เครื่องดูดฝุ่นมือ – แบรนด์ที่ดีที่สุดในปี 2563

0 best handheld vacuum cleaners

ปรับปรุงล่าสุดเมื่อ 10 มีนาคม 2020

เมื่อมันมาถึงเครื่องดูดฝุ่นที่มีด้ามจับพวกเขาเป็นที่นิยมมากในสหราชอาณาจักรสำหรับข้อดีหลายประการ

พวกเขามีขนาดเล็กน้ำหนักเบาและหลากหลาย มันจะช่วยให้ความสามารถในการทำความสะอาดพื้นที่คับหรือมุมที่อาจจะยากลำบากกับสูญญากาศแบบเต็มรูปแบบขนาดปกติ

ด้วยสูญญากาศแบบพกพาคุณจะมีอิสระในการที่จะดำเนินการได้อย่างง่ายดายทุกที่ในบ้านที่จอดรถหรือรถสำหรับการกำจัดสิ่งสกปรก

โพสต์ในวันนี้เราจะต้องมองไปที่ยอดนิยม 10 Hoovers มือถือที่ดีที่สุดที่จะซื้อในสหราชอาณาจักร 2020 และตรวจสอบได้ตามความเหมาะสม

Let ‘s ดำน้ำที่เหมาะสมในการ

เป็นเครื่องดูดฝุ่นที่ดีที่สุดในสหราชอาณาจักรมือถือคืออะไร?

ไดสัน V7

ที่มีน้ำหนักเบา แต่มีประสิทธิภาพดูดฝุ่นแบบพกพาที่เก่งในการทำความสะอาดที่ทำจากขนสัตว์สัตว์เลี้ยง Dyson V7 เป็นที่รู้จักกันทำความสะอาดไร้สายที่มีศักยภาพที่เหมาะสำหรับทุกสภาพของพื้นผิวเช่นพรมและกระเบื้องได้อย่างรวดเร็วสามารถทำความสะอาดเป็นระเบียบรอบบ้านของคุณ

เงียบสงบและสูญญากาศที่มีประสิทธิภาพมีทั้งหมดเรือธงที่มีคุณสมบัติที่สามารถดึงดูดความสนใจของคุณ

Black & Decker PD1820L-GB

คู่แข่งที่สองของเรามาจากบ้านของ Black & Decker, เครื่องดูดฝุ่นไร้สายที่มีประสิทธิภาพและมีความยืดหยุ่นแบบพกพาที่ง่ายทำความสะอาดมุมของบ้านของคุณที่มีอย่างอื่นยากที่จะเข้าถึง

PD1820L-GB มีการออกแบบที่มีน้ำหนักเบาและมีขนาดกะทัดรัดซึ่งทำให้ PD1820L-GB เป็นผู้สมัครที่สมบูรณ์แบบสำหรับการทำความสะอาดรถที่นั่งโซฟาและเฟอร์นิเจอร์

ด้วยการออกแบบที่ไร้สายของคุณสามารถขับไล่สิ่งสกปรกได้อย่างง่ายดายและฝุ่นละอองออกจากบ้านของคุณ

บริษัท จีเท็คหลาย MK2

จีเท็คเป็นหนึ่งในแบรนด์ที่มีชื่อเสียงสำหรับเครื่องดูดฝุ่น มือหลาย MK2 ดูดฝุ่นทำให้กระบวนการของการทำความสะอาดบ้านที่สะดวกมากขึ้น

โดยใช้สูญญากาศนี้คุณได้อย่างรวดเร็วสามารถทำความสะอาดมุมที่ไม่สามารถเข้าถึงได้จากที่บ้านของคุณซึ่งเป็นอย่างอื่นยากที่จะทำความสะอาด

เครื่องดูดฝุ่นนี้สามารถนำมาใช้ในหลายพื้นผิวโดยการแนบสิ่งที่แนบมาที่แตกต่างกันมารวมอยู่ในกล่องบรรจุภัณฑ์

ทำไมซื้อเครื่องดูดฝุ่นมือ?

ในขณะที่คุณสามารถคาดเดาจากชื่อสูญญากาศที่มีด้ามจับเป็นขนาดเล็กหรือคุณสามารถพูดรุ่นเล็กของเครื่องดูดฝุ่นปกติ เนื่องจากขนาดที่เล็กของคุณไม่สามารถใช้พวกเขาในการทำความสะอาดพื้นที่ขนาดใหญ่

แต่เราควรคิดเกี่ยวกับด้านบวกของผลิตภัณฑ์และนั่นคือเหตุผลที่เรามีรายชื่อบางส่วนของประโยชน์ของการใช้ Hoovers มือจัด

ทำความสะอาดได้ง่าย: Upright และถังดูดฝุ่นสามารถนำมาใช้สำหรับการทำความสะอาดปกติของชั้น แต่การทำความสะอาดเพดานเฟอร์นิเจอร์และผ้าม่านคุณจะต้องมีน้ำหนักเบาและง่ายต่อการใช้เครื่องดูดฝุ่นก่อน ว่าเป็นที่ที่มือ helds เข้ามาในภาพ พวกเขาจะดีที่สุดสำหรับการสะสางอย่างรวดเร็วและให้คุณง่ายต่อการเข้าถึงยากที่จะเข้าถึงพื้นที่และบันได

ชาร์จแบตเตอรี่: เนื่องจากแบตเตอรี่พวกเขายังพกพาไปใช้งาน ดังนั้นเมื่อเรียกเก็บเงินที่คุณสามารถพกพาไปได้ทุกที่รอบ ๆ บ้านหรือไปที่โรงรถ

เวลาน้อย: ในฐานะที่เราระบุไว้ก่อนหน้านี้ว่าพวกเขาจะเหมาะสำหรับการทำความสะอาดอย่างรวดเร็วเพราะคุณจะได้ไม่ต้องแนบท่อยาวหรืออุปกรณ์เสริม มันต้องใช้ความพยายามเปรียบเทียบน้อยลงเช่นกัน

แห้งและเปียกดูดฝุ่น: เนื่องจากคุณสมบัติที่สองของแห้งและชื้นดูดฝุ่นอุปกรณ์มือเป็นคนดีที่สุดที่จะใช้รอบ ๆ บ้าน

โดยรวมแล้วเราสามารถพูดได้ว่าเครื่องดูดฝุ่นแบบพกพาควรเป็นส่วนหนึ่งของบ้านอย่างรวดเร็วสะอาดอัพที่สูญญากาศขนาดเต็มไม่สามารถจัดการกับทุกคน

10 ความคิดเห็นที่ดีที่สุดเครื่องดูดฝุ่นไร้สายแบบมือถือ

ที่นี่ดีที่สุด 10 เครื่องดูดฝุ่นแบบใช้มือถือแสดงความคิดเห็น 2020

1. ฝุ่น Dyson V7 Trigger ออนไลน์ที่ดีที่สุดมือถือ (โดยรวม)

best handheld vacuum cleaners

ไดสัน V7 Trigger เป็นเครื่องดูดฝุ่นที่มีด้ามจับที่ดีที่สุดในสหราชอาณาจักรในขณะนี้ นี้เป็นหุ้น Top pick ของเราด้วยเหตุผลต่างๆ

พร้อมที่จะใช้งานภายในระยะเวลาอันสั้นชาร์จ 3.5 ชั่วโมงไดสัน V7 มีมินิเครื่องยนต์หัวมีขนแปรงแข็ง 3,900 เพิ่มความพยายามของคุณในขณะที่การทำความสะอาดพรมวัสดุและทำให้มันเป็นตัวเลือกที่เหมาะสำหรับเจ้าของบ้าน การออกแบบทริกเกอร์และร่างกายพลาสติกรูปลักษณ์ที่ทันสมัยและแน่นอนจะดึงดูดความสนใจของสมาชิกในครอบครัวและผู้เข้าชมของคุณ พูดคุยเกี่ยวกับ Let ‘s ทำความสะอาดในรายละเอียด

มอเตอร์กำลังสูง: เครื่องดูดฝุ่นนี้ถูกขับเคลื่อนด้วยความช่วยเหลือของที่มีประสิทธิภาพ v7 มอเตอร์ไดสันดิจิตอลซึ่งหมุนที่ 110,000rpm เพื่อสร้างแรงดูดที่มีประสิทธิภาพ

2 ทางใบพายุไซโคลน:พายุไซโคลนสองทางนี้ไดสันดูดฝุ่นแบบใช้มือถือมีการใช้งานมากเมื่อเทียบกับคู่ใบหนึ่งทาง 2 ทางกลไกพายุไซโคลนขจัดสิ่งสกปรกและฝุ่นละอองได้อย่างมีประสิทธิภาพมากขึ้น ไดสัน V7 เป็น crafted ในลักษณะดังกล่าวว่าจะทำให้งานของคุณทำความสะอาดง่ายและรวดเร็วมาก จะให้ลูกค้าด้วย 30 นาทีของการดูดจางฟรี

ง่ายต่อถังที่ว่างเปล่า คุณสามารถล้างถังเพียงกับการสัมผัสของปุ่มซึ่งยังถูกสุขอนามัยมาก

น้ำหนักเบามาก:นอกจากนี้ยังมีน้ำหนักเบามากที่จะดำเนินการ คุณสามารถย้ายไปรอบ ๆ บ้านของคุณโดยไม่รู้สึกเมื่อยล้าใด ๆ แต่ก็มีมอเตอร์ที่มีประสิทธิภาพที่จะช่วยให้คุณลืมเวลาที่ยากลำบากที่คุณต้องเผชิญในอดีตที่ผ่านมาในขณะที่ทำงานเดียวกันกับเครื่องดูดฝุ่นที่ใช้พลังงานต่ำ

ทำความสะอาดพื้นที่ขนาดใหญ่โดยใช้ V7 สามารถเป็นสิ่งที่ท้าทาย แต่เมื่อคุณกำลังมองหาการทำความสะอาดอย่างรวดเร็วสิ่งที่มันไม่ทำเพื่อ การลบสิ่งสกปรกออกจากกระดานกระโปรงทำความสะอาดตกแต่งภายในรถยนต์และการรักษาบันไดของคุณฟรีจากฝุ่นละอองมีเพียงไม่กี่งานที่ชื่นชอบ เราได้ทดสอบสูญญากาศภายใต้เงื่อนไขหลายและมันก็ให้ผลในเชิงบวก

ข้อมูลจำเพาะ

 • น้ำหนัก: 1.38 กก.
 • แรงดันไฟฟ้า: 21.6
 • เวลาทำงาน: 30 นาที
 • ความจุฝุ่น: 0.5 มล.
 • ประเภทตัวกรอง: ล้างทำความสะอาดได้

คุณสมบัติที่สำคัญ

 • ดูดที่มีประสิทธิภาพ
 • ที่มีน้ำหนักเบาและง่ายต่อการพกพา
 • ราคาไม่แพง

2. สีดำ + DECKER PD1820L-GB เครื่องดูดฝุ่นขนาดกะทัดรัด

best handheld vacuum cleaners

ข้อเสนอแนะต่อไปของเราคือ Black & Decker PD1820L-GB ซึ่งเป็นที่ทันสมัยและคลาสสิกแบบพกพาเครื่องดูดฝุ่นและในหมู่ผู้ที่สูญญากาศที่มีด้ามจับที่ดีที่สุดสำหรับบันได สูญญากาศไร้สายที่มีประสิทธิภาพยังนี้จะช่วยให้คุณมีความยืดหยุ่นที่สมบูรณ์ในการทำความสะอาดทุกมุมไม่สามารถเข้าถึงของบ้านของคุณหรือแม้กระทั่งรถ PD1820L-GB มีขนาดที่กะทัดรัดและมีน้ำหนักเบาเมื่อเทียบเป็นอย่างดี

เครื่องดูดฝุ่นหลายพื้นผิว:สูญญากาศมีความยาว 1.5 เมตรท่อยืดหยุ่นซึ่งจะทำให้มันง่ายมากที่จะทำความสะอาดทุกชนิดของพื้นผิวเช่นการตกแต่งภายในรถยนต์, หมอนอิงโซฟา, ชั้นวางที่สูงขึ้นและ lampshades ดังนั้นถ้าคุณกำลังมองหาเครื่องดูดฝุ่นรถที่มีประสิทธิภาพที่มีด้ามจับนี้อาจจะเป็นทางเลือกที่สมบูรณ์แบบ

สีดำ + DECKER PD1820L-GB เป็นเครื่องดูดฝุ่นแบบพกพาและคุณสามารถย้ายไปรอบ ๆ บ้านของคุณ สูญญากาศมีประตูด้านข้างที่โดยตรงจำหน่ายทั้งหมดเศษไปยังถังโดยไม่ได้สัมผัสมันซึ่งเป็นคุณลักษณะที่ถูกสุขอนามัยมาก นอกจากนี้ยังมีแท่นวางสำหรับชาร์จและการจัดเก็บอุปกรณ์ทั้งหมดของเครื่องดูดสูญญากาศ หากคุณกำลังมองหาสูญญากาศแบบพกพาและมีขนาดกะทัดรัดที่ดีเยี่ยมสำหรับงานในครัวเรือน PD1820L-GB เป็นหนึ่งในตัวเลือกที่ดีที่สุด

คุณลักษณะ Cyclonic:ใบมีด Cyclonic นี้ย้ายเครื่องดูดฝุ่นที่มีขนาดกะทัดรัดใน 2 หรือ 3 ทิศทางซึ่งจะทำให้คุณมีความรวดเร็วและทำความสะอาดง่ายของบ้านของคุณ ดังนั้น, สีดำ + DECKER PD1820L-GB เป็นกล้ามเนื้อมากขึ้นและมีประสิทธิภาพสำหรับงานทำความสะอาดของใช้ในครัวเรือน ตอนนี้เราจะครอบคลุมบางส่วนของคุณสมบัติและคุณลักษณะที่สำคัญที่ทำให้คุณเข้าใจรุ่นนี้:

คุณสมบัติที่สำคัญ

 • กะทัดรัดและน้ำหนักเบา
 • ใบมีด cyclonic
 • ไร้ถุงเก็บฝุ่น
 • เครื่องดูดฝุ่นไร้สาย

ข้อมูลจำเพาะ

 • น้ำหนัก: 2.28 กก.
 • เวลาทำงาน: 15 นาที
 • แรงดันไฟฟ้า: 15 โวลต์
 • ความจุฝุ่น: 0.6 มล.
 • ประเภทตัวกรอง: ที่แนบมา

3. บริษัท จีเท็คหลาย MK2 มือถือไร้สายเครื่องดูดฝุ่น

best handheld vacuum cleaners

ทีมที่ GTECH หลาย MK2 เป็นเครื่องดูดฝุ่นที่มีน้ำหนักเบาอย่างไม่น่าเชื่อที่มีด้ามจับสัตว์เลี้ยงที่สมบูรณ์แบบสำหรับบ้านขนาดเล็กหรืออพาร์ทเมน MK2 ดูเล็ก ๆ แต่มีพลังและเทคโนโลยีที่ใด ๆ ดูดฝุ่นตรงสามารถมีทั้งหมด

ทำความสะอาดง่ายขึ้น:ผู้ที่ไม่ต้องการทำความสะอาดได้ง่ายและราคาไม่แพง? ผมคิดว่าคำตอบคือทุกคน หากคุณต้องการทำความสะอาดรวดเร็วและมีประสิทธิภาพแล้วนี้เป็นอุปกรณ์ที่จะสามารถที่จะช่วยเหลือ แต่ก็มีแบตเตอรี่ที่เชื่อถือได้ซึ่งคู่ความเร็วของการทำความสะอาดของคุณ

ราคาไม่แพง:บริษัท จีเท็คหลาย MK2 ยังเป็นตัวเลือกที่เหมาะสมเมื่อเทียบกับรุ่นอื่น ๆ ดังนั้นหากคุณกำลังมองหาเครื่องดูดฝุ่นใหม่ที่มีคุณสมบัติที่มีประโยชน์แล้วนี้เป็นตัวเลือกที่เหมาะสม

การเคลื่อนไหว:ซึ่งแตกต่างจากเครื่องดูดฝุ่นอื่น ๆ ก็แบบพกพาและมีประโยชน์ คุณสามารถย้ายไปยังมุมของบ้านของคุณใด ๆ

สิ่งที่แนบมาหลากหลาย: สิ่งที่แนบมาทำความสะอาดที่แตกต่างกันขนาดแตกต่างกันได้อย่างง่ายดายแนบกับ บริษัท จีเท็คหลาย MK2 เพื่อให้คุณสามารถใช้พวกเขาในการทำความสะอาดเกือบพื้นผิวใด ๆ หรือวัสดุ

คุณสมบัติที่สำคัญ

ต่อไปนี้เป็นทุกคุณสมบัติที่สำคัญของเครื่องดูดฝุ่นไร้สาย บริษัท จีเท็คหลาย MK2

 • ที่มีน้ำหนักเบาและมีประสิทธิภาพ
 • สามารถใช้งานได้ใกล้ชิดกับผนัง
 • ง่ายต่อการใช้.
 • มีความหลากหลายของสิ่งที่แนบ
 • ยาวนานของแบตเตอรี่
 • ที่ดีที่สุดสำหรับทุกรูปแบบของพื้นผิว
 • รับประกันสองปี

ข้อมูลจำเพาะ

 • น้ำหนัก 1.5 กก.
 • เรียก 20 นาทีเวลา
 • แรงดันไฟฟ้า 22 โวลต์
 • ความจุฝุ่น 0.4 มล.
 • ประเภทกรองล้างทำความสะอาดได้

โพสต์ที่เกี่ยวข้อง: สูญญากาศแบบใช้มือถือสำหรับสัตว์เลี้ยงผม

4. สีดำ + DECKER 18 V ลิเธียมไอออนขนาดกะทัดรัด Pivot สูญญากาศ

best handheld vacuum cleaners

เมื่อเร็ว ๆ นี้อุตสาหกรรมสูญญากาศขึ้นมาด้วยการนำเสนอผลิตภัณฑ์ที่ยอดเยี่ยมอีกในรูปแบบของสีดำ + DECKER 18 V ลิเธียมไอออนขนาดกะทัดรัด Pivot ฝุ่น มันเป็นหนึ่งในเครื่องดูดฝุ่นที่เราชื่นชอบที่มีด้ามจับ มีเหตุผลที่ไม่มีที่สิ้นสุดมี แต่เรากำลังกล่าวขวัญทั้งหมดของพวกเขาในการทบทวนนี้ เริ่มต้นด้วยก็มีการออกแบบที่ไม่ซ้ำกันและมาพร้อมกับเทคโนโลยีชาร์จ ECO กล่องเก็บฝุ่นมันเป็นเรื่องง่ายมากที่จะว่างเปล่าเช่นกัน

หากคุณต้องการที่จะลงทุนในสูญญากาศแล้วสีดำ + DECKER 18 V ลิเธียมไอออนขนาดกะทัดรัด Pivot เป็นหนึ่งในตัวเลือกที่ดีที่สุด ฉันรู้ว่าคุณจำความจริงที่ว่าคุณไม่ได้มีการตัดสินหนังสือจากปกของมัน สูญญากาศนี้ตกอยู่ในประเภทเดียวกัน ดังนั้นอย่าให้เคล็ดลับนี้หลอกคุณ แม้ว่าเครื่องดูดฝุ่นนี้มีลักษณะขนาดเล็กแบตเตอรี่ 18 V ที่มีประสิทธิภาพของมันทำให้มันที่ดีที่สุดสำหรับการใช้งาน

ดังนั้นทำไม?

สีดำ + DECKER 18 V ลิเธียมไอออนขนาดกะทัดรัด Pivot ดูดฝุ่นดำเนินการโดยมากมอเตอร์ที่มีประสิทธิภาพสูงที่มีประสิทธิภาพสามารถทำความสะอาดบ้านของคุณภายในระยะเวลาสั้น ๆ แต่ก็มีแบตเตอรี่ที่มีประสิทธิภาพที่สามารถทำงานเป็นเวลาสิบนาทีซึ่งเป็นมากกว่าเพียงพอสำหรับการสะสางอย่างรวดเร็ว

ออกแบบ:สีดำ Decker สูญญากาศที่มีชื่อเสียงสำหรับการออกแบบที่กะทัดรัดและเงาของมันซึ่งจะส่งผลในการดำเนินงานและการใช้งานง่าย เนื่องจากมีน้ำหนักเบาของคุณได้อย่างรวดเร็วสามารถย้ายไปรอบ ๆ บ้านไม่มีปัญหาใด ๆ

ระบบ Pivot:มันเป็นหนึ่งในคุณสมบัติที่น่าตื่นเต้นที่สุดของเครื่องดูดฝุ่นสีดำ + DECKER 18 V ลิเธียมไอออนขนาดกะทัดรัด Pivot ระบบหมุนนี้จะช่วยให้คุณสามารถที่จะได้ทำความสะอาดจากพื้นที่ที่ท้าทายมากที่สุดเช่นบันได, หมอนอิงโซฟาหรือจากใต้ที่นั่งรถ

กำลังแรงดูดสูงสุด:พลังดูดเป็นคุณลักษณะที่สำคัญของเครื่องดูดฝุ่นใด ๆ และจะบอกคุณวิธีการที่แข็งแกร่งก็หยิบขึ้นมาและเศษฝุ่น สูญญากาศที่มีการดูดที่ยอดเยี่ยมที่จะเก็บรวบรวมทั้งหมดอนุภาคฝุ่นแม้แต่คนที่มีขนาดเล็กที่สุด ดูดที่แข็งแกร่งของการทำความสะอาดจะทำให้มันเป็นตัวเลือกที่เหมาะสำหรับการทำความสะอาดทั้งพรมและพื้นอื่น ๆ

คุณสมบัติที่สำคัญ:

 • พลังดูดที่ยอดเยี่ยม
 • การออกแบบ Pivot สำหรับการทำความสะอาดที่สะดวก
 • การชาร์จไฟระบบ ECO ประหยัดพลังงานโดยอัตโนมัติและจะปิดเมื่อแบตเตอรี่ถูกชาร์จเต็ม

ข้อมูลทั่วไป:

 • แรงดันไฟฟ้า: 18V แบตเตอรี่
 • น้ำหนัก: 1.9kg
 • ความจุฝุ่น: 0.44 ลิตร
 • ประเภทตัวกรอง: ล้างทำความสะอาดได้
 • เวลาทำงาน 10 นาที

เครื่องดูดฝุ่น 5. สีดำ + DECKER DVJ325BF-GB 27Wh Dustbuster มือ

best handheld vacuum cleaners

เมื่อคุณจำเป็นต้องทำความสะอาดบ้านได้อย่างรวดเร็วที่คุณต้องมีเทคโนโลยีสมาร์ท Dustbuster แบตเตอรี่ลิเธียมไอออนของมันให้อำนาจจางฟรีอย่างต่อเนื่องในระหว่างขั้นตอนการทำความสะอาด สีดำ + DECKER DVJ325BF-GB 27Wh Dustbuster เป็นสูญญากาศมากน้ำหนักเบาและไร้สายในการทำความสะอาดพื้นผิวของบ้านของคุณใด ๆ คุณสมบัติต่อไปนี้จะทำให้คุณรู้แจ้งเพิ่มเติมเกี่ยวกับรูปแบบนี้:

การออกแบบที่กะทัดรัด: สีดำ + DECKER DVJ325BF-GB 27Wh Dustbuster มือสูญญากาศเป็นเครื่องดูดฝุ่นธรรมดากับการออกแบบที่กะทัดรัด เนื่องจากมีน้ำหนักเบา, คุณสามารถใช้งานได้อย่างง่ายดายสูญญากาศด้วยมือข้างหนึ่ง

เซ็นเซอร์กรอง: ส่วนใหญ่กรองหรือถังขยะของเครื่องดูดฝุ่นแบบใช้มือถือได้รับการเติมเต็มและหนึ่งจำไม่ได้ว่าพวกเขาจะว่าง ด้วยวิธีนี้มีประสิทธิภาพในการทำความสะอาดของเครื่องดูดฝุ่นจะลดลงในระดับที่ดี แต่กรณีนี้ไม่ได้กับเครื่องดูดฝุ่นสีดำ + DECKER DVJ325BF-GB 27Wh Dustbuster มือ Dustbuster มือสูญญากาศมีเซ็นเซอร์ซึ่งจะบอกคุณเมื่อถึงเวลาที่จะว่างเปล่ากระป๋องฝุ่น

เซ็นเซอร์แบตเตอรี่:ขาด + DECKER DVJ325BF-GB 27Wh Dustbuster มือสูญญากาศนอกจากนี้ยังมีอีกหนึ่งคุณลักษณะที่ผิดปกติซึ่งจะแสดงวิธีการใช้พลังงานแบตเตอรี่ที่เหลืออยู่ ด้วยวิธีนี้คุณจะไม่สั้นของการใช้พลังงานขณะที่ทำความสะอาดบ้านของคุณ เซ็นเซอร์แบตเตอรี่มักจะให้คุณปรับปรุงและคุณสามารถดำเนินการขั้นตอนการทำความสะอาดโดยไม่หยุดชะงักใด ๆ

scalability:สูญญากาศทำความสะอาดพื้นผิวใด ๆ หรือวัสดุ สีดำ + DECKER DVJ325BF-GB 27Wh Dustbuster มือสูญญากาศมีช่วงของสิ่งที่แนบมาเหมือนหัวฉีดและแปรงพลิกขึ้นเพื่อให้คุณเกือบจะสามารถทำความสะอาดเป็นส่วนหนึ่งของบ้านของคุณใด ๆ คุณลักษณะนี้จะเพิ่มความยืดหยุ่นของเครื่องดูดฝุ่น Dustbuster มือขึ้นไปหลายเท่า

ทำความสะอาดแปรงถอดออกได้:สีดำ + DECKER DVJ325BF-GB 27Wh Dustbuster มือเครื่องดูดฝุ่นมีการทำความสะอาดแปรงแบบถอดได้ที่สามารถล้างทำความสะอาด ดังนั้นคุณจะมั่นใจได้ที่จะมีเซสชั่นสุขอนามัยทำความสะอาด

คุณสมบัติที่สำคัญ:

 • เซ็นเซอร์แบตเตอรี่และกระป๋องฝุ่น
 • แปรงที่ถอดออกได้
 • การออกแบบที่กะทัดรัด
 • กะทัดรัดและน้ำหนักเบา
 • 1Compatible กับทุกพื้นผิวและวัสดุ

ข้อมูลจำเพาะ

 • แรงดันไฟฟ้า 10.8 โวลต์
 • น้ำหนัก: 1.09 กก.
 • ความจุถัง: 0.4 มล.
 • เวลาทำงาน: 16 นาที
 • ประเภทตัวกรอง: ล้างทำความสะอาดได้

6. BISSELL สัตว์เลี้ยงยางลบผม, เครื่องดูดฝุ่นไร้สายสำหรับสัตว์เลี้ยง

best handheld vacuum cleaners

เมื่อมันมาถึงสัตว์เลี้ยงกำจัดขน BISSELL สัตว์เลี้ยงผมยางลบไร้สายเป็นหนึ่งในที่น่าเชื่อถือที่สุดและเชื่อถือได้สูญญากาศแบบใช้มือถือในอุตสาหกรรม ไม่ได้ทุกเครื่องดูดฝุ่นมีความสามารถในสัตว์เลี้ยงผมสะอาด แต่ BISSELL สัตว์เลี้ยงผมยางลบเป็นตัวเลือกที่สมบูรณ์แบบ มันง่ายหยิบผมหรือควั่นเสียใด ๆ

ขนาดกะทัดรัดและการออกแบบที่สะดวก: BISSELL สัตว์เลี้ยงผมยางลบมีขนาดที่กะทัดรัดและสะดวกสบายมาก ดังนั้นคุณได้อย่างรวดเร็วสามารถย้ายไปรอบ ๆ สถานที่การทำความสะอาด

น้ำหนักเบา: บางคนทำความสะอาดเป็นระเบียบผมด้วยตนเองแทนการใช้เครื่อง มันเป็นเพราะเครื่องดูดฝุ่นของพวกเขาจะหนักมากและจะทำให้พวกเขารู้สึกเหนื่อยและหมดแรง แต่กรณีนี้ไม่ได้กับสัตว์เลี้ยง BISSELL ผมยางลบ มันมีน้ำหนักเบามากที่ 1.29 กก. ซึ่งจะทำให้มันเหมาะและสมบูรณ์แบบในการใช้งาน

แบตเตอรี่สำรอง: BISSELL สัตว์เลี้ยงผมยางลบมีแบตเตอรี่ที่เชื่อถือได้กับ 15 นาทีของเวลาการทำงาน ดังนั้นแม้ว่าคุณจะมีการทำความสะอาดพื้นที่ผิวขนาดใหญ่ที่คุณสามารถทำเช่นนั้นได้โดยไม่ต้องมองหาเต้าเสียบไฟฟ้าที่อยู่ใกล้เคียง

หักเวลาในการชาร์จ: ก็มักจะน่ารำคาญเมื่อเครื่องดูดฝุ่นของคุณใช้เวลาพิเศษที่จะเสียค่าใช้จ่าย แม้ว่าคุณจะมีการทำความสะอาดพื้นที่ขนาดเล็กที่คุณต้องรอให้สูญญากาศ แต่ไม่ได้อยู่กับสัตว์เลี้ยงนี้ BISSELL ผมยางลบซึ่งค่าใช้จ่ายใน 5 ชั่วโมงและจากนั้นคุณจะดีไป

คุณลักษณะแปรงม้วน: แต่ก็มีแปรงที่ทำงานในเกือบทุกพื้นผิว มันได้อย่างรวดเร็วหยิบสัตว์เลี้ยงผมและทุกชนิดของอนุภาคฝุ่นแม้แต่คนที่มีขนาดเล็กที่สุด ชนิดที่แตกต่างของสิ่งที่แนบหัวฉีดทำให้ BISSELL สัตว์เลี้ยงผมยางลบทำความสะอาดฝุ่นหลายพื้นผิว

ชุดอุปกรณ์เสริมที่มีให้: ชุดอุปกรณ์เสริมของเครื่องดูดฝุ่นมือนี้รวมถึงการเดินเท้าเครื่องยนต์ถอดหัวดูดซอกซอนและหัวฉีดเบาะ

คุณสมบัติที่สำคัญ

 • ที่มีน้ำหนักเบาและง่ายต่อการใช้งาน
 • อยู่ในสีที่ทันสมัย
 • เวลาทำงานของสิบห้านาที
 • ที่ดีที่สุดสำหรับสัตว์เลี้ยงผม

ข้อมูลจำเพาะ

 • น้ำหนัก: 1.29 กก.
 • แรงดันไฟฟ้า: 230 โวลต์
 • เวลาทำงาน: 15 นาที
 • ประเภทตัวกรอง: ล้างทำความสะอาดได้
 • ความจุถัง: 0.7 มล.

โพสต์ที่เกี่ยวข้อง: Bissell เครื่องดูดฝุ่นที่มีน้ำหนักเบา

7. Vax H85-GA-P18 Gator สัตว์เลี้ยงไร้สายเครื่องดูดฝุ่น

best handheld vacuum cleaners

เมื่อมันมาถึงการทำความสะอาดสัตว์เลี้ยงผมสัตว์เลี้ยง Vax H85-GA-P18 เกเตอร์เป็นเครื่องดูดฝุ่นที่คุณสามารถไว้วางใจสุ่มสี่สุ่มห้า Hoovers Vax จะยอดเยี่ยมเป็นเวลาหลายปีที่จะให้บริการลูกค้าด้วยผลิตภัณฑ์ที่ดีที่สุดในการทำความสะอาดสูญญากาศ ทุกคนรักสัตว์เลี้ยงและนั่นคือเหตุผลที่ Vax นำเสนอคุณด้วยเครื่องดูดฝุ่นที่มีความเชี่ยวชาญในการเลือกสัตว์เลี้ยงผมแม้แต่คนปากแข็ง

ออกแบบสะดวก: Vax H85-GA-P18 Gator สัตว์เลี้ยงไร้สายเครื่องดูดฝุ่นมีขนาดที่กะทัดรัดและสะดวกที่ช่วยให้ทำความสะอาดได้ง่ายและรวดเร็วของสัตว์เลี้ยงผม Vax H85-GA-P18 Gator เป็นน้ำหนักเบามากและคุณสามารถใช้มันเป็นระยะเวลานาน นอกจากนี้สูญญากาศทำงานอย่างเงียบ ๆ เพื่อให้สมาชิกในครอบครัวหรือเพื่อนบ้านของคุณจะได้ไม่ต้องกังวลเกี่ยวกับเสียงของเครื่องดูดฝุ่นของคุณ พวกเขาจะได้รับรู้ว่าสินค้าที่ยอดเยี่ยมนี้เมื่อพวกเขาเห็นการทำความสะอาดบ้าน

สิ่งที่แนบมา: Vax H85-GA-P18 Gator สัตว์เลี้ยงไร้สายเครื่องดูดฝุ่นที่มีความหลากหลายของอุปกรณ์เสริมที่ช่วยให้คุณสามารถเช็ดแม้ในมุมที่ยากที่สุดของบ้านของคุณที่ไม่สามารถเข้าถึงกับเครื่องดูดฝุ่นอื่น ๆ

หัวเทอร์โบ: หัวเทอร์โบเป็นส่วนหนึ่งของเครื่องดูดฝุ่นที่กำหนดว่าอำนาจของอุปกรณ์ของคุณ แข็งแกร่งหัวขับเคลื่อนเทอร์โบของ Vax H85-GA-P18 Gator ทำความสะอาดทุกระเบียบที่สร้างขึ้นโดยสัตว์เลี้ยงมากได้อย่างมีประสิทธิภาพได้อย่างรวดเร็วและแตกต่างจากเครื่องดูดฝุ่นอื่น ๆ ในตลาด

เทคโนโลยีปากจระเข้: Vax H85-GA-P18 Gator สัตว์เลี้ยงไร้สายเครื่องดูดฝุ่นใช้เทคโนโลยีปากเกเตอร์ที่ไม่ซ้ำกันเพื่อให้มีฝุ่นละอองและเศษในขณะที่คุณว่างเปล่ากระป๋อง

แบตเตอรี่ที่มีประสิทธิภาพ:Vax H85-GA-P18 Gator สัตว์เลี้ยงไร้สายเครื่องดูดฝุ่นมีแบตเตอรี่ที่น่าเชื่อถือมาก 18 V ซึ่งช่วยให้คุณใช้งานได้อย่างต่อเนื่องเป็นเวลา 20 นาทีโดยไม่ต้องชาร์จประจุใหม่ ดังนั้นคุณไม่ต้องไปหาช่องเสียบไฟชาร์จหลังจากช่วงเวลาปกติ Vax H85-GA-P18 เกเตอร์จะทำให้คุณมีเวลามากพอที่จะทำความสะอาดเฟอร์นิเจอร์เบาะพรมหรือพื้นอื่น ๆ และวัสดุที่อยู่ในบ้าน

ข้อมูลจำเพาะ

 • น้ำหนัก 1.8 กิโลกรัม
 • แรงดันไฟฟ้า 18 V
 • ลิตรถัง Capacity0.3
 • Runtime 20 นาที
 • ประเภทกรองล้างทำความสะอาดได้

คุณสมบัติที่สำคัญ

 • เข้ากันได้กับทุกชั้น
 • ล้างง่ายของกระป๋องฝุ่น
 • หัวดูดซอกซอนรวม
 • ง่ายต่อการพกพาและการใช้งาน

โพสต์ที่เกี่ยวข้อง: เครื่องดูดสูญญากาศเงียบสหราชอาณาจักร

มีสาย Vacuums

เครื่องดูดฝุ่นแบบมีสายมีบางส่วนของข้อดีของมันมากกว่าที่ไม่ใช่แบบมีสาย คุณไม่จำเป็นต้องชาร์จแบตเตอรี่และคุณสามารถใช้งานได้โดยไม่หยุดชะงักใด ๆ

มันหมายความว่าคุณสามารถมีอำนาจอย่างต่อเนื่องสำหรับการทำความสะอาดจุดประสงค์ ตอนนี้เราจะทบทวน Top 3 เครื่องดูดฝุ่นที่มีด้ามจับมีสายในสหราชอาณาจักร 2019

8. ฮูเวอร์ SM550AC Jovis

best handheld vacuum cleaners

ฮูเวอร์เป็น naufacturer สูญญากาศที่มีชื่อเสียงและรุ่นนี้เป็นหนึ่งในสินค้าขายดีของพวกเขา

ประสิทธิภาพสูง: นี้ฮูเวอร์ SM550AC Jovis + มีสาย VAC เป็นหนึ่งที่ยิ่งใหญ่กับ 550 W แบตเตอรี่แบบมีสาย

การทำความสะอาดที่รุนแรง:ใช้นี้ฮูเวอร์ SM550AC คุณสามารถทำความสะอาดที่รุนแรงสำหรับการลบระเบียบรอบบ้านของคุณรวมทั้งฝุ่นละอองและเส้น ดังนั้นคุณจะได้ไม่ต้องทนกับใด ๆ รอบ ๆ สัตว์เลี้ยงผม

การออกแบบที่กะทัดรัด:ธรรมชาติที่มีขนาดกะทัดรัดของผลิตภัณฑ์มักจะดึงดูดผู้ใช้โดยเฉพาะอย่างยิ่งเมื่อเราพูดคุยเกี่ยวกับการทำความสะอาดสูญญากาศ ไม่มีใครชอบสูญญากาศหนักแบกไปรอบ ๆ บ้านกลายเป็นเรื่องยากโดยเฉพาะอย่างยิ่งถ้าคุณกำลังเผชิญกับอาการปวดหลัง ฮูเวอร์ SM550AC Jovis + สายสูญญากาศแบบพกพาที่มีน้ำหนักเบามากและมีขนาดที่กะทัดรัดมาก คุณสามารถถือไว้หลายชั่วโมงโดยไม่รู้สึกความเครียดใด ๆ ดังนั้นเราจึงสามารถพูดได้ว่าฮูเวอร์ SM550AC Jovis เป็นตัวเลือกที่ดีที่สุดสำหรับการสูญญากาศทำความสะอาดสัตว์เลี้ยงผม ต่อไปนี้คือบางส่วนของรายละเอียดฮูเวอร์ SM550AC Jovis นี้:

 • น้ำหนัก 54 กิโลกรัม
 • จุ 5 ลิตร
 • ประเภทกรองล้างทำความสะอาดได้
 • Runtime 20-25 นาที
 • แรงดันไฟฟ้า 550 W

คุณสมบัติที่สำคัญ

 • สายยาวสำหรับการเข้าถึงง่ายรอบบริเวณการทำความสะอาด
 • การจัดเก็บเครื่องมือออนบอร์ด
 • ได้อย่างง่ายดายหยิบขนสัตว์
 • ง่ายต่อการล้างกระป๋องฝุ่นเพื่อให้คุณมีโอกาสน้อยที่จะสร้างระเบียบใด ๆ

9. VonHaus แสงยูวีและป้องกันภูมิแพ้ Vac สำหรับที่นอน / ผ้าม่าน

best handheld vacuum cleaners

ใครไม่จำเป็นต้องมีประโยชน์ต่อสุขภาพพร้อมกับการทำความสะอาดปกติ? Vonhaus ได้แนะนำหนึ่งในสูญญากาศที่ดีที่สุดแบบพกพาป้องกันภูมิแพ้ด้วยแสงยูวีที่คุณต้องการสำหรับที่นอน, ผ้าม่าน, ที่นอน / โซฟา, หมอน, เบาะหรือแม้กระทั่งพรม มันมีการทำความสะอาดและความปลอดภัยเคียงข้าง

ตอนนี้ให้เราใช้เวลาดูรายละเอียดที่บางส่วนของ VonHaus UV ข้อกำหนดสูญญากาศแสงและคุณสมบัติ:

ลึกและทำความสะอาดเป็นพิเศษ: VonHaus เป็นเครื่องดูดฝุ่นที่ทันสมัยป้องกันภูมิแพ้ที่มีโคมไฟ 8V รังสียูวีและคุณลักษณะการสั่นสะเทือนในนั้น ทั้งสองของคุณสมบัติเหล่านี้ถูกนำมาใช้ในการทำความสะอาดเกือบ 99.9 5% ของเชื้อแบคทีเรียซึ่งรวมถึงทุกชั้นเรียนที่สำคัญ ๆ เช่น E. coli, Salmonella และ Staphylococcus สารก่อภูมิแพ้อื่น ๆ เช่นโรคจิตเตียงไรฝุ่นและละอองเกสรดอกไม้ก็จะลบออกโดยการทำความสะอาด

ระบบการกรอง HEPA: ถังฝุ่นที่มีความจุขนาดใหญ่ 1.2 ลิตรนอกจากนี้ถังฝุ่นยังรวมถึงเทคโนโลยีใหม่ของการกรอง HEPA ซึ่งจะดักทั้งหมดอนุภาคฝุ่นแม้แต่คนที่มีขนาดเล็กที่สุด ดังนั้นอนุภาคฝุ่นไม่หมุนเวียนและจะทำให้บ้านของคุณเป็นสูญญากาศที่สะอาดและเป็นระเบียบเรียบร้อยตลอดเวลา

ทำความสะอาดหลายพื้นผิว: นี้ VAC แบบพกพา VonHaus สามารถนำมาใช้ในทุกประเภทของพื้นผิวเช่นเบาะพรมเบาะชั้นหมอนหรือเสื่อ นอกจากนี้ยังเป็นเครื่องดูดฝุ่นแบบพกพาเพื่อให้คุณยังสามารถใช้ในการตกแต่งภายในสะอาดรถ, เบาะบันไดและอื่น ๆ ยากที่จะเข้าถึงมุม

เครื่องมือรอยแยก: สองประเภทของเครื่องมือรอยแยกที่มีอยู่ในมือนี้ VAC VonHaus ซึ่งจะทำให้การทำความสะอาดที่ง่ายและสะดวก คุณสามารถใช้ทั้งของพวกเขาในการทำความสะอาดหลากหลายของพื้นผิวหรือวัสดุ

ข้อมูลจำเพาะ

 • น้ำหนัก: 2.1 กก.
 • ความจุถัง: 1.20 ลิตร
 • แรงดันไฟฟ้า: 240 โวลต์
 • เวลาทำงาน: 15 นาที
 • ประเภทตัวกรอง: ที่แนบมาด้วย

คุณสมบัติที่สำคัญ

 • ระบบการกรอง HEPA
 • ง่ายต่อการใช้
 • เข้ากันได้กับทุกพื้นผิวและวัสดุ
 • ดูดที่แข็งแกร่ง
 • กะทัดรัด
 • ที่ดีที่สุดสำหรับผ้าม่าน, ที่นอน, โซฟา, หมอน

โพสต์ที่เกี่ยวข้อง: เครื่องดูดฝุ่นที่นอน

10. ฮูเวอร์ SJ4000DB4 Jovis HEPA เครื่องดูดฝุ่น

best handheld vacuum cleaners

เมื่อมันมาถึงการทำความสะอาดทุกพื้นที่ที่น่าอึดอัดใจได้อย่างรวดเร็วโดยไม่หยุดชะงักใด ๆ แล้วมีอะไรที่ชอบเครื่องดูดฝุ่นแบบมือถือ เมื่อคุณซื้อมันคุณจะสงสัยว่าคุณยังมีชีวิตอยู่ได้โดยปราศจากมัน ฮูเวอร์เป็นชื่อที่มีชื่อเสียงและเชื่อถือได้เมื่อมันมาถึงเครื่องดูดฝุ่นแบบพกพา รายการที่สิบของเรามาจากยี่ห้อเดียวกัน

ฮูเวอร์ SJ4000DB4 มีขนาดที่กะทัดรัดและมีความยืดหยุ่นเพื่อให้คุณได้อย่างรวดเร็วสามารถทำความสะอาดบ้านและจัดเก็บลงในตู้ใด ๆ ต่อไปนี้คือบางส่วนของคุณสมบัติอื่น ๆ ที่ทำให้ฮูเวอร์ SJ4000DB4 สูญญากาศที่โดดเด่น

ทำความสะอาดเส้นผมสำหรับสัตว์เลี้ยง: สัตว์เลี้ยงผมอยู่เสมอที่น่ารำคาญมากและยากที่จะทำความสะอาดซึ่งจะทำให้เกิดการระคายเคืองทุกคนในบ้าน แต่ฮูเวอร์ SJ4000DB4 Jovis เป็นโซลูชั่นที่สมบูรณ์แบบในการแก้ปัญหาของคุณและจะลบทั้งหมดสัตว์เลี้ยงผมในเวลาไม่นาน

ความจุ: ฮูเวอร์ SJ4000DB4 Jovis มีความจุฝุ่นเล็ก ๆ ของ 0.5L เพื่อให้คุณมีที่ว่างเปล่ากระป๋องฝุ่นเป็นประจำ

แผ่นกรอง HEPA: HEPA เป็นหนึ่งในเทคโนโลยีการกรองที่ดีที่สุดสำหรับการทำความสะอาด ฮูเวอร์ SJ4000DB4 Jovis สัตว์เลี้ยงแบบมีสายเครื่องดูดฝุ่นยังมีแผ่นกรอง HEPA ซึ่งจับแม้แต่อนุภาคเล็ก ๆ และจะป้องกันไม่ให้มันหมุนเวียนกลับไปยังถัง

สายไฟ:มันมีสายไฟ 6m ขยายที่สุดที่จะช่วยให้คุณไปได้ทุกที่กับมันรอบบ้านของคุณและช่วยให้การทำความสะอาดที่มีความยืดหยุ่น สายไฟขยายช่วยให้คุณขณะที่ทำความสะอาดตกแต่งภายในรถได้เป็นอย่างดี

ข้อมูลจำเพาะ

 • น้ำหนัก 1.7 กก.
 • ถังความจุ 0.5 ลิตร
 • ไฟฟ้า 550 วัตต์
 • ประเภทตัวกรอง: สามารถถอดซักได้

คุณสมบัติที่สำคัญ

 • รวมแปรงปัดฝุ่นและหัวดูดซอกซอน
 • กรองล้างทำความสะอาดได้
 • มาพร้อมกับเครื่องมือทำความสะอาดสัตว์เลี้ยงผม

วิธีการเลือกเครื่องดูดฝุ่นไร้สายที่ดีที่สุด?

เราได้ให้คุณความคิดเห็นที่เต็มรูปแบบและครบวงจรในด้านบนสิบเครื่องดูดฝุ่นในตลาดสหราชอาณาจักร

แต่ส่วนที่ยากคือการเลือกหนึ่งในตัวเลือกเหล่านี้ ดีที่เราจะให้คุณบางเคล็ดลับที่จะช่วยคุณในการเลือกเครื่องดูดฝุ่นที่ดีที่สุด เริ่มกันเลย

ขนาดและน้ำหนัก: ขนาดและน้ำหนักเป็นปัจจัยสำคัญในขณะที่การเลือกเครื่องดูดฝุ่นใด ๆ พวกเขามีบทบาทสำคัญ ก่อนที่จะซื้อเครื่องดูดให้พิจารณาขนาดของบ้านหรือสำนักงานของคุณที่คุณกำลังจะซื้อมัน

หากคุณมีบ้านขนาดเล็กหรืออพาร์ทเม้นแล้วเครื่องดูดฝุ่นพลังงานต่ำจะทำงานได้ดีสำหรับคุณ บนมืออื่น ๆ , สำนักงานและวิลล่าขนาดใหญ่ต้องใช้เครื่องดูดฝุ่นหนักและมีประสิทธิภาพ

ทุกคนต้องการเครื่องดูดฝุ่นที่มีน้ำหนักเบาซึ่งพวกเขาสามารถใช้อย่างต่อเนื่องโดยไม่รู้สึกเมื่อยล้าใด ๆ โดยเฉพาะอย่างยิ่งในมือและแขน คนส่วนใหญ่ไม่ได้ใช้เครื่องดูดฝุ่นในชีวิตประจำวันในขณะที่มันจะยุ่งยาก มักจะเลือกเครื่องดูดฝุ่นที่มีน้ำหนักประมาณ 1-1.5 กิโลกรัม เครื่องดูดฝุ่นน้ำหนักเบายังคงแนะนำโดยทุกคน

คำแนะนำที่เราได้ให้คุณดังกล่าวทั้งหมดมีน้ำหนักเบามากและคุณสามารถดำเนินการให้รอบบ้านของคุณ

เวลาแบตเตอรี่: หากคุณมีพาร์ทเมนท์ขนาดเล็กแล้วประมาณ 15-20 นาทีของการทำความสะอาดเวลาจะเพียงพอ ในบ้านขนาดใหญ่, เครื่องดูดสูญญากาศกับรันไทม์ต่ำจะไม่ได้ผล

คุณจะต้องเครื่องดูดฝุ่นที่มีพลังงานสูง เพื่อให้คุณไม่ต้องไปหาปลั๊กไฟหลังจากช่วงเวลาปกติขณะที่ทำความสะอาดบ้านของคุณ

เราได้กล่าวถึงแบตเตอรี่สำรองในความคิดเห็นทั้งหมดและคุณยังสามารถตรวจสอบเดียวกันบนกล่องบรรจุภัณฑ์ หากคุณมีข้อสงสัยใด ๆ หลังจากที่ใช้สูญญากาศเป็นครั้งแรกแล้วไม่ลังเลในการแลกเปลี่ยนหรือมันจะกลับมา มันจะดีกว่าที่จะมาแทนที่ชิ้นหมัดมากกว่าที่จะเสียใจไปตลอดชีวิตที่เหลือของคุณ

ราคา: งบประมาณมาเป็นอันดับแรกในการซื้ออุปกรณ์อิเล็กทรอนิกส์ใด ๆ คุณจะได้รับสูญญากาศที่มีคุณภาพภายใต้£ 50 £ 200 ดูเสมอที่งบประมาณของคุณก่อนที่จะซื้อเครื่องดูดฝุ่น

หากคุณมีงบประมาณเพียงพอที่คุณสามารถไปสำหรับสินค้าระดับไฮเอนด์ใด ๆ ที่จะทำให้กระบวนการทำความสะอาดของคุณง่ายขึ้นและทำให้คุณมีความทนทานมากขึ้น

ตรวจสอบให้แน่ใจว่าทุกคุณสมบัติที่ตรงกับราคาที่คุณได้จ่ายเงินสำหรับเครื่องดูดฝุ่น แพงไม่ได้หมายความว่าพวกเขามีความน่าเชื่อถือและมีประโยชน์ ดังนั้นเราขอแนะนำให้คุณอ่านความคิดเห็นที่ตรงกับความต้องการจากนั้นทำให้การลงทุน

เปรียบเทียบ: เปรียบเทียบผลิตภัณฑ์ก่อนที่จะซื้อเป็นนิสัยที่สมบูรณ์แบบและทุกคนควรจะแนะนำในชีวิตของพวกเขา ดังนั้นก่อนที่จะซื้อเครื่องดูดฝุ่นใด ๆ มักจะเปรียบเทียบสองหรือสามรูปแบบที่เกี่ยวข้อง

ด้วยวิธีนี้คุณจะได้รับความเข้าใจที่ดีขึ้นในทุกคุณสมบัติที่สำคัญของเครื่องดูดฝุ่น อย่ารีบร้อนในการซื้อเครื่องดูดฝุ่นและใช้เวลาตลอดเวลาที่คุณต้องการที่จะทำให้การตัดสินใจที่เหมาะสม

แห้งและเปียกดูดฝุ่นงาน: ส่วนใหญ่เราต้องจัดการกับทั้งเปียกและแห้งดูดฝุ่นงานที่บ้านและสำนักงานของเรา ดังนั้นมักจะเลือกรุ่นที่มีคุณสมบัติทั้งสองนี้ ดังนั้นคุณสามารถใช้ทั้งสองโหมดเหล่านี้เมื่อใดก็ตามที่จำเป็น ถ้าคุณเป็นคนรักของเครื่องดูดฝุ่นขนาดเล็กและการดำเนินการแห้งเปียกดูดฝุ่น – คุณควรพยายามที่เปียกและแห้งเครื่องดูดฝุ่นที่มีด้ามจับ

คนส่วนใหญ่ชอบเครื่องดูดฝุ่นแบบมีสายสำหรับใช้ในสำนักงาน ด้วยวิธีนี้พวกเขาสามารถทำงานต่อการทำความสะอาดของพวกเขาโดยรูปแบบของการหยุดชะงักใด

การทำความสะอาดบ้านไม่ต้องใช้เครื่องดูดฝุ่นระดับ high-end ใด ๆ ที่สูงสุดในครอบครัวสามารถมีสมาชิกในครอบครัวสิบและเครื่องดูดฝุ่นขนาดเล็กหรือขนาดกลางที่ทำงานที่ดีที่สุดในกรณีนี้

ความจุถัง: มันเป็นจุดที่ดีที่จะเก็บไว้ในใจว่าเครื่องดูดฝุ่นของคุณควรมีความจุใหญ่สำหรับถังขยะของพวกเขา ดังนั้นคุณจึงไม่ต้องล้างอีกครั้งและอีกครั้งหลังจากช่วงเวลาสั้น ๆ ของการทำความสะอาด

เลือกเครื่องดูดฝุ่นที่มีความจุถังขนาดใหญ่เพื่อให้คุณได้มันว่างเปล่าครั้งหนึ่งในตอนท้ายของเซสชั่นการทำความสะอาดของคุณ ข้ามเครื่องดูดฝุ่นถ้ามันมีพื้นที่ bin ต่ำเพราะมันจะเป็นสองเท่าเวลาในการทำความสะอาดของคุณ

เครื่องประดับ: ถัดมาสิ่งที่แนบมาของเครื่องดูดฝุ่นที่ยังมีความสำคัญมาก มักจะเลือกเครื่องดูดฝุ่นที่คุณสามารถแนบช่วงอเนกประสงค์ของอุปกรณ์เสริมและความหลากหลายสะอาดพื้นหรือวัสดุ

การรับประกัน: มันสำคัญมากที่จะตรวจสอบว่าเครื่องดูดฝุ่นมาพร้อมกับการขยายการรับประกันชิ้นส่วนและสิ่งที่ได้รับความคุ้มครองภายใต้มัน หากผู้ผลิตก็พอมั่นใจเกี่ยวกับผลิตภัณฑ์ของพวกเขาพวกเขากำลังจะเสนอการรับประกันนานเกี่ยวกับมัน แต่นี้ไม่เสมอกรณี ยังผลิตภัณฑ์ที่มีการขยายการรับประกันจะช่วยให้คุณความสงบของจิตใจ

ความคิดเห็นของผู้ใช้: ผู้ใช้แสดงความคิดเห็นเกี่ยวกับผลิตภัณฑ์ใด ๆ หลังจากที่ใช้มันบางครั้ง ปัจจุบันคนซื้ออุปกรณ์อิเล็กทรอนิกส์ใด ๆ หลังจากดูความคิดเห็นอย่างระมัดระวัง โปรดตรวจสอบความคิดเห็นของรูปแบบที่คุณกำลังสนใจในการซื้อ

มันจะช่วยให้คุณมากเป็นเว็บไซต์ที่เชื่อถือได้เช่น Amazon เสมอทำให้เป็นธรรมและตรวจสอบที่เป็นกลางที่เว็บไซต์อย่างเป็นทางการของพวกเขา อ่านอย่างน้อยห้าความคิดเห็นก่อนที่จะทำการขึ้นใจของคุณสำหรับการซื้อรูปแบบที่เฉพาะเจาะจง ด้วยวิธีนี้คุณจะได้รับความซื่อสัตย์เป็นผู้ใช้ให้ความเห็นที่เป็นกลาง

ประเภทของพื้นผิว: คนใช้เครื่องดูดฝุ่นเพื่อวัตถุประสงค์ที่แตกต่างกัน บางส่วนของพวกเขาใช้มันสำหรับการทำความสะอาดพรมที่คนอื่น ๆ ต้องใช้มันสำหรับการทำความสะอาดเฟอร์นิเจอร์ เต็มยศสำนักงานส่วนใหญ่จำเป็นต้องใช้ในการทำความสะอาดทุกระเบียบรถของพวกเขา

โพสต์ที่เกี่ยวข้อง: ชุดทำความสะอาดรถยนต์

ให้แน่ใจว่าจะตรวจสอบพื้นที่ของสเปคในขณะที่ซื้อเครื่องดูดฝุ่น คนที่ระบุเท่านั้นทำงานได้ดีที่สุดบนพื้นผิวที่พวกเขาได้รับการออกแบบ มิฉะนั้นทำความสะอาดพรมไม่ทำงานบนกระเบื้องและอื่น ๆ นอกจากนี้ยังทำให้กระบวนการของการซื้อที่ง่ายและน้อยใช้เวลานาน

เจ้าของสัตว์เลี้ยง: นำสัตว์เลี้ยงรักเสมอโดยทุกคนโดยเฉพาะอย่างยิ่งในสหราชอาณาจักรที่คุณสามารถมองเห็นแมวหรือสุนัขในบ้านอื่น ๆ ทุก เจ้าของสัตว์เลี้ยงจดบันทึกว่าคนเที่ยงตรงและถังที่ดีที่สุดเครื่องดูดฝุ่นที่คุณจำเป็นต้องซื้อ ตรวจสอบขนาดแปรงและหัวฉีดที่สามารถทำงานในองศาที่แตกต่างกันเพื่อให้แน่ใจว่าการทำความสะอาดที่เหมาะสมของสัตว์เลี้ยงผม

พื้นฐาน แต่คุณสมบัติที่เป็นประโยชน์: โปรดตรวจสอบคุณสมบัติพื้นฐานก่อนที่จะซื้อเครื่องดูดฝุ่นใด ๆ มันควรหมุนองศาสูงสุด เครื่องเป่าลมมันจะทำงานได้ดีและด้วยความเร็วที่เหมาะสม

เครื่องเป่าลมความเร็วต่ำทำให้งานทำความสะอาดยากมาก คุณสมบัติพื้นฐานดังต่อไปนี้ควรจะอยู่ในเครื่องดูดฝุ่นทุกมือถือหรือแบบมีสาย ตัวกรองควรจะซักและถอดออกได้ ด้วยวิธีนี้การทำความสะอาดถูกสุขอนามัยจะมั่นใจ นอกจากนี้ตรวจสอบความจุแรงดันไฟฟ้า

ถุง VS ฝุ่น: ทำความสะอาด Bagless ประหยัดค่าใช้จ่ายของถุงซื้อ แต่เหล่านี้ทำความสะอาดฝุ่นสูญญากาศยังต้องทำความสะอาดตัวกรองพิเศษเช่น HEPA และต่อเนื่องของการล้างถัง หากคุณมีอาการแพ้ใด ๆ สำหรับฝุ่นและสิ่งสกปรกเช่นโรคหอบหืดแล้วเครื่องดูดฝุ่นสูญญากาศจะเป็นปัญหามากสำหรับคุณ ในฐานะที่เป็นควันฝุ่นละอองโดยตรงมีการผลิตในเครื่องดูดฝุ่นเหล่านี้ ดังนั้นให้เลือกตามความเหมาะสม

เสียงรบกวน: ในมีเสียงดังและน่ากลัวโลกนี้ทุกคนต้องการที่จะอยู่ในความสงบและเย็นแม้ว่าจะเป็นช่วงเวลาสั้น เราไม่ได้พิจารณาความเป็นจริงนี้ แต่ควรจะอยู่ในรายการของคุณในขณะที่ซื้อเครื่องดูดฝุ่น เครื่องดูดฝุ่นที่มีเสียงดังจะไม่ชอบโดยทุกคนและพวกเขาก่อให้เกิดปัญหาการได้ยินใน run.So ยาวมองหาสูญญากาศที่มีระดับเสียงต่ำ

ขายและส่วนลด: เมื่อเร็ว ๆ นี้ราคาของทุกอุปกรณ์อิเล็กทรอนิกส์รวมทั้งเครื่องดูดฝุ่นได้เพิ่มขึ้นในระดับที่ดี หากคุณต้องการที่จะซื้อสูญญากาศมักจะมองหาส่วนลดและการขาย

ด้วยวิธีนี้คุณจะบันทึกจำนวนมากของเงิน ดังนั้นสมัครเป็นสมาชิกทุกร้านค้าและ e-ร้านค้าซึ่งจะแจ้งให้ทราบเมื่อขายของพวกเขาคือการถ่ายทอดสด แบรนด์ที่ขายดีลงบันทึกหมายเลขโทรศัพท์ของคุณและจะแจ้งให้ทราบผ่านทางข้อความเพื่อให้คุณไม่พลาดการขายของพวกเขา คริสมาสต์วัน Black Friday และการขายประจำปีอื่น ๆ ที่มีวันที่ดีที่สุดในรอบปีสำหรับการซื้ออุปกรณ์อิเล็กทรอนิกส์เหล่านี้

แบรนด์เครื่องดูดฝุ่นนิยม: ทุกผลิตภัณฑ์เป็นที่รู้จักกันโดยบางส่วนของแบรนด์ที่ดีที่สุดของมัน แบรนด์เหล่านี้ให้ผลิตภัณฑ์ที่ดีที่สุดให้กับลูกค้าของพวกเขาด้วยความรับผิดชอบเต็มรูปแบบของทุกส่วน

แบรนด์ที่คิดค่าบริการสูงขึ้นเล็กน้อยเมื่อเทียบกับตลาดในประเทศ แต่พวกเขาให้บริการที่ดีที่สุดของพวกเขา ต่อไปนี้เป็นบางส่วนของแบรนด์ชั้นนำสำหรับการซื้อทั้งไร้สายแบบมือถือและเครื่องดูดฝุ่นแบบมีสาย:

 • Bissell
 • ไดสัน
 • สิ่งสกปรกปีศาจ
 • ซัมซุง
 • เครื่องดูดฝุ่น
 • ยูเรก้า
 • เคนมอร์
 • Roomba
 • ซัมซุง
 • ปลาฉลาม

ดังนั้นถ้าคุณกำลังมองหาเครื่องดูดสูญญากาศที่ดีที่สุดโปรดตรวจสอบตัวเลือกบางอย่างจากแบรนด์ดังกล่าวข้างต้น

คำถามที่พบบ่อย (FAQ)

สิ่งที่ประเภทของเครื่องดูดฝุ่นจะเหมาะที่สุดสำหรับฉันหรือไม่

คุณต้องพิจารณาขนาดของบ้านของคุณและวัสดุที่คุณจะทำความสะอาดด้วยสูญญากาศ ไม่ว่าคุณจะเป็นเจ้าของสัตว์เลี้ยงหรือคุณหรือใด ๆ ของสมาชิกในครอบครัวของคุณมีอาการแพ้ฝุ่นละอองที่เกี่ยวข้องนอกจากนี้ยังจะเป็นตัวกำหนดสิ่งที่จะเป็นชนิดสูญญากาศที่ดีที่สุดสำหรับคุณ

สุดท้ายคุณควรคิดเกี่ยวกับงบประมาณ เมื่อคุณมีคำตอบทั้งหมดข้างต้นแล้วคุณสามารถเลือกหนึ่งของเครื่องดูดฝุ่นที่กำหนดข้างต้นใด ๆ

ตัวอย่างเช่นถ้าคุณบ้านหลังใหญ่ให้มองหาเครื่องดูดฝุ่นตรงที่มีความจุฝุ่นขนาดใหญ่และรันไทม์ขยาย ในทำนองเดียวกันถ้าคุณเป็นเจ้าของสัตว์เลี้ยงหาสูญญากาศที่มีประสิทธิภาพควรเลือกทั้งหมดที่ผมสัตว์เลี้ยง

ฉันต้องมีแผ่นกรอง HEPA?

เครื่องดูดฝุ่นมือส่วนใหญ่ไม่ได้มีการกรอง HEPA หากคุณมีอาการหอบหืดหรือมีปัญหาระบบทางเดินหายใจอื่น ๆ แล้วคุณควรมองหาสูญญากาศที่มีแผ่นกรอง HEPA

ตัวกรองจะช่วยปรับปรุงคุณภาพอากาศโดยการเอาสารก่อภูมิแพ้, ฝุ่นละออง, ไรโกรธและการติดเชื้ออื่น ๆ

เป็นเครื่องดูดฝุ่นถุงจะดีสำหรับผู้ใช้จัดการกับปัญหาระบบทางเดินหายใจเช่นโรคหอบหืด?

คำตอบคือใช่ แต่คุณควรมองหากลไกการฟอกอากาศที่ดีขึ้นในสูญญากาศ

สูญญากาศที่ดีที่สุดเพื่อสัตว์เลี้ยงผมสะอาด?

BISSELL สัตว์เลี้ยงผมยางลบรายการที่หกในรายการนี้เป็นที่ดีที่สุดสำหรับการกำจัดขน

สูญญากาศใด ๆ ที่ทำงานได้ดีบนพรม?

ออกรายการแรกในรายการนี้ Dyson V7 ก็เพียงพอที่มีประสิทธิภาพในการพรมสกปรกมากสะอาดภายในไม่กี่ผ่าน

บรรทัดด้านล่าง

ดังนั้นเราหวังว่าบทความนี้จะช่วยคุณได้มากในการเลือกทำความสะอาดที่ดีที่สุดที่มีด้ามจับสูญญากาศที่มีอยู่ในสหราชอาณาจักร 2020 ที่คุณกำลังมองหาในบ้านหรือที่ทำงานของคุณ หากคุณมีงบประมาณบางส่วนประมาณ 200 แล้ว Dyson V7 ทริกเกอร์จะซื้อที่สมบูรณ์แบบ

นอกจากนี้ยังอ่าน:

 • ฉลามสูญญากาศติดไร้สาย
 • 12v เครื่องดูดฝุ่นรถ
 • ไร้สายพาวเวอร์ Scrubber
 • หน้าต่าง Karcher สูญญากาศสหราชอาณาจักร
 • ที่ดีที่สุดทำความสะอาดพรมที่มีด้ามจับ
 • มีสายติดสูญญากาศสหราชอาณาจักร

เราได้รับการตรวจสอบเครื่องดูดฝุ่นแบบใช้มือถือตั้งแต่ปี 2014 และได้ใช้เวลากว่า 200 ชั่วโมงการวิจัยและทดสอบเครื่องดูดฝุ่นแบบใช้มือถือที่ดีที่สุดที่เราจะได้พบ เรารวมการวิจัยออนไลน์อย่างกว้างขวางกับการทดสอบในห้องปฏิบัติการของเราเพื่อเปรียบเทียบคุณสมบัติและประสิทธิภาพการทำงานของอุปกรณ์เหล่านี้จะช่วยให้คุณตัดสินใจซื้อทราบ สูญญากาศที่มีด้ามจับที่ดีที่สุดที่เราพบก็คือ Black & Decker Dustbuster มันเป็นความเงียบ, สูญญากาศมีน้ำหนักเบาที่ทำได้ดีในทุกการทดสอบของเรา มันถูกออกแบบมาเพื่อเข้าถึงจุดแน่นรอบ ๆ บ้านและรถของคุณได้อย่างมีประสิทธิภาพและทำความสะอาดทุกพื้นผิวและประเภทของเศษ

รวมที่ดีที่สุด

Black & Decker Dustbuster

นี้เป็นสูญญากาศที่มีด้ามจับที่เงียบสงบที่เราทดสอบ

ไอเสียจะถูกปล่อยออกจากด้านหลังจึงไม่ระเบิดเศษก็ทำความสะอาด

รอยแยกและแปรงเครื่องมือแบบบูรณาการเข้าไปในร่างกายของสูญญากาศ

มันมีช่วงเวลาที่ยากดูดฝุ่นดินในสัตว์เลี้ยงผมบนพรม

เวลาที่ค่าใช้จ่ายของแปดชั่วโมงมีความยาวกว่าค่าเฉลี่ย

มันขาดเครื่องมือที่กว้างปากและท่อ attachable

The Black & Decker Dustbuster ทำได้ดีกว่าทุกสูญญากาศพกพาอื่น ๆ ในการเปรียบเทียบด้านโดยด้านข้างของเรา แต่ก็มีในตัวเครื่องมือรอยแยกที่มาถึงพื้นที่แน่นเพื่อให้คุณสามารถทำความสะอาดได้อย่างมีประสิทธิภาพ

Dustbuster นี้มีประสิทธิภาพดูดขี้เลื่อยขึ้นบนพื้นแข็งและพรม เมื่อเทียบกับเครื่องดูดฝุ่นไร้สายอื่น ๆ ก็เป็นหนึ่งในสิ่งที่ดีที่สุด ในขณะที่ไม่มีฝุ่นไร้สายมีค่อนข้างเป็นพลังดูดมากที่สุดเท่าที่เครื่องดูดฝุ่นแบบมีสายก็ทำให้ขึ้นนี้มีความสะดวกสบาย อุปกรณ์นี้สามารถทำความสะอาด messes ทุกชนิดในพื้นที่ใดในบ้านหรือรถของคุณ จะมีประสิทธิภาพเท่าเทียมกันที่การทำความสะอาดเศษแสงเหมือนใบไม้และเศษหนักเช่นครอกคิตตี้และอาหารสุนัขในทุกชนิดของพื้นผิวรวมทั้งพรมไม้เนื้อแข็งและพื้นรถยนต์ สูญญากาศนี้ไม่ได้มีแนวโน้มที่เครื่องดูดฝุ่นอื่น ๆ ที่เราได้ทดสอบเป่าเศษรอบในขณะที่มันเคลียร์เส้นทาง ไอเสียได้รับการปล่อยตัวออกมาจากด้านหลังของเครื่องจึงทำความสะอาดด้วยอ้อมน้อยลงและทำงานน้อยลง

สูญญากาศนี้มีปัญหาเล็กน้อยยกขึ้นจากพื้นดินในสัตว์เลี้ยงผมบนพรม แต่นี่เป็นปัญหาที่พบบ่อยกับหลายเครื่องดูดฝุ่นที่เราทดสอบ แม้จะมีอำนาจการทำความสะอาดของมันก็เป็นสูญญากาศที่เงียบสงบที่เราทดสอบเพื่อให้คุณสามารถทำความสะอาด messes โดยไม่ต้องรบกวนคนที่อยู่บริเวณใกล้เคียง นอกจากนี้ยังเป็นสูญญากาศที่มีน้ำหนักเบาที่จะไม่ก่อให้เกิดความเมื่อยล้ามากเกินไป แบตเตอรี่เวลาเกียรติ 15 นาทีที่มีค่าใช้จ่ายแต่ละซึ่งเป็นอีกเล็กน้อยกว่าค่าเฉลี่ยเมื่อเทียบกับเครื่องดูดฝุ่นอื่น ๆ เวลาในการชาร์จของแปดชั่วโมงในทางตรงกันข้ามมีความยาวกว่าค่าเฉลี่ย Dustbuster มีความสะดวกสบายของการบูรณาการที่มีประโยชน์และรอยแยกแปรงเครื่องมือเข้าสู่ร่างกายของสูญญากาศเพื่อให้พวกเขามีประโยชน์เสมอและก็จะต้องมีการ snapped เข้าไปในสถานที่ มันมาพร้อมกับค่าเฉลี่ยรับประกันสองปีข้างต้น

ราคาที่ดีที่สุด

สิ่งสกปรกปีศาจ QuickFlip

หนึ่งนี้เป็นจริงที่มีขนาดกะทัดรัดและน้ำหนักเบา

ราคาต่ำเป็นเรื่องง่ายในงบประมาณ

เป็นสายฟรีเป็นที่ดีสำหรับการพกพาที่ดีที่สุด

เวลาทำงานไม่นานมาก

เครื่องดูดฝุ่นอื่น ๆ ที่มีพลังดูดมากขึ้น

เวลาที่เสียค่าใช้จ่ายเป็นเวลานานโดยเฉพาะการพิจารณาในเวลาระยะสั้น

สิ่งสกปรกปีศาจ QuickFlip เป็นจริงขนาดเล็กและน้ำหนักเบาในลักษณะที่เกือบจะทำให้เครื่องดูดฝุ่นแบบใช้มือถืออื่น ๆ ดูเหมือนขนาดใหญ่และยุ่งยาก มันไม่ได้เป็นซูเปอร์สตาสำหรับดูด แต่มันเป็นแบบพกพา, น้ำหนักต่ำกว่าที่อื่น ๆ ที่เราทดสอบและค่าใช้จ่ายน้อยกว่า $ 30

QuickFlip เป็นแบตเตอรี่และสามารถเก็บไว้ในพื้นที่ จำกัด รันไทม์ 13 mintute จะไม่ดีที่สุด แต่ที่ควรจะเพียงพอสำหรับงานขนาดเล็ก มีมากมายของเครื่องดูดฝุ่นที่มีการดูดมากขึ้น แต่นี้เป็นสิ่งที่ดีสำหรับรถปิคอัพรวดเร็ว

มันไม่ได้เป็นประโยชน์สำหรับงานที่ใหญ่กว่า แต่แม้สิ่งเช่นบันได มันก็ไม่ได้มีแบตเตอรี่ความจุถังและพลังดูดสิ่งที่จับเช่นนั้น นี้จะเป็นขวาที่บ้านในการเดินทางแคมป์สั้นแม้ว่า ปรับการทำงานในการรับ crumbs จรจัดหลังรับประทานอาหารมากเกินไป เพื่อทดสอบพลังดูดเราใช้อุปกรณ์พกพาที่จะรับกล่องของสกรู เราเก็บเพิ่มกรูไปยังกล่องจนสูญญากาศแบบใช้มือถือไม่สามารถที่จะหยิบมันขึ้นมา น้ำหนักมากขึ้นสูญญากาศสามารถเลือกที่ดีกว่าการดูด สูญญากาศนี้ไม่ได้ทำดี มีเพียงหนึ่งสูญญากาศอื่น ๆ ที่มีการดูดน้อยลงในการตั้งค่าที่เป็น มันไม่ได้ดีในสัตว์เลี้ยงผมอย่างใดอย่างหนึ่ง นี้เป็นซื้อที่คุ้มค่าสำหรับรถปิคอัพขนาดเล็ก แต่ก็ไม่ได้มีประสิทธิภาพหรือดีสำหรับสัตว์เลี้ยงผม

ที่ดีที่สุดของเครื่องดูดฝุ่นผมสัตว์เลี้ยง

Bissell สัตว์เลี้ยงยางลบผม

มันทำได้ดีกว่าสูญญากาศอื่น ๆ ในการทดสอบสัตว์เลี้ยงผมของเรา

มันมีจำนวนมากของการดูดและทำได้ดีในการทดสอบการดูด

นี้เป็นสูญญากาศราคาต่ำ

สูญญากาศนี้จะมีสายและมีการ จำกัด การพกพา

มันเป็นหนึ่งในเครื่องดูดฝุ่นที่หนักที่สุดในความคิดเห็นของเรา

มันขาดเครื่องมือรอยแยกสำหรับการทำความสะอาดพื้นที่แน่น

Bissell สัตว์เลี้ยงผมยางลบชีวิตถึงชื่อและเป็นหนึ่งในเครื่องดูดฝุ่นที่ดีที่สุดสำหรับเจ้าของสัตว์เลี้ยง มันเป็นราคาที่ไม่แพงมากสูญญากาศที่เรียบง่ายมีสองสิ่งที่แนบมา

มีสิ่งที่แนบสัตว์เลี้ยงผมซึ่งไม่ตรงกับสิ่งที่กล่าวและสิ่งที่แนบมาแบนในการทำความสะอาดทุกอย่างอื่นเป็น เช่นเดียวกับเครื่องดูดฝุ่นแบบมีสายอื่น ๆ Bissell มีความอุดมสมบูรณ์ของพลังดูด แต่ก็ยังคงมีผลการผสมในการทดสอบของเรา มันเก่งในการทดสอบการดูดของเราได้อย่างง่ายดายเก็บค่ากล่องที่เต็มไปด้วย 17 ออนซ์ของสกรูที่แนบมากับแบนของ มันเป็นสูญญากาศเท่านั้นที่จะได้รับคะแนนที่สมบูรณ์แบบในการทดสอบการกำจัดขนของสัตว์เลี้ยงของเราสมบูรณ์ดูดพื้นดินขึ้นในสัตว์เลี้ยงผมในพรมการทดสอบของเรา ปัญหาเดียวกับการทดสอบนี้ที่บางส่วนของผมได้ห่อรอบสิ่งที่แนบสัตว์เลี้ยงผมและทำให้การทำความสะอาดสูญญากาศหลังการทดสอบที่ยากลำบาก สูญญากาศนี้ไม่ประสบความสำเร็จในการทดสอบอื่น ๆ ของเรา อำนาจและบางครั้งมันออกแบบทำงานกับมันเช่นเมื่อดูดฝุ่นขี้เลื่อยขึ้นบนพรมและยากที่ชั้น ไอเสียด้านจะระเบิดรอบเศษดังนั้นเราจึงต้องสูญญากาศเป็นครั้งที่สอง ยังคงให้พลังดูดของมันช่วยกำจัดเศษในการผ่านการทำซ้ำ นอกจากนี้ยังไม่ได้เป็นนักแสดงชั้นนำในการทดสอบรถยนต์นั่งของเรา ขาดเครื่องมือร่องมันเจ็บปวดในการทดสอบนี้เพราะมันมีช่วงเวลาที่ยากที่การเจรจาต่อรองรอยแยกบนที่นั่ง ทำความสะอาดจุดแน่นนอกจากนี้ยังมีปัญหาเกี่ยวกับการสูญญากาศนี้

อุปกรณ์ที่ดีที่สุด

Black & Decker Pivot

ออนบอร์ดวิธีการจัดเก็บเครื่องมือที่คุณไม่สามารถสูญเสียเครื่องมือรอยแยก

นี้เป็นหนึ่งในเสียงดังที่เราทดสอบ

The Black & Decker 20V MAX ลิเธียม Pivot เป็นหนึ่งในตัวเลือกที่สะดวกที่สุดที่เราทดสอบ มันรวมทุกเครื่องมือที่เรากำลังมองหาและพวกเขาทั้งหมดจะถูกเก็บไว้ในร่างกายของสูญญากาศแทนในถุงเก็บข้อมูล

ของ Pivot สไลด์เครื่องมือรอยแยกภายในหัวฉีดและเครื่องมือแปรงพับออกมาจากทางด้านนอกของหัวฉีดเมื่อมันไม่ได้อยู่ในการใช้งาน หน่วยนี้ยังจะสะดวกกว่ามากที่สุดเพราะคุณพับหัวฉีดกับร่างกายสูญญากาศเมื่อไม่ได้ใช้งานเพื่อให้มันใช้พื้นที่น้อย มันชาร์จได้อย่างรวดเร็ว – มันใช้เวลาเพียงหกนาที – และมันจะทำงานสำหรับ 17 นาที นี้เป็นหนึ่งในเครื่องดูดฝุ่นดังที่เราทดสอบแม้ว่าซึ่งเป็นอุปสรรคแน่นอน

ที่ดีที่สุดสำหรับปูพรม

ยูเรกา Easy Clean

หน่วยนี้มีการดูดที่แข็งแกร่งบนพรมของเราใด ๆ การทดสอบ

มันเป็นแบบพกพาน้อยกว่ามากที่สุด

ยูเรก้า Easy Clean มีการดูดที่แข็งแกร่งมาก มันได้คะแนนสูงกว่าเครื่องดูดฝุ่นอื่น ๆ เกี่ยวกับการทดสอบการทำความสะอาดพรมของเรา

ตั้งแต่การพกพาและความคล่องตัวนอกจากนี้ยังมีน้ำหนักอย่างมากสำหรับประเภทของเครื่องดูดฝุ่นนี้ Easy Clean ถูกบดบังโดยบางส่วนของการแข่งขัน มันไม่ต่อสู้บางอย่างที่จะเอาผมสัตว์เลี้ยง มันแสดงให้เห็นจุดอ่อนบางอย่างเกี่ยวกับรถเบาะเกินไป ดูดที่แข็งแกร่งกับการทำความสะอาดหัวไม่ได้ดูเหมือนจะแปลให้ท่อเพื่อทำความสะอาดเบาะรถยนต์ได้มากขึ้นของงานที่น่าเบื่อ นอกจากนี้ยังเป็นหนักกว่ามากที่สุดและหมายถึงสายที่คุณกำลังค่อนข้าง จำกัด สำหรับการพกพา นี้จะเป็นแชมป์แน่นอนถ้าคุณจะซื้อเป็นบันไดในการทำความสะอาดพรมของคุณแม้ว่าหรืองานอื่น ๆ บนพรมจริงๆ แต่ก็มีการทำความสะอาดหัวกว้างกว่ามากที่สุดที่เราพยายามและดูดก็เพียงพอที่แข็งแกร่งในการที่แตกต่างกันของการทำความสะอาด messes ได้อย่างมีประสิทธิภาพ

ทำไมไว้วางใจเรา

ตั้งแต่เราเริ่มต้นการตรวจสอบเครื่องดูดฝุ่นแบบใช้มือถือในปี 2014 เราได้ใช้เวลากว่า 200 ชั่วโมงการทดสอบและการวิจัย ครั้งแรกที่เราระบุเครื่องดูดฝุ่นแบบใช้มือถือที่ดีที่สุดในตลาดผ่านการวิจัยทั้งออนไลน์และให้คำปรึกษากับผู้เชี่ยวชาญ เรายังคงวิจัยออนไลน์ของเราเปรียบเทียบหน้าผลิตภัณฑ์สำหรับคุณสมบัติเฉพาะของเครื่องดูดฝุ่นทั้งหมดในผู้เล่นตัวจริงของเรา ในห้องปฏิบัติการของเราที่เรานำเครื่องดูดฝุ่นผ่านก้าวของพวกเขาและพวกเขาผ่านการทดสอบบนพื้นผิวที่แตกต่างกันรวมทั้งพรม, พื้นแข็งและที่นั่งในรถเพื่อดูว่าสูญญากาศทำดีที่สุดโดยรวมและที่เก่งงานที่เฉพาะเจาะจง ค้นพบของเราจะถูกนำเสนอในรูปของเราด้านข้างและเปรียบเทียบความคิดเห็นของเรา

เราพบว่าผลิตภัณฑ์ที่ดีบางอย่างที่เราทดสอบ แต่บางส่วนของการตัดสินใจครั้งสุดท้ายลงมาเพื่อสถานการณ์เฉพาะของคุณและเหตุผลที่คุณจะซื้อเครื่องดูดฝุ่นที่มีด้ามจับ

Erin กกรองผู้อำนวยการฝ่ายการตลาดสำหรับติดและมือ Vacuums ที่ BISSELL กล่าวว่ากุญแจสำคัญในการหาเครื่องดูดฝุ่นที่มีด้ามจับที่เหมาะสมจะจัดลำดับความสำคัญของคุณ

“คุณจะต้องการที่จะมุ่งเกณฑ์การตัดสินใจของคุณทั้งความยาวของเวลาที่คุณต้องทำความสะอาดพิจารณาระยะเวลาและพลังงานแบตเตอรี่และอุปกรณ์เสริมที่คุณจะต้องสำหรับสิ่งที่คุณกำลังทำความสะอาด” กล่าวว่ากก

ทำความสะอาดขนาดเต็มสูญญากาศมีสถานที่ของพวกเขา แต่มือถือหน่วยสามารถที่ดีสำหรับบันได, รถยนต์, เฟอร์นิเจอร์และงานขนาดเล็กอื่น ๆ “พวกเขากำลังดีสำหรับในระหว่างทำความสะอาดหรืองานที่เฉพาะเจาะจง” กล่าวว่ากก

กกอธิบายมีการก้าวหน้าบางอย่างในแง่ของเทคโนโลยีแบตเตอรี่ที่ทำให้เครื่องดูดฝุ่นที่มีด้ามจับที่ผ่านมาอีกต่อไปและเติมเงินได้เร็วขึ้นเพื่อให้คุณสามารถรับกลับไปทำความสะอาดเมื่อคุณมีงานอีกต่อไป

เท่าไหร่ค่าใช้จ่ายเครื่องดูดฝุ่นมือถือ?

เครื่องดูดฝุ่นที่มีด้ามจับถูกออกแบบมาเพื่อแก้ไขปัญหายุ่งขนาดเล็กและมักจะมาพร้อมกับค่าใช้จ่ายเล็ก – น้อยกว่า $ 100 เราได้ทดสอบผลิตภัณฑ์ตั้งแต่ $ 30 ถึง $ 175 ในหมวดหมู่นี้มันไม่จำเป็นต้องคุ้มค่าที่จะนำเงินมาลงทุนมากขึ้น สินค้าที่ชื่นชอบของเราก็เกือบจะราคาแพงอย่างน้อยหนึ่ง คุณไม่จำเป็นต้องตันดูดสำหรับส่วนมากของยุ่งขนาดเล็กที่คุณจะได้รับการกำหนดเป้าหมายกับชนิดของฝุ่นนี้ – ทำความสะอาดบิตของอาหารเช้าซีเรียลเด็กที่หกรั่วไหลหรือทำให้ใหม่ขึ้นเสื่อรถ นอกจากนี้ยังพกพาเป็นอีกหนึ่งปัจจัยที่สำคัญและมีความอุดมสมบูรณ์ของหน่วยงานขนาดเล็กที่มาในราคาที่เหมาะสมและทำผลงานได้ดีในการทำความสะอาด

วิธีการที่เราผ่านการทดสอบ

สององค์ประกอบที่สำคัญที่สุดของเครื่องดูดฝุ่นแบบใช้มือถือที่ดีที่สุดคือการดำเนินงานและการพกพา พลังดูดเป็นสิ่งสำคัญโดยเฉพาะอย่างยิ่งถ้าคุณกำลังพยายามที่จะดึงสิ่งสกปรกปากแข็งในรอยแตกและมุมหรือสัตว์เลี้ยงผมที่มีแนวโน้มที่จะติดเบาะ พกพามุ่งเน้นไปที่วิธีการที่ง่ายก็คือการดำเนินการประมาณดูดฝุ่นขนาดเล็กขณะที่ใช้มัน นอกจากนี้ยังมีลักษณะที่ปัจจัยความสะดวกสบายเช่นแบตเตอรี่และวิธีการที่หนักเครื่องอยู่

นอกจากนี้ยังมีฟังก์ชั่นที่ชัดเจนของความคล่องแคล่วเรายังพิจารณาคุณสมบัติการออกแบบ pick-up และให้บางเครื่องดูดฝุ่นที่มีด้ามจับขาขึ้นในการแข่งขัน ยกตัวอย่างเช่นผลิตภัณฑ์บางอย่างใช้ระบบการกรอง HEPA ที่ช่วยให้พวกเขาเป็นไปตามมาตรฐานคุณภาพอากาศที่กำหนดโดยกระทรวงพลังงานสหรัฐและลบร้อยละ 99.97 ของอนุภาคฝุ่นละอองและให้พวกเขาจากพัดกลับเข้าไปในอากาศในระหว่างการดูดฝุ่น

ผลงานของผู้สูญญากาศ
เราทำการทดสอบหลายในการกำหนดวิธีการที่ดีในแต่ละสูญญากาศมือหยิบขึ้นมาความหลากหลายของรายการทั่วไปรวมถึงธัญพืชและไม้ขี้กบ เราลูบผมสุนัขเข้าไปปูพรมและเดินเข้าไปในอาสาสมัครบ้านเจ้าของสัตว์เลี้ยงในการทดสอบวิธีการที่ดีเครื่องดูดฝุ่นแบบพกพาที่มีความสามารถที่จะรับทั้งแมวและสุนัขของผมจากเฟอร์นิเจอร์ตกแต่งเช่นโซฟาและเก้าอี้เพื่อช่วยให้เราตรวจสอบว่ามีการดูดรุ่นที่ดีกว่า

ความสามารถในการทดสอบการดูดต่อไปของเครื่องดูดฝุ่นมือเล็ก ๆ ที่เราใส่สกรูในภาชนะที่ราบและบันทึกวิธีการหลายสกรูแต่ละหน่วยสามารถถือห้าวินาที ผู้ที่มีความสามารถในการถือครองน้ำหนักมากขึ้นได้รับคะแนนที่สูงขึ้นสำหรับดูด

ความเบา
ในฐานะที่เป็นส่วนหนึ่งของการพกพาทดสอบเราหมดเวลานานแค่ไหนแบตเตอรี่กินเวลาเมื่อชาร์จเต็ม นี้เป็นสิ่งสำคัญถ้าคุณต้องการที่จะแก้ไขปัญหามากกว่าหนึ่งระเบียบหรือมีรับประทานอาหารขนาดใหญ่ผิดปกติเช่นใบแห้งหรือเศษคุกกี้ในรถของคุณที่อาจต้องมีเวลาทำความสะอาดเป็นพิเศษ

เราชั่งน้ำหนักแต่ละเครื่องดูดฝุ่นแบบพกพาเพื่อให้คุณมีความคิดที่ดีวิธีการที่ยุ่งยากและเหนื่อยมันอาจจะกลายเป็นในขณะที่ใช้สูญญากาศ นอกจากนี้เรายังถือว่าใช้เวลานานเท่าใดในการเรียกเก็บทั้งหมดของหน่วยแบตเตอรี่ขับเคลื่อน คนที่คิดค่าใช้จ่ายทำแต้มได้รวดเร็วยิ่งขึ้นดีกว่า

ไร้สายกับสาย

ในขณะที่รุ่นไร้สายแบบพกพามากขึ้นพวกเขาโดยทั่วไปยังมีประสิทธิภาพน้อย หนึ่งในเหตุผลหลักสำหรับการซื้อเครื่องดูดฝุ่นแบบใช้มือถือคือการได้รับ messes คุณจะไม่สามารถเข้าถึงได้อย่างง่ายดายด้วยเครื่องดูดสูญญากาศของคุณเต็มขนาด แต่มีการดูดน้อยเมื่อคุณได้รับ messes เหล่านั้นยังเป็นอุปสรรคสำคัญ เดวิดสเติร์นส่วนหนึ่งของเจ้าของ Metrovac, ขอแนะนำรูปแบบมีสายเพราะการดูดที่เพิ่มขึ้น

“ถ้าคุณได้มีไฟฟ้าทางออกที่ดีที่สุดของคุณคือการไปกับหนึ่งในหน่วย 110 โวลต์ของเรา” สเติร์นกล่าวว่า อันที่จริงหน่วยที่มีคะแนนที่ดีที่สุดในการทดสอบการดูดของเราเป็นหนึ่งที่ปลั๊กเข้าไปในผนัง นอกจากนี้ยังเป็นรูปแบบที่หนักที่สุดที่เราทดสอบแม้ว่า น้ำหนักที่เพิ่มขึ้นและถูกล่ามไว้กับพกพาขีด จำกัด บนผนัง

วิธีที่ดีที่สุดที่จะตัดสินใจระหว่างแบบมีสายและไร้สายสูญญากาศแบบใช้มือถือคือการกำหนดสิ่งที่คุณต้องการมากขึ้น: การพกพาหรืออำนาจ

ออกแบบ

ที่สุดของเครื่องดูดฝุ่นมือเราได้ทดสอบมาพร้อมกับสิ่งที่แนบมาสำหรับการเข้าสู่เท่าในเฟอร์นิเจอร์หรือมุมบันไดได้ง่ายขึ้น เครื่องมือรอยแยกยาวและแคบจึงเหมาะกับได้ง่ายขึ้นรอบฐานของที่นั่งในรถที่มีการยึดติดกับพื้นรถและยากมากที่จะสูญญากาศรอบ ๆ The Black & Decker Dustbuster มีเครื่องมือรอยแยกเป็นส่วนหนึ่งของการออกแบบตัวหลักมากกว่าที่จะเป็นสิ่งที่แนบมาแยกต่างหาก นอกจากนี้ยังขยายเพื่อให้คุณมีพวยกาอีกต่อไปเพื่อเพิ่มความคล่องแคล่วของสูญญากาศ

เครื่องมือที่กว้างปากเช่นหนึ่งพร้อมกับ MetroVac Vac N Go ช่วยให้คุณมีความสามารถในการดูดพื้นที่ขนาดใหญ่ที่มีหนึ่งผ่านแทนที่จะต้องทำซ้ำอย่างต่อเนื่องผ่านที่มีขนาดเล็กจะได้รับจำนวนเงินเดียวกันของระเบียบ

ทำความสะอาดบำรุงรักษาเครื่องดูดฝุ่นแบบใช้มือถือ

แนะนำที่ดีที่สุดในการรักษาเครื่องดูดฝุ่นแม้แต่คนเล็กเป็นสากลสวย นั่นเป็นเพราะทุกเครื่องดูดฝุ่นมีจำนวนมากของส่วนประกอบเดียวกัน นี่คือบางสิ่งบางอย่างที่จะทำให้เครื่องดูดฝุ่นมือถือของคุณในสภาพที่ดีเป็นเวลานานที่จะมาเป็น:

 • ล้างถุงหรือถังขยะ – เมื่อหน่วยที่ได้รับมากเกินไปจะนำไปสู่การสูญเสียของการดูด จะยิ่งปลอดภัยมากขึ้นเราแนะนำถุงล้างถังขยะและเมื่อพวกเขาอยู่ 3/4 เต็ม เครื่องดูดฝุ่นแบบใช้มือถือไม่น่าจะมีไฟแสดงสถานะถังเต็มรูปแบบและแม้ในขณะที่พวกเขาทำพวกเขามักจะไม่ถูกต้อง ตรวจสอบสิ่งที่ตัวเองเป็นประจำ
 • ทำความสะอาดหรือเปลี่ยนไส้กรอง – ไม่ว่าจะเป็นฟิลเตอร์โฟมที่คุณพบในรุ่นที่ราคาไม่แพงหรือตัวกรอง HEPA ที่คุณจะพบในเครื่องดูดฝุ่นแบบใช้มือถือที่ดีที่สุดในการทำความสะอาดพวกเขาหรือแทนที่พวกเขาเป็นประจำ คุณจะสูญเสียการดูดโดยไม่ทำเช่นนั้น
 • ออกทำความสะอาดแปรง – แปรงมีน้อยลงในสูญญากาศที่มีด้ามจับกว่าในหน่วยขนาดเต็มตรวจสอบคนที่คุณมีและหวีพวกเขาออกจากเวลาที่มี แต่ พวกเขาจะหมุนอย่างอิสระมากขึ้นและคนที่ไม่ใช่การปั่นจะรับผมขึ้นถ้าพวกเขามีความสะอาด

เครื่องดูดฝุ่นแบบใช้มือถือที่มีประสิทธิภาพมากที่สุดคืออะไร?

ที่มีประสิทธิภาพเครื่องดูดฝุ่นแบบใช้มือถือมากที่สุดที่เราทดสอบเป็น Eureka Easy Clean มันมีคะแนนเพียงที่สมบูรณ์แบบบนพรมของเราและไม้เนื้อแข็งทดสอบการทำความสะอาด ในบรรดาเครื่องดูดฝุ่นแบบใช้มือถือมีจำนวนมากของปัจจัยที่เรื่องที่อยู่นอกเหนืออำนาจการทำความสะอาดที่แท้จริงเพื่อให้ง่ายต่อการทำความสะอาดไม่ได้มีคุณสมบัติที่ดีที่สุดโดยรวมในการจัดอันดับของเรา มันเป็นรูปแบบที่มีสายเพื่อให้คุณจะผูกติดอยู่กับผนังซึ่งลดลงในการพกพา ง่ายสะอาดยังพยายามที่จะตำแหน่งที่สูงขึ้นเพราะมันค่อนข้างหนักและดูดเมื่อใช้เครื่องมือรอยแยกที่ไม่ได้เป็นที่แข็งแกร่งเป็นดูดทำความสะอาดหัวหลักทำให้มันมีประโยชน์น้อยลงสำหรับรถทำความสะอาด, การใช้งานที่เป็นที่นิยมสำหรับเครื่องดูดฝุ่นที่มีด้ามจับ แต่ในแง่ของการดูดบริสุทธิ์โดยใช้ทำความสะอาดหัวเต็ม Eureka Easy Clean มีพลังอย่างไม่น่าเชื่อ มันล้างออกไปขี้เลื่อยในการปูพรมการทดสอบของเราในเพียงสองผ่าน

นานแค่ไหนที่คุณสามารถคาดหวังว่าเครื่องดูดฝุ่นของคุณไปสุดท้ายหรือไม่?

ตามการรายงานของผู้บริโภคคำตอบคือโดยทั่วไปประมาณแปดปี แต่นั่นเป็นเพียงจำนวนเฉลี่ยในทุกประเภทเครื่องดูดฝุ่น คำตอบที่แท้จริงสำหรับคำถามที่ว่าสำหรับเครื่องดูดฝุ่นมากที่สุดรวมทั้งหน่วยมือถือจะขึ้นอยู่กับการบำรุงรักษา เครื่องดูดฝุ่นทุกคนจะมีนิสัยใจคอของตัวเอง แต่แน่นอนคุณสามารถยืดอายุของเครื่องดูดฝุ่นแบบใช้มือถือของคุณกับการบำรุงรักษาที่เหมาะสม โดยเฉพาะอย่างยิ่งเกี่ยวกับการทำความสะอาดระมัดระวังตัวกรองและล้างถังขยะหรือถุงเก็บฝุ่นเป็นประจำ

เครื่องดูดฝุ่นแบบมือถือแตกต่างกันไปไม่น้อยกับตำแหน่งและชนิดของฟิลเตอร์ แต่ในรูปแบบที่พบมากที่สุดมีตัวกรองที่อยู่ตรงกลางของตัวเครื่อง คุณหลุดออกมาร่างกายจากการทำความสะอาดหัวและตัวกรองอยู่ที่นั่น คุณสามารถแตะบนหิ้งไปเศษฟรีหรือล้างหรือทั้งสองอย่าง โปรดตรวจสอบการใช้ของคุณคู่มือสำหรับคำแนะนำที่เฉพาะเจาะจง ในกรณีของรูปแบบไดสันที่เราตรวจสอบและจริงๆมากที่สุด Dysons กรองลักษณะแตกต่างกันมาก มันเป็นรูปทรงกระบอกเมื่อเทียบกับฟิลเตอร์ดิสก์รูปในส่วนเครื่องดูดฝุ่นที่มีด้ามจับ มันก็ยังคงต้องมีการทำความสะอาดแห้งและเปลี่ยนเป็นประจำ บางรุ่นยังแนะนำให้เปลี่ยนแทนของตัวกรองซักผ้า ตรวจสอบคู่มือของคุณสำหรับรายละเอียด

การทำความสะอาดเป็นมิตรกับสิ่งแวดล้อม

ผลิตภัณฑ์ใด ๆ ที่ทำจากพลาสติกและมีแบตเตอรี่ที่สามารถมีผลกระทบต่อสภาพแวดล้อม หากคุณกำลังมองหาเครื่องดูดฝุ่นเป็นมิตรกับสิ่งแวดล้อมที่มีด้ามจับพิจารณาปัจจัยเหล่านี้:

 1. แบตเตอรี่: แบตเตอรี่ในเครื่องดูดฝุ่นไร้สายสามารถมีผลกระทบต่อสิ่งแวดล้อม ฮูเวอร์เป็นหนึ่งใน บริษัท ที่ทำงานเพื่อบรรเทาปัญหาที่มิ บริษัท ได้ร่วมมือกับแบตเตอรี่แบบชาร์จไฟรีไซเคิลคอร์ปอเรชั่นที่จะทำให้มันง่ายที่จะหาแบตเตอรี่ Drop-off ที่ตั้งเพื่อให้แบตเตอรี่ไม่จบลงในหลุมฝังกลบ
 2. ทนทาน: มองหาผลิตภัณฑ์ที่จะมีอายุการใช้งานนาน รับประกันนานสามารถให้ความเชื่อมั่นเกี่ยวกับที่ แต่ยังขอให้เป็นตัวแทนจำหน่ายในท้องถิ่นสูญญากาศและอ่านจำนวนความคิดเห็น วิธีการที่คุณจะไม่ใส่เครื่องดูดฝุ่นแบบใช้มือถือในการฝังกลบทุกไม่กี่ปีที่ผ่านมา
 3. ซ่อมแซมเครื่องดูดฝุ่นแบบใช้มือถือมีราคาไม่แพงสวยดังนั้นมันอาจจะดูเหมือนโง่ที่จะซ่อมแซมได้ อย่างไรก็ตามการซ่อมแซมที่มีมูลค่าการมองเข้าไปในถ้าคุณต้องการที่จะให้ทางเลือกสีเขียว
 4. คุณภาพอากาศ: คุณภาพอากาศภายในอาคารจะมีการรายงานประจำเพื่อจะเลวร้ายยิ่งกว่าคุณภาพอากาศกลางแจ้งในบางพื้นที่ ทั้งพรมและพรมปูพื้นและสถาบันโรคภูมิแพ้โรคหืดและมูลนิธิของอเมริการับรองผลิตภัณฑ์ที่ดีที่สุดสำหรับคุณภาพอากาศภายในอาคาร
 5. การออกแบบที่จะเกิดขึ้น: บริษัท เช่น Vax อาจมีลักษณะที่สิ่งที่อยู่บนขอบฟ้า; บริษัท มีการพัฒนาสูญญากาศทำเฉพาะของวัสดุรีไซเคิลและนำกลับมาใช้

มือถือ Dustbuster ที่ดีที่สุดคืออะไร?

ทำโดย Black & Decker ที่ Dustbuster เป็นพื้นตรงกันกับเครื่องดูดฝุ่นมือถือสำหรับคนจำนวนมากเช่น Crockpot คือการหม้อหุงช้าหรือคลีเน็กซ์คือการเนื้อเยื่อ ที่ไม่น่าแปลกใจมากเกินไปเมื่อคุณพิจารณารากของมันสูงส่ง Dustbuster พัฒนาหลังจาก Black & Decker ถูกมอบหมายกับการสร้างเครื่องมือที่ใช้พลังงานแบตเตอรี่สำหรับนาซาตัวอย่างเก็บอยู่บนดวงจันทร์ มีหลายร้อยสายพันธุ์สูญญากาศแบบใช้มือถืออยู่ในขณะนี้และยังคง Dustbusters เปรียบเทียบกัน

ที่ดีที่สุดของ Dustbuster มือถือยังเป็นสูญญากาศที่มีด้ามจับที่ดีที่สุดของเราโดยรวม ในรอบล่าสุดของเราของการทดสอบที่ Dustbuster HHVI320 เป็นที่สมบูรณ์แบบจริง ในขณะที่รุ่นแบตเตอรี่ขับเคลื่อนที่ไม่เคยค่อนข้างเป็นที่แข็งแกร่งเป็นคนที่มีสาย, Dustbuster นี้ได้งานที่ดีของการทำความสะอาด นอกจากนี้ยังไม่ได้มีสายให้มันเปรียบของการเป็นแบบพกพา นี้เป็นหนึ่งในไม่กี่เครื่องดูดฝุ่นแบบใช้มือถือที่เราทดสอบร้านค้าที่เครื่องมือทั้งหมดที่มีต่อร่างกาย วิธีการที่คุณสามารถเข้าถึงได้ง่ายเครื่องมือรอยแยกสำหรับการทำความสะอาดระหว่างที่นั่งในรถและงานขนาดเล็กอื่น ๆ มันเป็นหนึ่งในสิ่งที่ดีที่สุด Black & Decker Dustbusters และเครื่องดูดฝุ่นแบบใช้มือถือที่ดีที่สุดโดยรวม

เป็นสูญญากาศที่ดีที่สุดมือถือสำหรับรถยนต์คืออะไร?

เราได้ทดสอบค่อนข้างไม่กี่เครื่องดูดฝุ่นมือถือที่ไม่ได้ทำความสะอาดงานที่ดีที่นั่งในรถ แต่ฉลามไร้สายที่สมบูรณ์แบบสำหรับผู้รักสัตว์ครั้งที่สองทำแต้มมากที่สุดในการทดสอบรถของเรา นอกจากนี้ยังมีประสิทธิภาพดีกว่าทั้งหมด แต่หนึ่งในสูญญากาศในการทดสอบการดูดของเรารวมถึงการทดสอบที่เรามีมันระงับภาชนะบรรจุสกรูเพิ่มน้ำหนักจนไม่สามารถจับภาชนะ นอกเหนือจากประสิทธิภาพดีในที่นั่งรถและทดสอบการดูดอื่น ๆ สูญญากาศมีค่อนข้างคุณสมบัติอื่น ๆ ไม่กี่คนที่ทำให้มันเป็นที่ดีสำหรับการรักษาความเป็นระเบียบเรียบร้อยรถของคุณ สำหรับหนึ่งก็คือไร้สาย เป็นเช่นนี้จริงๆคุณสามารถได้รับในทุกซอกทุกมุมโดยไม่ต้องกังวลเกี่ยวกับว่าสายที่สามารถเข้าถึงไกลพอ นอกจากนี้ยังมีอุปกรณ์เสริมเพื่อช่วยให้มันได้รับในจุดแน่นรวมทั้งเครื่องมือรอยแยก ท่อจะทำให้มันมีประโยชน์มากยิ่งขึ้นสำหรับรถยนต์, แต่เพราะมันเป็นไร้สายขยายการเข้าถึงของมันสวยเท่าที่มี

เป็นสูญญากาศที่ดีที่สุดสำหรับมือถือบันไดอะไร?

หนึ่งของการใช้กันมากที่สุดสำหรับสูญญากาศแบบใช้มือถือเป็นบันไดในการทำความสะอาด แม้แต่เสาที่ดีที่สุดและถังบางครั้งทำให้มันยากที่จะเข้าถึงตลอดทางขึ้นบันได คุณสามารถใช้ร่างกายของเครื่องดูดสูญญากาศกับคุณและพยายามรักษาความสมดุลของมันบนบันไดของแต่ละบุคคลที่คุณไปหรือคุณสามารถหวังถึงท่อไกลพอที่คุณจะได้ไม่ต้องย้ายเครื่องดูดฝุ่นทั้งมาก ทั้งสองวิธีก็เป็นชนิดของความเจ็บปวด สูญญากาศที่มีด้ามจับที่ดีทำให้ง่ายขึ้นบันได เราขอแนะนำยูเรก้า Easy Clean ตั้งแต่บันไดเป็นงานภายในมันไม่สำคัญว่าคุณจะต้องเสียบ. นอกจากนี้สายมีความยาวและสามารถได้รับคุณผ่านชุดของบันได รุ่นที่มีสายยังมักจะมีการดูดมากขึ้นและสูญญากาศนี้โดยเฉพาะมีคะแนนสูงสุดทำความสะอาดพรมของทุกเครื่องดูดฝุ่นแบบใช้มือถือที่เราทดสอบ

วัตต์เหมาะสำหรับเครื่องดูดฝุ่นคืออะไร?

มันเป็นเรื่องยากที่จะหาจำนวนพลังดูดสูญญากาศ ตัวเลขบนกล่องไม่ได้จริงๆความช่วยเหลือใด ๆ วัตต์เป็นสิ่งที่ดีที่จะรู้ว่าในแง่ของการอนุรักษ์พลังงานเพราะมันช่วยให้คุณทราบเท่าใดไฟฟ้าเครื่องดูดสูญญากาศจะได้รับการบริโภค วัตต์ที่สูงขึ้นไม่ได้หมายความว่าการดูดมากขึ้น แต่ แอมป์สามารถดูเหมือนบ่งชี้ที่ดี แต่พวกเขาจริงๆเพียงแค่ตัวแทนของพลังงานที่ใช้ในการผลักดันแรงดันไฟฟ้า แอมแปร์อื่น ๆ สามารถนำไปสู่การหมุนที่สูงขึ้นต่อนาที แต่ที่ไม่จำเป็นต้องนำไปสู่การทำความสะอาดพลังงานในเครื่องที่มีการก่อสร้างไม่ดี แอมป์อื่น ๆ นอกจากนี้ยังสร้างความร้อนมากขึ้นซึ่งสามารถสวมใส่ลงมอเตอร์

วัตต์เครื่องเป็นจำนวนหนึ่งที่สามารถให้คุณคิดอย่างน้อย วัตต์อากาศ (AW) เป็นวัตต์ที่ใช้ในการย้ายหน่วยของอากาศผ่านเครื่องดูดฝุ่นของหัวฉีดหรือการทำความสะอาดหัว AW สามารถสวยยากที่จะหา แต่

ผู้ผลิตบางครั้งจะแสดงรายการวัตต์มอเตอร์ แต่ไม่วัตต์อากาศ การเรียกร้องดูดยังสามารถให้คุณคิดว่าเพราะพวกเขาจะขึ้นอยู่ทั่วไปในอากาศวัตต์ เราใช้มือในการทดสอบเพื่อปรับปรุงการเปรียบเทียบเครื่องดูดฝุ่นของเราเป็นประจำเพื่อตรวจสอบความคิดเห็นของเราเพื่อค้นหาผลิตภัณฑ์ที่มีอำนาจการทำความสะอาดที่ดีที่สุด

ทำความสะอาดคำแนะนำสำหรับผู้ที่มีอาการแพ้

เครื่องดูดฝุ่นแบบใช้มือถือทั่วไปจะใช้สำหรับรวดเร็วเลือกอัพเพื่อให้คุณอาจจะไม่รู้สึกว่าพวกเขารับประกันตันของการวิจัย วิจัยน้อยสามารถไปทางยาวต่อการรักษาที่บ้านมีสุขภาพดี แต่โดยเฉพาะอย่างยิ่งสำหรับผู้ที่มีโรคหอบหืดและโรคภูมิแพ้ เมื่อใดก็ตามที่คุณกำลังดูดฝุ่นทำความสะอาดหรือคุณสามารถกวนฝุ่น

“ถ้าคุณไม่ได้มีการสูญญากาศที่มีคุณภาพจริง ๆ แล้วมันสามารถใส่ฝุ่นและสารก่อภูมิแพ้กลับเข้ามาในอากาศ” AAFA อำนวยการการตลาด Michele แอน Cassalia กล่าวว่า องค์กรของเธอทดสอบเครื่องเพื่อดูว่าคนที่เป็นที่ดีที่สุดที่มีฝุ่นละอองและที่มีเครื่องดูดฝุ่นที่มีด้ามจับ AAFA แนะนำเพียงหนึ่งในเครื่องดูดฝุ่นแบบใช้มือถือที่เราทดสอบ – ไดสันทริกเกอร์ – และก็แนะนำรุ่นใหม่กว่าที่เราตรวจสอบ เราไม่ได้สร้างความประทับใจให้มากเกินไปโดยการดูดในการทดสอบของเราและราคาค่อนข้างสูงเป็นนอกวาง แต่ก็เป็นที่แน่นอนดูคุ้มค่าถ้าคุณมีอาการแพ้หรือโรคหอบหืด สำหรับข้อมูลเพิ่มเติมไปที่ www.asthmaandallergyfriendly.com/USA/

หนึ่งเครื่องดูดฝุ่นสำหรับงานทั้งหมด

เส้นแบ่งระหว่างประเภทดูดฝุ่นที่แตกต่างกันทำให้เปรอะเปื้อนเวลาเป็นไปตาม เครื่องดูดฝุ่นรุ่นล่าสุดสายฟรีจากไดสันและปลาฉลามเป็นลูกผสมระหว่างสูญญากาศติดสูญญากาศตรงและสูญญากาศแบบใช้มือถือทั้งหมดในหนึ่งหน่วย เรารู้ว่าในวัตถุประสงค์อย่างน้อยในกรณีของไดสัน จอช Mutlow วิศวกรออกแบบอาวุโสที่ไดสันกล่าวว่า บริษัท ของเขาเป็นความหวังนิสัยการทำความสะอาดของผู้คนจะมีวิวัฒนาการที่จะกลายเป็นบ่อยมากขึ้นช่วงสั้นตลอดทั้งสัปดาห์กับสูญญากาศติด ผู้ที่บ่อยมากขึ้นช่วงการทำความสะอาดที่สั้นกว่าจะเข้ามาแทนที่พิธีกรรมประจำสัปดาห์แบบดั้งเดิมของการลากจากตรงเก่าจากตู้ในการทำความสะอาดอย่างล้ำลึกบ้านทั้งหมด ไดสันไม่ได้แม้กระทั่งการลงทุนในการออกแบบตรงอีกต่อไป Mutlow กล่าวว่า ความสนใจของพวกเขาจะมุ่งเน้นไปที่เครื่องดูดฝุ่นเช่นพายุไซโคลน v10 แอบโซลูท ซึ่งยังคู่เป็นสูญญากาศที่มีด้ามจับเมื่อคุณเอาหลอดนามสกุล ล่าสุดเครื่องดูดฝุ่นติดจากฉลามยังเป็นสองเท่าของเครื่องดูดฝุ่นมือสำหรับการทำความสะอาดบันไดหรือรถของคุณ

รถเคล็ดลับการทำความสะอาด

หากคุณใช้เวลามากในรถของคุณทำให้พวกเขาทำความสะอาดใช้เวลาเล็กน้อยของความพยายาม เรา scoured อินเทอร์เน็ตที่จะเกิดขึ้นกับรายการของทางลัดที่ดีที่สุด เหล่านี้เป็นเคล็ดลับการทำความสะอาดที่ชื่นชอบของเรา:

 1. Dash – คุณสามารถปรับสภาพเส้นประหรือหนังที่นั่งของคุณด้วยน้ำมันมะกอกหรือวาสลีนมากกว่าการซื้อตัวเลือกที่มีราคาแพงในการจัดเก็บ
 2. ที่นั่ง – ทางออกที่ดีที่สุดสำหรับการลบสัตว์เลี้ยงผมเป็นไม้กวาดหุ้มยางและขวดสเปรย์ เพียงแค่ฉีดสเปรย์น้ำบนที่นั่ง (ไม่ต้องแช่ไว้!) และเช็ดไม้กวาดหุ้มยางเหนือพวกเขา ผมขึ้นมาทางขวา
 3. Bumper – จาระบีข้อศอกเล็ก ๆ น้อย ๆ และบางส่วนแรงดันน้ำที่ดีมักจะได้รับข้อผิดพลาดออก แต่มีความคิดสร้างสรรค์ไม่กี่ออกมีที่อาจจะมีมูลค่าลอง ทั้งการทำอาหารสเปรย์และเครื่องเป่าแผ่นบอกว่าจะขับไล่แมลง
 4. ช่องระบายอากาศ – มีบางความคิดที่ดีสำหรับการลบฝุ่นจากช่องระบายอากาศรวมทั้งผู้ที่มุมแปรงฝีมือโฟม, แปรงแต่งหน้าและสามารถของอากาศอัดอยู่
 5. ทั่วไป – เก็บอ่างผ้าเช็ดทำความสะอาดในรถสำหรับการทำความสะอาดเส้นประและจริงๆได้ทุกระยะ ทดสอบพวกเขาบนพื้นผิวที่มีขนาดเล็กในรถของคุณก่อนเพื่อให้แน่ใจว่าพวกเขาจะไม่ทำลายมัน แต่พวกเขาจะเพียงพอโดยทั่วไปอ่อนโยนสำหรับพื้นผิวใด ๆ

เครื่องดูดฝุ่นขนาดเล็กแบบพกพา

ถ้าคุณต้องการบางสิ่งบางอย่างสำหรับการทำความสะอาดที่แม้เล็ก ๆ น้อย ๆ ที่มีขนาดเล็กกว่าผู้เล่นตัวจริงของอุปกรณ์พกพาของเราคุณมีตัวเลือกบาง ไม่มีสิ่งเช่นการจำแนกประเภทเครื่องดูดฝุ่นที่มีด้ามจับเบามีไม่กี่เครื่องที่แน่นอนจะมีคุณสมบัติเป็น แต่ และถ้าคุณค้นหา “เครื่องดูดฝุ่นขนาดเล็กที่มีด้ามจับ” คุณจะพบตัวเลือกที่น่าสนใจบาง หน่วยงานเหล่านี้บางครั้งจะขายเป็นของเล่น แต่ในประสบการณ์ของเราแม้แต่น้อยคนที่แพงจริงจะมีการดูด พวกเขามีแนวโน้มที่จะมีการดูดที่แข็งแกร่งของเครื่องดูดฝุ่นแบบใช้มือถืออื่น ๆ ของเรา top 10 รายการ แต่พวกเขาสามารถล้างเศษหลังอาหารเย็นหรือเก็บ tidier แป้นพิมพ์ของคุณในที่ทำงาน หลายคนที่มีขนาดใหญ่เครื่องดูดฝุ่นแบบใช้มือถือจะไม่ทำงานได้ดีสำหรับงานที่ละเอียดอ่อนเช่น เครื่องดูดฝุ่นขนาดเล็กมาในตัวเลือกการใช้พลังงานแบตเตอรี่และ USB ขับเคลื่อน

การใช้งานที่ไม่คาดคิดสำหรับเครื่องดูดฝุ่นมือถือของคุณ

คนส่วนใหญ่ซื้อเครื่องดูดฝุ่นมือถือที่มีความคิดของการจุดทำความสะอาดที่รั่วไหลและ messes สัตว์เลี้ยงและเด็กของพวกเขาให้หรือการทำความสะอาดบันไดและยานพาหนะ แต่มีความหมายอื่นบางอย่างที่คุณอาจจะไม่ได้คิดว่า เรา scoured อินเทอร์เน็ตสำหรับความคิดที่ดีที่สุดและนี่คือสิ่งที่เราพบ:

 1. ปัดฝุ่น: เครื่องดูดฝุ่นแบบใช้มือถือเป็นที่ดีสำหรับปัดฝุ่นโดยเฉพาะอย่างยิ่งถ้ามีแปรงในท้ายที่สุด คุณไม่ต้องติดเป้าหมายตามปกติเช่นเดียวกับพื้น ลองใช้สูญญากาศที่มีด้ามจับหนังสือฝุ่น lampshades และผ้าม่านเกินไป
 2. Grooming pets: You could also use that brush on the end to suck up some of your dog’s excess hair. Some dogs are much too skittish for this kind of grooming, but some may think it feels great. This way, you don’t have to empty the brush; the vacuum brushes and removes the hair in one step.
 3. Collecting crumbs: The tiny crevice tool on a handheld vacuum cleaner is perfect for getting crumbs that have fallen into narrow spots, such as on your refrigerator shelving and under your toaster.
 4. Cleaning vents: You can ball up the big part of the lint with your hands, but the brush attachment on your handheld vacuum is perfect for cleaning the vent itself.
Black & Decker Dustbuster HHV1320JR02 View Deal 4.5/5 5 5 4.5 3 95 95 80 90 4.7 79 2.4 15 8 5
Hoover Air Cordless BH52160PC View Deal 4.5/5 4.5 4.5 5 5 90 90 75 75 3.6 83 2.9 24 8 5
Dirt Devil QuickFlip BD30025B View Deal 4.5/5 4.5 5 4.5 3 90 90 75 70 4.1 81 2.2 13 6 5
Eureka Easy Clean 71B View Deal 4.5/5 5 4.5 3.5 3.5 100 100 95 70 16 93 4.8 N/A N/A 2.5
Bissell Pet Hair Eraser 33A1B View Deal 4.5/5 5 5 4.5 0.5 80 90 100 75 17 85 3.45 N/A N/A 2.5
Dirt Devil Accucharge BD10045RED View Deal 4/5 4 4.5 4.5 3 90 75 50 85 8 88.8 3.25 17 6 5
Black & Decker Pivot BDH2000PL View Deal 4/5 4.5 4 3.5 4 90 80 80 85 16 94.4 4 17 6 5
Shark Pet Perfect II SV780 View Deal 4/5 5 4.5 1 4 95 80 95 90 16 81 4.2 10 16 2.5
MetroVac Vac N Go AM-2B View Deal 3.5/5 3.5 3 5 3.5 75 60 30 85 5 92.5 2.7 N/A N/A 1.5
Dyson V6 Trigger View Deal 3.5/5 4.5 3 3.5 3 80 70 80 85 N/A 94.9 3.4 6 3 5

More vacuum buying guides:

Best robot vacuums

Best car vacuumsBest budget vacuumsBest stick vacuumsBest shop vacuumsBest heavy-duty vacuumsBest stick vacuums

Best Handheld Vacuum Cleaners

Vacuum anytime, anywhere

Handheld vacuum cleaners are convenient cleaning devices that homeowners should own. They are comparable to little workhorses because they are compact and lightweight. You can quickly grab them when you have cleaning emergencies or making your house presentable in a moment.

Stick vacuums can clean a wide floor area quickly, and a robot vacuum does the job hands-free, but you need a tool to clean difficult spots like the car. You also need a vacuum cleaner that can clean the mess quickly and suck the dust in no time. For those who do not have the patience to assemble, the solution is a handheld vacuum cleaner. We have made a list of the best handheld vacuum cleaners here for your quick reference.

Shark Pet-Perfect LV801 Portable Hand Vacuum

Best Powerful Cordless Handheld for Pet Hairs best handheld vacuum cleaners Buy Now

Best suction for cordless handheld out there!

T. Sullivan

This is a beautiful dustbuster, which comes at an affordable price. Its main specialty is its attractive features like the smart design with an ergonomic handle that has more grip. The handlebar is designed using the rubber to provide heavy grip during use. Another design feature that makes this vacuum exceptional is the detachable and motorized pet brush to remove pet hair and dirt on carpets, car mats, among others. It also comes with a crevice tool to reach hard to reach areas and direct suction option for easy cleaning.

This cordless handheld vacuum runs on lithium-ion battery and is equipped with Twister suction technology for more powerful suction. This is the perfect vacuum cleaner for pet hair on carpet and upholstery.

Lightweight 89%

Maneuverability 83%

Suction power 88%

Features 84%

Recommended 85%

 • PROS
 • CONS
 • Powerful suction for a small device
 • Detachable motorized brush for pet hair removal
 • Direct suctions makes easy cleaning
 • Easy to store
 • Takes a long time to charge
 • Battery life can be improved

Buy Now

Dirt Devil Quick Flip Plus BD30025B Handheld Vacuum

Best Versatile and Lightweight Handheld Vac best handheld vacuum cleaners Buy Now

Very Handy

Transformation

This handheld vacuum cleaner is weighing only 2.2 pounds, it is designed ergonomically with the unit control in the handle, and the center of gravity right below the handle allows the user to control the unit when in use. Even your kids and older adults can use it. It has an operating time of 13 minutes, but with the powerful suction, it can quickly clean the area.

Running on the lithium-ion battery, you can have the assurance that the battery can run at full power. Charging the battery is also faster at 4-5 hours. It does not have a charging station though, but the charging process can be monitored with the charging LEDs. It also does not have HEPA grade filtration, but the dirt-air filtration is washable. It is also not designed to vacuum wet dirt. The dirt cup is also transparent, and it has a built-in crevice tool plus a powerful upholstery and stair tool.

Lightweight 85%

Maneuverability 81%

Suction power 90%

Features 83%

Recommended 90%

 • PROS
 • CONS
 • Great cleaning tools
 • Powered with very good suction
 • Runs on lithium-ion battery and with standard air filtration
 • No charging station
 • No suction or filter sensor

Buy Now

Homasy USAS1-VTHMHM207AWUS Portable Handheld Vacuum

Best Combination of Lightweight and Easy-to-use Handheld best handheld vacuum cleaners Buy Now

Great Vacuum

Bob

The Homasy USAS1-VTHMHM207AWUS handheld vacuum is one of the top picks among its competition because it is easy to use and powerful. It has a charging base unlike the rest, and the lithium-ion batteries allow the user to use it for 30 minutes on every charge. The batteries charge rapidly for 3-4 hours with up to 5 years warranty for life far longer than any handheld vacuum out there.

Another feature is that it stores no memory, so you do not need to drain the battery thoroughly before charging it. The powerful 100W motor is very powerful, and it can suction up to 6Kpa to handle all the pet hair, dust, and debris. The dust collection cup capacity is 600ml; it can clean the entire home without emptying. The filter is washable. It is also a wet vacuum and can suck up to 100 ml of water. Cleaning is made easy with three cleaning attachments. It is also quiet with safety features that keep the unit from overcharging and overheating.

Lightweight 89%

Maneuverability 87%

Suction power 85%

Features 84%

Recommended 86%

 • PROS
 • CONS
 • Affordable
 • Comes with a washable filter
 • Built with safety features against overheating and overcharging
 • Filter is not HEPA grade
 • Debris goes up to the filter first blocking the other dust

Buy Now

BLACK + Decker HHVI315JO42 Dust buster Cordless Lithium Hand Vacuum

Best Quiet Handheld Vac for Multiple Surfaces best handheld vacuum cleaners Buy Now

Great so far, just take care of the battery

Hannah

Another powerful handheld vacuum from Black & Decker, this Dustbuster is quiet and lightweight but with a powerful cleaning action. You can use this vacuum cleaner to clean small messes in an odd place like your car, boat or RV. It can handle messes with ease because of its built-in crevice tool that can reach every nook and crannies in your home. It cleans car seats and under the furniture efficiently. It also does a great job in cleaning different surfaces even vehicle upholstery, hardwood floors, and carpets.

This vacuum cleaner is also quiet when in use and lightweight to carry while cleaning. It runs a respectable 15 minutes but needs to charge for eight hours. It is also convenient to store and can charge while mounted on the wall. The cleaning attachments are incorporated in them, so you do not have to look for them when you want to use.

Lightweight 87%

Maneuverability 85%

Suction power 83%

Features 84%

Recommended 86%

 • PROS
 • CONS
 • Effective at cleaning
 • Built-in with powerful suction
 • Compact and lightweight and with integrated cleaning attachments.
 • Longer charging time
 • Hard to fit in the cradle

Buy Now

Dirt Devil Scorpion Quick Flip Corded Hand Vacuum SD20005Red

Best Powerful Compact Lightweight Handheld Buy Now

I Love It!

LadyStarlight

The Dirt Devil Scorpion Quick Flip Corded Hand Vacuum SD20005Red has a basic design in red, but it is lightweight compact and very convenient to use. In spite of its unassuming design, it has a powerful suction that can clean up any debris, dust, and mess. It has a quick-flip crevice tool too with cleaning attachments to extend its functionality. This enables the vacuum to work on any surfaces efficiently. This is a corded handheld vacuum cleaner, but it is equipped with a long power cord. One of its best features is its powerful motor at seven amps.

Given that it is a corded vacuum, it is more powerful than the cordless option. With the high suction power, it also has a steady performance and the ability to clean up even irregularly size dirt, debris, and even pet hair. The longer power corded provide the middle ground between the convenience of the cordless vacuum cleaner and the performance of the corded option. It has a detachable dirt container, which you can empty by brushing off the dirt.

Lightweight 86%

Maneuverability 84%

Suction power 88%

Features 84%

Recommended 85%

 • PROS
 • CONS
 • Terrific performance
 • Versatile
 • Easy to maintain and affordable
 • Fairly loud when in use
 • Does not have car DC plug

Buy Now

Dyson V7 Trigger Cord-Free Handheld Vacuum

Best Buy for Ease of Use and Powerful Handheld best handheld vacuum cleaners Buy Now

Awesome for Cleaning Pet Hair from Carpet

Chin Music

The highlights of Dyson V7 Trigger Cord-Free Handheld Vacuum is its run time of up to 30 minutes, it has 15 cyclones to filter out allergens even the smallest at 0.5 microns, it also has a digital motor, covered with a 2-year warranty and three cleaning tools. It has a small and compact design, which allows you to reach cracks and crevices easily.

The lightweight structure also provides convenience to carry the vacuum around and clean multiple surfaces. It comes with a hygienic bin emptying that lets you empty the dustbin without touching it. There are also two power modes you can choose from and has two-tier radial cyclones. It is easy to assemble with the one-click method of attaching the cleaning attachments.

Lightweight 83%

Maneuverability 82%

Suction power 90%

Features 86%

Recommended 85%

 • PROS
 • CONS
 • Powerful suction
 • Versatile with a lot of interchangeable tools
 • Decent run time of 30 minutes
 • Very easy to empty bins
 • Messy to empty
 • Hose is not included

Buy Now

BLACK + DECKER HNV220BCZ01FF Compact Lithium Hand Vacuum

Best Lightweight Design Handheld Buy Now

Good light duty vac

Edward Torpy

The BLACK + DECKER HNV220BCZ01FF Compact Lithium Hand Vacuum is designed for quick and easy cleaning because it is cordless and lightweight. It is a very affordable vacuum cleaner and is suitable for small household and pet owners who need quick pickups. The suction power is surprisingly good with numerous settings to choose from. Its cyclonic action keeps the filter clean, and it is even more powerful so you can dust more parts of the house.

With longer battery life and smart charging program, it protects itself from overcharging with auto shut off the system. The weight always flexibility to clean anywhere. The only drawback is it can be very noisy when in use and the plastic material is fragile and can be cracked easily.

Lightweight 87%

Maneuverability 85%

Suction power 83%

Features 84%

Recommended 85%

 • PROS
 • CONS
 • Lightweight
 • Flexible
 • Longer battery life with safety protection against overcharging
 • Noisy when in use
 • Made from fragile material

Buy Now

BLACK + DECKER HFBV320J27 Eggplant Hand Vacuum

Best Strong Suction Washable Hand Vac Buy Now

Love this little machine

rachel

The BLACK + DECKER HFBV320J27 Hand Vacuum is a good vacuum that you can count on with extended lasting battery and strong suction power. A lithium-ion battery and two power settings that allows you to choose between high and low cleaning options power it. The unit can clean between hardwood and carpet with the high-performance motor.

Another useful addition is the flexible hose that allows cleaning at different heights. Cleaning with the easy washable duct bowl and filters is easy. With the bowl being translucent dirt bowl, you can see the dirt and debris inside. The rotating pet hair brush can clean crevices and cracks easily. The three-stage filtering keeps the air clean and the dust away.

Lightweight 83%

Maneuverability 82%

Suction power 88%

Features 85%

Recommended 85%

 • PROS
 • CONS
 • Comes with a washable filter
 • Powerful suction motor
 • Flip-up dusting brush for easy dusting
 • Longer charging time
 • No mounting stand

Buy Now

To get the best handheld vacuum cleaner, you should know what to look for in one. Before moving on to the features to consider, there are two types of this vacuum cleaner that you should know first – corded and cordless. The corded version of this vacuum cleaner must be plugged into power to operate. They have continuous cleaning power but may restrict you with the cord length. The cordless handheld vacuum cleaner, on the other hand, offers extreme convenience as you can drag them along inside the house, the garage or anywhere you need to clean. The only limitation is its running time.

When looking at cordless vacuum cleaners, you should take note of its running time and how long does it charge. Check for the batteries as the lithium-ion one is the preferred option.

Other factors that you need to consider will be the tank capacity, as the dirt collected should be emptied from time to time. Get a handheld vacuum cleaner that has a large tank, so you have to empty it in one go. You should also consider the weight since they are handheld it should be manageable to carry to easily reach all parts of the cleaning area including the nooks and crannies.

The suction power is also essential to clean quickly and easily. There are different measurements use between the types of these vacuum cleaners. For the corded one, it is measured in amps while the cordless option is in volts. The ideal would be at least seven amps or between 15 to 20 volts for cordless.

All vacuum cleaners should have a high-quality filter, and handheld vacuums are no exception. Make sure that it has a HEPA filter to pick up all the smallest debris and particle including allergens. Another important feature to look for is a model that can clean wet messes and spills especially if you have children. You should also look for a handheld vacuum cleaner that comes with accessories to make cleaning easier.

With the review of the best handheld vacuum, you will find that no one handheld vacuum cleaner fits all qualities you are looking for in one unit. You have to look after your needs to be able to figure out which portable vacuum cleaner is fit for you.

For homes that are carpeted, the best vacuum cleaner will be Dyson V7 Trigger Cord-Free Handheld Vacuum because of its powerful direct suction cleaning is very good for deep carpet cleaning.

Hope the above information helps make a good decision.

best handheld vacuum cleaners Ecovacs Deebot N79 Robot Vacuum Read More » best handheld vacuum cleaners Bissell CleanView 1330 Upright Vacuum Cleaner Read More » best handheld vacuum cleaners Dyson Ball Multi Floor 2 Upright Vacuum Cleaner Read More »

Show Contents

Hide Contents

Last Updated on February 13, 2020

The best handheld vacuums available – we were lucky enough to be able to test them all! Some are great all-rounders, some specialize in car cleaning or pet hair removal, corded or cordless, there is something to meet your needs. If you have any questions then please contact us directly via email, or in the comment section below, to ask our team’s advice.

Moving into a new home or apartment usually requires buying the major appliances you’ll need for daily life and maintenance. And a powerful vacuum cleaner is certainly one of the tools you’ll want to have in your home on day one.

A smaller, handheld vacuum doesn’t immediately make it onto most peoples’ list, though. You’re more likely to realize that you need a smaller unit only when you’re wrestling with your shiny new, monstrous Dyson or Hoover, simply trying to clean some spilled cereal or tracked-in dirt.

Please find our detailed analysis, buying guide and test results of all the best handheld vacuums after the summary table.

Also, don’t forget to check out our list of models to avoid – in the section called “Products the Groom+Style Team Did Not Fancy!”

#1 Choice for Most HomesBlack & Decker Cordless Handheld Vac
 • Long Nozzle with Crevice Tool
 • Versatile & Easy to Clean
 • Powerful & Long Run Time
Check Price on Amazon →
#1 Choice for Most Homes & CarBlack & Decker Flex Handheld Vac
 • Flexible & Long Nozzle
 • Versatile & Easy to Clean
 • Powerful & Long Run Time
Check Price →
Best Premium ChoiceDyson V7 Trigger Cordless Handheld Vac
 • Premium Design & Price
 • Extremely Powerful & Long Run Time
 • High Quality & Washable Filter
Check Price →
Best Choice for Pet OwnersBissell Pet Hair Eraser
 • Perfect for Pet Hair
 • Corded & Powerful
 • Easy to Maneuver
Check Price →

The Utility of Handheld Vacuums

Handheld models are naturally invaluable for small, everyday cleaning jobs, but the versatility of the best handheld vacuums also allows you to easily take care of many medium-sized tasks both in the home and out of the home such as the car. And if you haven’t used a portable vacuum in recent years, you’d be surprised at how advanced the technology has become.

Sure, you can still buy tiny vacuums similar to the Dust Busters that first came out 40 years ago. But there are also models with amazing suction that can rival many upright or canister models, along with flexible hoses and helpful attachments which can get into spaces like car seats, window sills and tight corners that bigger vacuums can’t handle.

The Groom+Style team has rigorously reviewed all of the handheld models on the market and determined the five best currently available. We’ll get to our honor roll after some quick tips on making your decision.

Get the Right Handheld Vacuum for the Jobs You’ll Be Doing

The first choice you’ll face is whether to buy a corded or cordless model.

If you plan on using the unit mostly in one area like a workspace or kitchen, a corded vacuum will provide continuous cleaning power without the need to stop and recharge the battery periodically. You’ll want a long power cord, though, so you’re not constantly moving from outlet to outlet.

Cordless handhelds are extremely convenient when you plan to take them around the house, into the garage and outside to clean out the car. Be aware, though, that most will only run for ten or twenty minutes per charge.

When choosing a cordless handheld vacuum, pay close attention not only to the amount of running time you get with one charge but how long each recharge will take. A lithium-ion battery will last longer and charge faster but may make the vacuum more expensive than one with a NiCad battery.

Also consider the weight of your cordless handheld, since carrying a heavy model from place to place can quickly become a chore.

Handheld Vacuums and Suction Power – Cordless vs. Corded

Comparing the suction power of handheld vacuums can be confusing, especially corded vs. cordless models.

The best measure of suction is either airflow in CFM (cubic feet per minute) or air watts, but many manufacturers don’t offer either of those specifications. Even worse, some describe their suction in amps, volts or watts. Don’t panic, though. There’s a reason that different specs are used, and there’s a way to compare them.

Corded -> Here’s why there’s a discrepancy when CFM or air watts aren’t listed. In that case, the suction of a corded vacuum is usually rated in amps (and sometimes in watts, a common way of avoiding amps if the number is low).

Cordless -> On the other hand, cordless vacuums’ suction is measured in volts.

You can convert one to the other with formulas like amps x 120 = watts.

However, conversion is not an exact way to compare suction. It ignores factors like the efficiency of the motor and the vacuum. It doesn’t draw the important distinction between watts (which doesn’t tell you much about suction) and air watts (which does). Also, a manufacturer’s specification for amps may describe either the current used by the motor or by the entire vacuum. Simply using a conversion formula will usually give you a meaningless comparison.

Here’s a better way to do it, if you’re juggling different units of measurements. Look to see where each model falls on a scale of “low” to “high.”

– You can expect the suction rating of corded handheld vacuums to range between 2-10 amps. The average (and minimum acceptable) rating is between 4-6 amps, with 6-8 amps considered powerful suction.

– For cordless vacs you’ll see suction ratings between 12-22 volts. The average is between 14-18 volts, with 15 volts the minimum you should accept and 18-20 considered powerful.

So if you are looking at a corded machine that’s rated at 4 amps, it’s on the low end of the corded scale.

A cordless model rated at 18 volts, though, is on the high end of the cordless scale. That tells you that the cordless unit has a lot more suction power than the corded one.

If possible, however, forget amps and volts and look at air watts or CFM. That’s a truly valuable comparison.

Additional Factors to Consider

The power of the unit isn’t the only important factor to consider. The size of the dirt container is equally important because smaller handheld models (most of which have bagless collection cups) must be emptied and cleaned more frequently than standard vacuums.

Another key factor: the accessories that come with the product. Crevice tools and upholstery brushes are common and important, but you may want specialized extras like motorized brushes for carpets or pet-hair attachments which are an enormous help if Fluffy sheds a lot.

Extendable hoses are also great for reaching tight spots or high areas. And you can find wet/dry handheld models if they fit your needs.

Finally, consider the filter. Some vacuums require replacements that are much more expensive than others, and you might want to invest in a model that has a HEPA filter which can remove allergens and dust mites as you vacuum.

Here’s our best handheld vacuum top 8 list. Let’s clean up.

1. Black & Decker CHV1410L Cordless Handheld Vacuum ReviewBlack & Decker CHV1410L Handheld Vacuum. Click on the photo to see the Price on Amazon.

When you’ve been in business for as many years as Black+Decker, your engineers are always searching for ways to improve on prior models. They did their job well when designing the CHV1410L.

It features a slim, rotating nozzle with a built-in crevice tool for tight spaces, which provides 50 percent more reach than any of the company’s previous handhelds. Combined with the “cyclonic action” that Black+Decker is known for, this new model is Groom+Style’s new favorite and #1 on our list of the best handheld vacuums – its long crevice tool and powerful suction means it excels as the best car vacuum cleaner and around the home.

A brilliant all-rounder for the home or car – lightweight, powerful and reasonably priced.

If you’re not familiar with B+D’s cyclonic action, it basically spins collected dirt and dust away from the filter and into the collection bin. Here’s why that’s a big deal: keeping the filter clean is not only a time-saver, but it lets the vacuum maintain powerful suction even as it fills with dirt.

The 2 stage filter setup on the CHV1410L.

Speaking of dust collection, another feature the review team really likes is the translucent, bagless bin that lets you see when it’s time to empty the bowl, a one-minute task. The washable filters (including pre-filter) are equally as convenient because you don’t have to buy replacements regularly.

The on-board extendable crevice tool.

The CHV1410L has power to spare, able to pick up everything from fine dirt to cat litter with ease. It’s very lightweight and comfortable to use and runs on a rechargeable lithium-ion battery which will give you 15-20 minutes of runtime on a charge. It’s also equipped with smart-charge technology, which turns the vacuum off after it’s charged; it can hold that charge for as long as 18 months so that it’s always ready when you need it.

2. Black & Decker BDH2020FLFH MAX Lithium Flex Handheld Vacuum

Black & Decker BDH2020FLFH MAX Lithium Flex Vacuum. Click on the photo to see the Price on Amazon.

Yes, here’s another B+D model, but what can we say? They make great cordless vacs, and this one is their best option at a higher price level.

This one is about as far from the old-school Dust Buster as you can get. It’s a pretty compact cordless unit and is shaped more like a canister vacuum – you have the option of using one hand or extending the hose and using two hands.

However, at 20 volts it’s a lot more powerful, it’s extremely flexible and it comes with a terrific assortment of accessories. Even better, it’s a lot lighter than our Groom+Style reviewers feared at first glance – and much less expensive than the relatively-comparable Dyson model we’ll get to shortly. Once again all these features means this vacuum cleaner is perfect for use in the car and around the house!

A complete cleaning solution for the car and home (with or without pets). More versatile and powerful than the CHV1410L but you will pay a bit more for the privilege.

The review team liked the BDH2020FLFH most because of its versatility. This handheld comes with a four-foot long flexible hose, a nozzle and brush tool, a crevice tool, a pet hair brush and a pivoting floor head for an attachable stick. The combination allows you to easily clean high, clean low, clean corners, clean Fluffy’s hair and even use the stick to mimic a more traditional vacuum.

This isn’t the most powerful handheld on the market, but at 20 volts it’s in the upper echelon, with the cyclonic dust collection mechanism preventing dirt from accumulating on the filter too quickly, plus a three-stage filter.

Curled up or extended the hose provides an amazing amount of flexibility in the car or home.

You’ll get about 15 minutes of vacuuming time with this Black+Decker model, and a charge of the lithium-ion battery takes about four hours, well within the parameters of the best handheld vacuums on our list. It’s rather noisy, definitely louder than your upright vacuum, but not objectionable for short vacuuming tasks.

Note: there are many variations of this model with different suction power, attachments and of course price – we have linked to a variety of these below (in order from most featured and powerful).

The BDH2020FLFH will suck up almost anything you need it to (and is great for pet hair), and it’s a terrific value that will extract dirt from even the tightest spaces.

Looking deeper at the Black & Decker BDH2020FLFH MAX Lithium Flex Vacuum:

 • Peak power: 20V, 25 Air Watts, no loss of suction
 • Battery: Lithium-ion, rechargeable
 • Run/charge time: 15 minutes/four hours
 • Filter: Three-stage washable. Replace after about 9 months with PVF110 (link below).
 • Dust capacity: 20 ounces
 • Accessories: Flexible hose, nozzle and brush tool, crevice tool, pet hair brush, stick with pivoting floor head
 • Weight: 3.2 pounds
 • Noise: 95dB
 • Warranty: Two years, limited

Check Black & Decker BDH2020FLFH MAX Price on Amazon – 20 Volt, Pet and Stick Floor attachment

Check BDH2020FL Price on Amazon – 20 Volt, Pet attachment without Stick

Check BDH1620FLFH – 16 Volt, Pet and Stick Floor attachment

Check BDH1200FVAV – 12 Volt, Powered by Cigarette Socket for Car

Check Replacement Filter Price on Amazon

3. Dyson Trigger Cordless Handheld Vacuum Cleaner

Dyson Trigger Cordless Handheld Vacuum Cleaner. Click on the photo to see the Price on Amazon.

Please note that there are multiple versions of the Dyson vacuum available, such as the V7, V8, V10, V11… the newer models effectively get a bit more suction and battery life (maybe a few specialized attachments), and they also get more expensive.

Check Dyson V7 Trigger Price on Amazon

You don’t need Groom+Style experts to tell you that the Dyson option is the most expensive on our list. You also don’t need us to tell you that it’s top-of-the-line and worth every penny if you are going to give your handheld vacuum a real workout.

The 100-watt V6/V7 Trigger is powered by a Dyson digital motor which provides great suction; what makes this model unique, though, is that it uses the company’s famous two-tier cyclone collection system with a total of 15 cyclones arranged for increased airflow – the key to effective dust collection.

Groom+Style are suckers for Dyson’s design and power – if you are willing to pay the price these handheld vacuums will not let you down in the car or home (with or without pets).

This handheld normally runs for about 20 minutes on a charge (and takes 3½ hours to recharge) but has a “max power” mode for tougher jobs that gives you six minutes of maximum power for tough jobs.

The V6 looks more like a Star Trek weapon (or a stylish hand drill with a small gumball machine in the middle) than a vacuum. You hold it in one hand to operate the trigger, which only activates the lithium-ion battery when you actually need it and is great for saving battery power.

Check out this cool Vacuum Cleaner attachment that you can buy separately for any vacuum. More details in the “Dust Daddy” section below.

The oddly-shaped tool at the end of the handheld unit functions as both a regular head and a nozzle that can fit into tight squeezes. (A similar model, the Dyson V6/V7 Car and Boat comes with extra attachments and an upholstery tool.)

It may sound unwieldy, but this handheld is ergonomically designed and comfortable to use. The hygienic dust bin is easy to empty, too.

4. Black & Decker Platinum Handheld Pivot Vacuum

* Please note the BDH2000PL has been updated to a more powerful model HHVK320J10.

Aaaand…..here’s another Black+Decker. This model can do just about everything the company’s more powerful vacuums can do, since it is also rated at 20 volts. The BDH2000PL is one of the best car vacuum cleaners or “hard-to-reach areas” cleaners for shelves or counters, thanks to a pivoting nozzle which can be rotated to a nearly unlimited number of positions. The pivot feature is relatively uncommon for hand vacs, but the review team found it to be very convenient.

Many of this machine’s other features will sound familiar by now: great suction, cyclonic action to keep dust and dirt away from the filter, an onboard, extendable crevice tool and brush, a translucent, removable dirt container and washable filters.

Another incredibly powerful and versatile vacuum from Black & Decker – great around the home and car at a very easy to take price.

The BDH2000PL also has three-stage filtration, a full 35 air watts of suction (more than the company’s other models) and folds up smaller for storage than the other B+D handhelds. Be aware, though, that it weighs almost four pounds, and that its dustbin is smaller and it has a slightly shorter runtime per charge than the Black+Deckers we’ve mentioned previously.

Note: The Black & Decker PHV1810 Model is effectively the same but is rated at 18 volts and is available in a lower price bracket.

5. Eureka EasyClean Corded Handheld Vacuum, 71B

Eureka EasyClean Corded Hand-Held Vacuum 71B. Click on the photo to see the Price on Amazon.

The Groom+Style review team finds corded handheld vacuums to be something of a pain to use because we keep getting the cord tangled. Maybe we’re just not coordinated enough.

But many people prefer a corded model for use in their kitchen or workshop, and this unit from Eureka does the job extremely well, at a very low price compared to the cordless models we’ve discussed so far on our list of the top 8 best handheld vacuums.

A pair of motors (one for suction and one for the attached revolving brush) totaling 5.5 amps provide the power for the 71B, and it sucks up dirt almost as well as the Black & Decker and Dyson – including stubborn pet hair.

It has amazing reach as well, thanks to the 20-foot (7 meters) power cord and the long stretchy hose that’s much like the hose on an upright model.

Not for everyone but this corded vacuum is incredibly powerful, and the powered brush will pick up dirt and fluff like nothing else – a brilliant option for that difficult to clean workshop or garage.

The motorized brush we mentioned works equally well on carpets and bare floors (but needs frequent cleaning), and it has an on-off switch so you maintain control over the way the EasyClean picks up dirt.

Perhaps the coolest feature, though, is the “Riser Visor” nozzle cover that is normally in the down position for flat areas but flips up for easy cleaning of vertical surfaces like stair risers. There’s also an onboard crevice tool for nooks and crannies, an easy to empty dust cup and a washable, not-too-expensive-to-replace filter.

Eureka’s 71B is a little heavier than most cordless models and isn’t for everyone. But it’s powerful, inexpensive and can do almost anything the pricier handheld vacuums on our list can do.

More info on the Eureka EasyClean Corded Hand-Held Vacuum, 71B:

 • Battery: AC, 20-foot (7 metre) cord
 • Run/charge time: N/A
 • Filter: Cup-style, Washable. Replace after about 9 months with Eureka DCF-11 & DCF-27 Allergen Filter (link below).
 • Dust capacity: about 15 ounces
 • Accessories: Onboard Crevice tool, flexible hose attached and motorized brush
 • Weight: 4.8 pounds
 • Noise: 85dB
 • Warranty: One year, limited

Check Eureka EasyClean Corded Handheld Vacuum Cleaner

Check Eureka Replacement Filter Price on Amazon

6. Dirt Devil BD30025B Quick Flip Plus Cordless Handheld Vacuum

“Quick Flip” sounded intriguing to the Groom+Style team. As it turns out, the phrase simply describes this handheld vacuum’s onboard crevice tool, which flips down for usage and flips back up when not needed. What’s more intriguing about this Dirt Devil is the extremely reasonable price. Is it good value? That depends on what you’ll be vacuuming.

The Quick Flip is a 16 volt unit, and is pretty good for the price bracket, although not as powerful as the top models in our rankings; that means it’s fine for easy cleanups on carpet or wood floors, stairs (thanks to the quick-flip tool), pet hair (thanks to the powered upholstery tool), but for more challenging jobs like vacuuming out cars it isn’t the answer if you are a perfectionist.

A very reasonably priced vacuum with enough power to tackle most jobs around the home and car – the motorised brush attachment is great for pet hair.

The BD30025B is also best used for small tasks, because you’ll only get about ten minutes worth of vacuuming on each battery charge that takes 4-6 hours. And since there’s no cyclonic action inside, the vac can clog more easily than Black+Deckers.

You may be thinking that we didn’t like this Dirt Devil, but we actually did. It is ergonomically designed and weighs just a shade over two pounds, so it’s a pleasure to use. The filter is washable and should last for at least six months of regular use before it has to be replaced.

A great powered upholstery and stairs tool comes with the vacuum, the dirt cup is transparent so you can see when it needs to be emptied, and it’s quieter than many competitors. It’s a very good value for smaller jobs.

The Dirt Devil Quick Flip isn’t a heavy-duty handheld vacuum, but it’s not priced like one either. It will clean up most in-home messes and spills quickly, without breaking the bank.

Looking deeper at the Dirt Devil BD30025B Quick Flip Plus Cordless Handheld Vacuum:

 • Peak power: 16V
 • Battery: Lithium-ion, rechargeable
 • Run/charge time: 10-12 minutes/4 hours
 • Filter: Washable. Replace after about 6 months with F-101.
 • Dust capacity: 17 ounces
 • Accessories: Crevice tool (on-board) and upholstery/stairs tool and pet hair
 • Weight: 2.2 pounds
 • Noise: 80dB
 • Warranty: Two years, limited

Check Dirt Devil BD30025B Quick Flip Price on Amazon

7. Bissell 33A1 Pet Hair Eraser Handheld Vacuum, Corded

The Bissell 33A1 isn’t terrific for regular household messes, but it stands out when used in a home with pet hair problems. The reason is the unit’s design; it has a flexible rubber contour nozzle that the company says “attracts” hair, although what it really does is “rake” carpets and upholstery to dig out stubborn pet hair and suck it into the vacuum.

The concept is perfect, because you’ll find this inexpensive vacuum can deal with pet hair just as well as most high-priced uprights or canisters marketed as pet hair solutions. It’s pretty good for other vacuuming jobs on rugs and carpets as well.

If you are struggling to keep up with your furry friends hair and food spillages this might be your answer – a great corded option at a great price.

However, the Groom+Style team can’t recommend this Bissell as an “everyday” handheld vacuum, because it doesn’t perform very well on wood floors or when used to pick up grains of dirt or sand. In fact, its cyclonic blowers release air from the sides of the unit, so you may find it actually blowing dirt around on slippery floors instead of vacuuming it up.

There’s a hard nozzle that can be swapped out for the rubber one, and it isn’t bad for cleaning up spilled food or kitty litter. Our recommendation, though, is to pay attention to the name of the Pet Hair Eraser and use it for its designed purpose. If this does not sound like what you are after, but you like the Bissell brand then check out the 1985 model which we look at next on our list.

The Bissell 33A1 isn’t a rechargeable model, so you’re tethered to the wall when you use it. It’s fairly heavy for a handheld model. It isn’t the right choice for an all-purpose hand vac. But for pet hair, it’s terrific.

More info on the Bissell 33A1 Pet Hair Eraser Handheld Vacuum, Corded:

 • Peak power: 12V
 • Battery: None – corded model with 16’ cord
 • Run/charge time: N/A
 • Filter: Washable. Replace after about 6 months with OEM 203-7416. (link below)
 • Dust capacity: 23.5 ounces
 • Accessories: Rubber contour and hard nozzles
 • Weight: 5 pounds
 • Noise: 90dB
 • Warranty: One year, limited

Check Bissell 33A1Pet Hair Eraser Handheld Vacuum Price on Amazon

Check Pet Hair Eraser Filter Price on Amazon

8. Bissell 1985 Multi Cordless Handheld Vacuum

Bissell 1985 Multi Cordless Hand Vacuum. Click on the photo to see the Price on Amazon.

This is an extremely good cordless handheld vacuum. Unfortunately, it’s priced somewhere between the Black & Decker and Dyson, so it falls lower in our rankings because we’re not sure the price is completely justified.

However, the Groom+Style team agrees that we’d all be happy to have the Bissell 1985 in our home.

Powered by a fade-free (meaning it doesn’t slowly lose power as you use it) 22-volt lithium-ion battery, this unit has terrific suction that compares well to the top vacuums on our list.

What our reviewers really liked was the well-designed crevice tool, dusting brush and powered brush roller that make it easy to clean just about anywhere and pick up just about anything including pet hair.

What they didn’t like as much was the relatively-short extension hose which requires you to bend over to use the Bissell for most applications, and the fact that it’s heavier than most competitors. The short recharging time is another big plus.

The 1985 Multi Cordless may be somewhat overpriced, but it’s a great cordless handheld model that is definitely worth your consideration, particularly if you can find it on sale.

Looking closer at the Bissell 1985 Multi Cordless Hand Vacuum:

 • Peak power: 22V
 • Battery: Lithium-ion, rechargeable
 • Run/charge time: 15 minutes/1 hour
 • Filter: Washable, replaceable
 • Dust capacity: 0.1 gallons
 • Accessories: Crevice tool, dusting brush
 • Weight: 3.9 pounds
 • Warranty: Two years, limited

Check Bissell 1985 Multi Cordless Hand Vacuum Price on Amazon

Products the Groom+Style Team Did Not Really Fancy!

Welikera 12V Handheld Cordless Vacuum Cleaner

This is certainly not a horrible product, however, based on some reviews you expect to be blown away – unfortunately, the 12 volts of suction is just not strong enough for that to happen. If you are just looking for a product to pick up surface level dust on stairs or crumbs in the kitchen then this product will certainly do the trick, but for car crevices, stubborn dirt and pet hair focus on the other models higher up on the list.

There are a few things to like about the Welikera hand vacuum – and its stainless steel HEPA filter tops the list. Most filters are made from fiberglass and have to be replaced regularly, but the stainless steel filter in this hand vac can be washed and reused 500 times, and will last twenty times longer than normal fiberglass ones.

Lots of attachments (the hose is very handy) we just wish it had a bit more oomph!

It has an LED on the front to illuminate the area you’re cleaning, is lightweight and comes with a soft extension pipe, a crevice tool and brush which are pretty handy.

If you have allergies, don’t like changing filters, and don’t want a powerful handheld vacuum cleaner then you will not be disappointed – however, for the money we believe there are better models available.

Specs for the Welikera 12V Handheld Cordless Vacuum Cleaner:

 • Peak power: 12V (/not enough)
 • Battery: Lithium-ion, rechargeable
 • Run/charge time: 15-20 minutes/4-5 hours
 • Filter: Stainless steel HEPA, washable
 • Dust capacity: 16 ounces
 • Accessories: Soft extension wand, crevice tool, brush, carrying bag
 • Weight: 2.75 pounds
 • Noise: 80dB
 • Warranty: Two years, limited

Check Welikera 12V Handheld Cordless Vacuum Cleaner Price on Amazon

HoLife Handheld Cordless Vacuum

Once again based on the reviews you would expect this product to be life-changing, unfortunately, we were left underwhelmed mainly due to the vacuums weak suction.

It is a wet/dry vacuum, sort of, but you need to accurately assess whether the amount of liquid is less than 100ml otherwise you run the risk of the excess flowing into the motor housing and breaking the machine. Honestly, it is just easier to reach for a towel instead.

The filter on the HoLife is washable, the vacuum runs for 20-30 minutes on a 4-5 hour charge, and it comes with a crevice tool, brush and liquid nozzle attachment.

If you can get it for a bargain price then it might be worthwhile otherwise you can find better value higher in the list.

The 3HLHM036BWUS is a newly-upgraded model from the older HoLife LSHLHM036BUS. The review team was unable to find anything that distinguishes the two models, other than HoLife’s claim that the newer version is a little quieter – so we’d suggest looking at the cheaper model while it’s still available.

HoLife’s handheld cordless vacuums aren’t as good as the models we’ve listed at or near the top of our rankings, but they’ll still pick up light dirt and dust if that is your only real expectation.

Summarizing the HoLife 3HLHM036BWUS Handheld Cordless Vacuum:

 • Peak power: 14.8V (/apparently?)
 • Battery: Lithium-ion, rechargeable
 • Run/charge time: 20-30 minutes/4-5 hours
 • Filter: One stage
 • Dust capacity: 20 ounces (and 3 ounces of liquid in wet mode)
 • Accessories: Crevice tool, brush and liquid nozzle
 • Weight: 3.25 pounds
 • Noise: 85dB
 • Warranty: One year

Check HoLife Handheld Vacuum Price on Amazon

Check HoLife Handheld Vacuum Upgraded Price on Amazon

DirtTamer Supreme V2400 Cordless Wet/Dry Hand Vac

DirtTamer Supreme V2400 Cordless Wet: Dry Hand Vac. Click on the photo to see the Price on Amazon.

Underpoweredin our view at 12 volts, and the battery is lead-acid instead of lithium-ion.

The three-stage HEPA filter does a good job of removing contaminants as it cleans up.

It did suck up liquids but the liquid sort of leaked out – a nice idea but using a cloth or towel is more effective.

The accessories are great: a long extendable wand, an upholstery brush and a squeegee for wet use.

The DirtTamer Supreme’s charging time is long and its runtime is short, and the lead-acid battery makes it quite heavy. There are better value, more powerful options available.

Looking closer at the DirtTamer Supreme V2400 Cordless Wet/Dry Hand Vac:

 • Peak power: 12V (/not enough)
 • Battery: Lead-acid, rechargeable
 • Run/charge time: 12 minutes/12 hours
 • Filter: One HEPA filter, one washable foam filter
 • Dust capacity:

Your daily life is made easier with a number of essential appliances. Without a washer, dryer, and dishwasher, your routine would suddenly become a lot more complicated and time-consuming. One essential appliance that might not come to mind right away is a handheld vacuum cleaner. It is a vital tool that everyone should have around the house. And, of course, you’ll want to have the best handheld vacuum cleaner.

best handheld vacuum cleaners

Handheld vacuums are invaluable for small, everyday cleaning jobs, but the best handheld vacuums are versatile enough to let you take care of medium-sized tasks both in and out of the home as well. Vacuum technology has changed rapidly in recent years. You might be surprised by how advanced some of the best portable vacuums are. Here, you’ll find up-to-date information about the latest models available. You will also learn about what to consider before selecting the handheld vacuum that is best for you.

What Are the Advantages of a Top Handheld Vacuum?

You might ask why you need a handheld vacuum, especially if you already own a full-sized version. But the versatility of a portable cleaner can hardly be beat. Here is a list of the advantages that come with a top portable vacuum cleaner:

  • Easy to Use –A portable vacuum cleaner can be used by anyone in the house. They are so easy to operate that everyone in the house can use it with ease, without having to read complicated instructions first.
  • Small and Compact –Most handheld vacuums are about half the size of a conventional vacuum cleaner. Some smart versions are small enough to fit in a pocket.
  • Effective for Quick Cleanups –Because of their compact size, handheld vacuums are perfect for cleaning difficult-to-reach areas in your home.
  • Easy to Carry –Because of their compact size, they can easily be carried around and stored. This is a great bonus, especially if you live in a small apartment.
  • Rescue Lost Items – This is a little life hack which you may not know, but a handheld vacuum plus a pair of pantyhose can rescue tiny items from seemingly unreachable places.
  • Maintain Easily –For example, if the modle is bagless, then you don’t need to buy extra equipment or stockpile bags. You only need to dump the dust in the trak, it’s very simple.

How to Choose a Portable Handheld Vacuum

How do you know which portable vacuum cleaner is best for you? Every person’s needs are different, so ask yourself what exactly you are looking for. Come up with a list of things your portable vacuum has to do. If you have pets or little kids, there will be lots of pet hair and crumbs to clean up. If your home has different types of flooring, you need a vacuum that performs well on all of them. Here’s a list of things you should consider when choosing the best handheld vacuum for your everyday needs:

How Heavy Is It?

The great advantage of a portable vacuum is that you can carry it wherever you need it. But if it is heavy, carrying it for a long time will be strenuous. A handheld vacuum with a self-propulsion mechanism is usually heavier than other models. Consider if this feature is worth the extra weight. Decide how much weight you can comfortably handle.

Does It Have a Power Cord?

Both corded and cordless vacuum cleaners have their advantages. Consider these pros and cons before you decide which works best for you.

If the vacuum cleaner has a power cord:

  • It requires electricity to work.
  • It is ready to work whenever you are.
  • It needs a plug close to where you are vacuuming, or an extension cord.

If the vacuum cleaner is cordless:

  • It is powered by a battery that needs to be recharged regularly.
  • It can be carried to wherever you need to clean.
  • It works until the batter runs out. Then you have to wait until the battery is charged before you can use it again.
  • It has a limited life cycle, because rechargeable batteries don’t last forever. Ideally, the battery can be replaced, so that the vacuum doesn’t because useless once the battery dies.

Check out our list of best cordless vacuum cleaners for pet hair.

How Long Is Your Typical Cleaning Task?

Consider this while you decide whether you want a corded or cordless vacuum cleaner. If you have a porch or deck or items in your garage to clean, then you are likely to need an extension cord to plug in a corded portable vacuum. A cordless handheld vacuum will be easier to carry around, but it is restricted by its battery’s run time. If you won’t vacuum for more than 10 to 20 minutes at a time, a cordless vacuum won’t run out of power. But if you want to clean your car or boat, then you’re better off with a corded cleaner that runs as long as you need it to.

The battery run time of a cordless portable vacuum cleaner varies from 5 to 30 minutes. This is a significant difference, so pay attention to it when you are looking at cordless vacuums. You should also consider how long it takes each model to fully recharge. No one wants to have to wait a full day before being able to vacuum again.

Is It Bagged or Bagless?

A bagless vacuum cleaner sucks dust and dirt into a container that you need to empty and clean once it is full. A bagged vacuum uses a bag you need to replace every time it is full. Both versions work equally well, and both tasks are easy to perform. Decide which you prefer doing before picking a handheld vacuum.

best handheld vacuum cleaners

What Is Its Dust Bin Capacity?

The amount of dust a handheld vacuum can hold varies, so it’s worth looking at the capacity of each model. The bigger the dust bin, the longer you can vacuum without emptying it. Remember that a portable vacuum by design has a smaller capacity than a full-sized one—usually around 0.5 liters as opposed to up to 5 liters.

What Accessories Does It Come With?

The number and type of accessories that you get with a handheld vacuum cleaner varies. Usually, they come with a crevice tool for small spaces and a soft brush for delicate surfaces. Vacuum cleaners specifically designed for pet owners usually come with a special upholstery tool that can get pet hair and dander off your furniture. A rechargeable vacuum cleaner always comes with a charging station. This can be a dock for the floor or tabletop, or a wall mount that doubles as a place to store the appliance. It is up to decide which accessories are essential to you. Then check whether they are included or whether you have to purchase them separately.

Is There an Extended Warranty?

It goes without saying that the longer the warranty, the better.

Most manufacturers offer a one-year warranty on certain replaceable parts of their appliance. However, some brands extend their warranty for certain models to up to two years, which means the manufacturer has more faith in the quality of the product.

So when you choose a vacuum cleaner, remember to check the warranty.

Which is the Best Handheld Vacuum?

Now you know the advantages of a handheld vacuum. While they don’t quite have the cleaning power of a full-size one, their portability makes up for that. You also know what to consider before buying a top handheld vacuum. To make the decision even easier for you, we listed six best handheld vacuums:

  • Black + Decker BDH2000PL Max Lithium Pivot Vacuum 20V
  • Black + Decker BDH2020FL 20V Max Lithium Vacuum Cleaner
  • Hoover Air BH52160PC 20V Lithium Handheld Vacuum
  • Black + Decker HHVI320JR02 Dustbuster Cordless Lithium Hand Vacuum
  • Dyson V7 Trigger Cordless Handheld Vacuum Cleaner
  • Eureka EasyClean Lightweight Handheld Vacuum Cleaner, Hand Vac Corded, 71B

VACUUM CLEANER

Black + Decker BDH2000PL MAX Lithium Pivot Vacuum, 20-volt

Black + Decker BDH2020FL 20V Max Lithium Vacuum

Hoover Air BH52160PC 20V Lithium Handheld Vacuum

Black + Decker HHVI320JR02 Dustbuster Cordless Lithium Hand Vacuum

Dyson V7 Trigger Cordless Handheld Vacuum Cleaner

Eureka Easy Clean Lightweight Handheld Vacuum Cleaner, Hand Vac Corded, 71B

Accessories

Onboard crevice tool; brush; charging stand; washable filter

Pet hair tools; long crevice tool; stick vac floor head; charging base; cleft device; two-in-one brush instrument; 4-ft. hose

Powered turbo tool; crevice tool; washable filter; battery charger

Charger; wall mount; crevice tool; brush tool

Crevice tool; combination tool

Crevice tool; riser visor for carpets and upholstery

VACUUM CLEANER

Black + Decker BDH2000PL MAX Lithium Pivot Vacuum, 20-volt

Featured Image

Accessories

Onboard crevice tool; brush; charging stand; washable filter

VACUUM CLEANER

Black + Decker BDH2020FL 20V Max Lithium Vacuum

Featured Image

Accessories

Pet hair tools; long crevice tool; stick vac floor head; charging base; cleft device; two-in-one brush instrument; 4-ft. hose

VACUUM CLEANER

Hoover Air BH52160PC 20V Lithium Handheld Vacuum

Featured Image

Accessories

Powered turbo tool; crevice tool; washable filter; battery charger

VACUUM CLEANER

Black + Decker HHVI320JR02 Dustbuster Cordless Lithium Hand Vacuum

Featured Image

Accessories

Charger; wall mount; crevice tool; brush tool

VACUUM CLEANER

Dyson V7 Trigger Cordless Handheld Vacuum Cleaner

Featured Image

Accessories

Crevice tool; combination tool

VACUUM CLEANER

Eureka Easy Clean Lightweight Handheld Vacuum Cleaner, Hand Vac Corded, 71B

Featured Image

Accessories

Crevice tool; riser visor for carpets and upholstery

Black + Decker BDH2000PL MAX Lithium Pivot Vacuum

best handheld vacuum cleaners

This handheld vacuum is one of the top products on the market this year.

What You Need to Know

  • The most noticeable feature of this appliance is its pivoting nozzle. This unique design increases the overall power. It enables you to reach very hard-to-reach places like under cupboards and on top of fan blades.
  • The curved handle fits well into your hand. It is easy to grip and hold. This is also where the push button is located that turns the vacuum on and off.
  • The high-performance motor features cyclonic spin action and a three-stage filtration system.
  • The filter pops out easily, so that you can clean the dust bowl. The filter is washable.
  • Both the brush tool and the crevice tool can quickly be pulled out to make this a very versatile appliance.
  • The battery is lithium-ion which is rechargeable. The charging time only needs a few hours, even if you completely drain the battery. It is also replaceable, so you can use the vacuum cleaner for years to come.

Pros

  • It is easy to clean.
  • Its pivoting nozzle is great for tiny, out-of-the-way spaces.

Cons

  • The motor is noisy.

Black + Decker BDH2020FL 20V Max Lithium Vacuum Cleaner

best handheld vacuum cleaners

This is another top-rated vacuum cleaner from Black + Decker. It has several exceptional characteristics that help you clean even the smallest corners in your home.

What You Need to Know

  • The vacuum incorporates the latest lithium technology. This means the vacuum’s suction power is above average. Meanwhile it has a high-performance motor, so it is able to suck up pet hair, small pebbles, and crumbs for a truly enhanced cleaning performance.
  • A flexible hose makes for an eye-catching design. It also makes this vacuum ideal for cleaning hard-to-reach places. You can carry the vacuum in one hand and move the hose around with the other one easily. The hose itself is 4 feet long, and with the included attachments, its reach is even longer. You can clean the top of cupboards, the length of your curtains, and areas below your furniture easily.
  • With a press of a button, you can remove the filter to wash it. You can just as easily reinstall it, once it has completely dried. The filter is conveniently located on the side.
  • The 20-volt lithium-ion battery runs for about 20 minutes. The suction power stays strong until the battery is fully discharged. It takes a few hours to recharge in the included charging base.

best handheld vacuum cleaners

Pros

  • The three-stage filtration system captures all dust and debris.
  • It has a washable and easy-to-empty filter.
  • It has a large dust bin.

Cons

  • While relatively quiet overall, the motor can be surprisingly noisy at times.

Hoover Air BH52160PC 20V Lithium Handheld Vacuum

best handheld vacuum cleaners

This vacuum cleaner is surprisingly powerful, able to suck up pet hair from shaggy carpets and caked-on dirt from door mats. The built-in brush loosens even deep-seated dirt.

What You Need to Know

  • The curved handle fits very comfortably into the user’s palm. The filter is small and requires cleaning after every 5 runs. It has to air dry before you can reinstall it. This can take several hours.
  • The vacuum has a powered turbo tool. It is designed to give the vacuum some additional suction. The included crevice tool helps you clean tight spots. It can access small corners and even fits under the seats in your car.
  • A slim design and a weight of just 2.1 lbs. make the Hoover Air truly portable and easy to carry around the home.
  • The lithium battery takes 9 to 12 hours to fully charge. Should you forget to set it on its charger, it is unlikely to be available if you need it in a pinch. But the three LED lights on the battery pack show you how much power is left. They serve as a reminder for when it is time for a battery recharge.

best handheld vacuum cleaners

Pros

  • The battery has a long life cycle.
  • It is quiet.
  • It comes with two handy attachments: the Turbo Tool and the Crevice Tool.

Cons

  • You need to clean the filter after every 5 uses.
  • The battery takes a long time to charge.
  • The seal around the air vent sometimes lets out some of the dust the vacuum sucked in.

Black + Decker HHVI320JR02 Dustbuster Cordless Lithium Hand Vacuum

best handheld vacuum cleaners

The Dustbuster can effectively vacuum up sawdust from hard floors and carpets. In fact, its suction power comes close to that of a corded vacuum. This is an impressive feature.

What You Need to Know

  • This vacuum can efficiently clean up both light debris in your home and bigger messes in your car or boat. It is a versatile vacuum cleaner for every space of your home.
  • With its strong suction power, it can remove dirt and dust from any type of surface with ease and precision. The user-friendly controls of the device make it easy to operate.
  • It’s a lightweight vacuum that won’t tire you out while you are cleaning.
  • The lithium battery lasts a respectable 15 minutes with each charge.

Pros

  • This is the quietest handheld vacuum of this group.
  • It comes with a wall mount for easy storage.
  • It comes with both a crevice and a brush tool. Both are built into the vacuum’s main body.
  • The dirt bowl is highly visible, so you know when to empty it. A release button lets you discard the debris into your garbage can.

best handheld vacuum cleaners

Cons

  • It has a tough time sucking up pet hair that is embedded in the carpet.
  • It takes 8 hours to fully charge.
  • Unlike other portable vacuums, there is no flexible hose.
  • The vacuum mouth is not especially wide, so larger pieces of dirt might not get sucked up right away.

Dyson V7 Trigger Cordless Handheld Vacuum Cleaner

best handheld vacuum cleaners

Dyson’s design and power is a step above its competition. If you are willing to pay the price, this handheld vacuum will not let you down, no matter where you use it.

Performance

  • The V7 Trigger is powered by Dyson’s signature digital motor. The suction power is exceptional; it can suck up everything from pet hair and dander to dust particles and large crumbs.
  • The V7 Trigger uses the latest digital motor, so it has the same powerful suction as other Dyson models. In addition, it has a green HEPA filtration system that will trap allergens that pass through the vacuum’s exhaust. The air that comes out of the cleaner is always cleaner than the air that is sucked in.
  • The filter can capture 99.97% of particles, even those as small as 0.3 microns.
  • The battery lasts 30 minutes. You have the option to increase the suction by switching to MAX mode, in which case the battery life is cut in half.

best handheld vacuum cleaners

Pros

  • It is quieter than most vacuums.
  • It is smaller and lighter than other portable cleaners.
  • It has superior suction power and comes with HEPA filtration.

Cons

  • It is considerably more expensive than other handheld vacuums.

Check out our review of Dyson’s mattress vacuum cleaner.

Eureka EasyClean Lightweight Handheld Vacuum Cleaner, Hand Vac Corded, 71B

best handheld vacuum cleaners

The Eureka EasyClean is a versatile, powerful vacuum with an affordable price tag.

What You Need to Know

  • With two motors, one for vacuuming, and the other one for powering the brush roll, this cleaner is a great choice for anybody looking for a compact handheld vacuum.
  • This vacuum comes with a unique Riser Visor that lets you adjust the appliance to the surface you are cleaning. If you flip up the visor, the brush roll beneath it let you clean carpets, upholstery, and curtains. When it’s time to clean solid surfaces like wooden or tiled floors and countertops and tables, you flip the visor down to turn off the brush roll.
  • The included crevice tool lets you clean places that are too small or too tight for the brush roll to reach.
  • The EasyClean is a corded vacuum cleaner. The cord can be an inconvenience if you plan to vacuum your vehicle or outdoor furniture. But the vacuum includ hose extends the reach, even if you put it down.

best handheld vacuum cleaners

Pros

  • The brush tool is integrated and works well on carpet. It can be turned off while you are cleaning hard flooring like tile or hardwood.
  • It effectively sucks up pet hair from any type of surface.

Cons

  • The powerful motor was quite loud.

Conclusion

Now you know about the 6 best handheld vacuum cleaners. As you can see, there isn’t a one-size-fits-all model that’s the best; you have to look at your needs. It is important that you figure out what you require your portable vacuum to do, and then choose the right model.

  • For homes with mainly carpet, the Dyson V7 Trigger is the best option. It has the most powerful direct-drive cleaner head and is very good for deep-cleaning even long carpet fibers.
  • To remove pet hair on upholstery, you’ll need something that won’t clog up easily and has enough power to suck up pet hair. Consider the Black + Decker BDH2020FL Pet Hair Brush.
  • If you primarily want to clean your vehicle, look for something small and lightweight such as the Hoover Air, which comes with a powered turbo tool to give you a suction boost.
  • If your budget and overall usefulness are your top priority, the Black + Decker Pivot Vac 20V Max with its competitive suction power, battery life, and weight is a good choice.

The handheld vacuum fills a unique cleaning niche and allow you to clean those tough to reach places with ease and have the convenience of being on hand to pick up those quick spills such as cereal in the kitchen.

Not to be mistaken with a cordless handheld stick vacuum which are quickly becoming a main vacuum for many households due to improved battery life and suction power.

You can take a handheld vacuum with you anywhere—allowing you to

clean out your car

, your desk or anywhere else you need a quick, vacuuming without the lugging about.

Still, don’t let their small size fool you, as despite being quite little and lightweight, the good handheld vacuums can really suck.

The best handheld vacuum should feature a high voltage motor that provides exceptional cleaning strength in a small, compact package. Nonetheless, the corded models do tend to be a bit more powerful than their cordless counterparts.

The size of a handheld vacuum makes them perfect for cleaning stairs, behind or underneath tough to move furniture, car seats and vacuuming up pet hair off any and all surfaces..

This is especially true if you choose one of the many handheld models that can take care of both dry and wet vacuuming jobs. All in all, handhelds are super handy, portable and really something no home should be without.

Editors Note

Every month we compare prices and product availability.

We also consider any new models that we previously have not reviewed to ensure you are given the most up to date information on choosing the best carpet cleaner machines.

This review guide was last updated in Jan 2020

Best Handheld Vacuum Cleaner Quick Comparison Table

Handheld Vacuum Buyers Guide

When You Shouldn’t Buy a Handheld Vacuum

The only situation where you should not buy a handheld vacuum cleaner is if it is going to be the sole vacuum in your home. They are great for small areas and surfaces, such as picking up cereal spills, but they don’t have the capacity to deal with large areas.

Plus, they have less power than a standard vacuum cleaner, and so you won’t find that it picks as much up from your floors as you might expect.

Additionally, the charge does not tend to last as long as a regular cordless vacuum cleaner, so it wouldn’t be able to deal with your entire home.

How Much Do You Need to Spend?

The great thing about handheld vacuum cleaners is that they tend to be very inexpensive, and so they can be slotted into most budgets comfortably.

You will find that you can spend as little as £20 for a handy little model that will clean your car or desk, and all the way up to £100 for something more powerful – like cleaning your stairs. It depends on what you need, but expect to spend an average of around £50 on something that’s reasonable quality.

Main Types of Handheld VacuumStandard Handheld

These are the basic handheld vacuum cleaners. The amount of power that they have can vary from model to model, and a lot of it depends on which one you buy and what you need it for.

They are great for cleaning up small messes and spillages, as well as ensuring that you have the chance to tidy up your home quickly before work or when you just don’t feel like doing a full vacuum. Some of these will come with attachments, but not all.

Handheld Pet Vacuum

These are much like any other handheld vacuum cleaner, but they do tend to be a little more powerful so that you can pick up pet hair and keep things tidy.

Plus, they often have extra attachments so that you can reach tight areas and pick up a little extra fluff. They do make for great devices for touch-ups before guests arrive.

Car and Upholstery Handheld

These do often come with attachments that have been specially designed to deal with the interior of a car, and they come at a range of prices.

Often, there is a crevice tool to get right into the corners of your car. Plus, they work excellently on your furniture inside your home – which is perfect for those who have pets that shed a lot and want to try and keep their furniture tidy.

What Key Features to Look For

Price Range

The price is one of the most important features that you are going to be looking at, and once you have determined your budget, it will be much easier to decide which handheld vacuum to go for.

Below, we have broken the prices down into brackets to help you better decide.

Cheap: under £20

  • These are incredibly affordable, and they tend to be best suited to cleaning up work surfaces, your desk, and also grabbing debris (like crumbs) from your furniture. Don’t expect a deep clean with these.

Budget: under £50

  • The models in this price range are great for a range of uses, from cleaning the stairs to getting the upholstery in your car looking amazing.

They tend to be better suited to the latter job as they may not always have enough power for things like carpeted stairs.

Mid-Range: under £100

  • This bracket usually has a nice selection of models for use around the home and in your car.

The power levels tend to be excellent, and you will find that they do a good job of removing debris and dirt from your house.

High-End: over £100

  • These are usually the best handheld models on the market, and they are often perfect for picking up pet hair and larger pieces of debris from your home. In most cases these also tend to be 2-in-1 types such as a stick vacuums, or more powerful types ideal for car interiors.

Battery Life/Run Time

Suction and power are very important aspects of any vacuum cleaner, and you will want to find a handheld model that is able to handle your floors efficiently.

The amount you spend can often dictate the level of power that you can expect, but you may find yourself pleasantly surprised. Pick something with enough strength to clear all the debris on your floors quickly and efficiently.

You could just go with a corded model and doing so would give you more power but less flexibility. Personally the only time I would go corded is if it was specifically used on the stairs or if it was for the car which isn’t something I tackle on a daily basis.

Recharge Time

Leading on from this, if going cordless the recharge period is also important.

The majority of handheld vacuum cleaners will only need a couple of hours on charge before the battery is full again, and some may have a boost mode where they can offer a few minutes of power after a 30-minute charge period.

Regardless, it should not take long for the machine to charge, and it’s something you should remember to look at before you buy.

Power

Suction and power are also key elements of any vacuum cleaner, including the handheld models.

Whether you are using it to clean the stairs or just pick up debris from your desk or car, you need something that has good suction and power so that nothing is left behind.

If going cordless look for at least 15V, although power isn’t entirely related to voltage, in general anything under this won’t be amazing in terms of suction power.

Air Watts are generally the indicator on how much power a cordless vacuum has, however not all manufacturers publish this figure. Personally 15 air watts would be a my recommendation at a minimum.

Models with Cyclonic technology are generally considered to be the most powerful but only expect this on higher ticket models.

Weight

If you are worried that too much weight will cause strain to your arm and hand, or you suffer with a condition such as carpal tunnel, make sure you pay close attention to ensure that the handheld vacuum cleaner you are selecting is going to be light enough for you to handle.

On average handheld vacs start around 1.5KG.

Control

The controls for a handheld vacuum tend to be quite simple, but there is a reason you will want to carefully consider this feature.

While most will have a simple switch to turn it on, there are quite a few that require you to hold the power button down for the duration of your cleaning session. This generally isn’t an issue with a handheld a you are using for such a small amount of time.

Other Considerations

Wet & Dry

There are a good number of handheld vacuum cleaners that have wet/dry functionality, and this means that they can not only pick up dry debris, but they are also able to clean up wet spills from your carpet, furniture, or the interior of your car.

This is an incredibly useful feature, and it’s certainly one to consider when you go to buy. Especially if you have kids or are prone to knocking your coffee or glass of wine over.

Dust Capacity

You might also want to keep the bin capacity and ease of emptying in mind. Handheld vacuum cleaners do tend to have a smaller capacity overall, but there are models with bigger or smaller canisters than others. Again with this type of machine its not generally a major consideration.

Ease Emptying

The ease of emptying is also important to think about, as it can be pretty frustrating if you end up with a canister that is really tricky and messy to tip out. This would be a stronger consideration for allergy sufferers where keeping dust to a minimum is key.

Tools / Attachments

Handheld vacuum cleaners can also come with attachments, or you can buy them separately.

The selection does not tend to be as large as that of a standard vacuum, but you will often find that you can purchase little kits for cleaning cars (upholstery tools for the seats, and crevice tools), as well as attachments for use inside the home.

Crevice tools are the most popular, and these help you to reach all of the little corners in your home so that you can remove dirt and debris with ease, and are also very useful in the car.

There is also the extension wand that can provide you with a little more reach for high up places like the ceiling, and other tall areas, but if this is important, look more towards a stick vacuum or lift away upright such as a Shark

Sometimes, you can pick up a pet tool to help you out with the stairs, but this isn’t particularly common.

10 Best Handheld Vacuums Reviewed

Shark WV200UK Hand Held

Slim, Stylish and Powerful Handheld vacuum with Long Lasting Batteries

It’s a cordless handheld vacuum cleaner with a lot of style, but also so much more than that. Behind the look, it has a surprising amount of power and quick cleaning capabilities to scoop up loose dirt, debris, and those annoying solid spillages.

It’s the kind of handheld vac that you whip out just before guests arrive because the dog jumped on the sofa and left a ball fo fluff behind, or there are some offending crumbs littering the counter. Is it flawless? Nothing it, but it comes pretty close.

Key Features

  • Corded/Cordless: Cordless
  • Weight: 1.3kg
  • Bin Capacity: 0.25L
  • Charge Time: 2.5 hours
  • Run Time: 9 minutes (18 with twin battery)
  • Turbo Runtime: N/A​

Cleaning Power

It’s quite powerful, sucking up everything from coffee and dust to cereal. This is something we found really handy because of the number of messes we have to clean up each day; from kids and adults alike. It can also be used on the stairs, is effective on carpets, and is actually very good at collecting pet hair.

Even the car benefits from this vacuum as the slim profile means it can slide right down the side of the seats to collect all that stray and lingering grime. It’s nice and light too, so you can whip it out of the charger with ease and it won’t feel heavy on your wrist while you are using it either. From our list of great models this is our pick as the best handheld vacuum.

Battery Life and Charge Time

The biggest feature of this handheld vacuum cleaner is the fact that the batteries can be interchanged. So, if it runs out of charge and you need to clean a little more you can just put a second battery in and keep going. The charging stand even has room for it so that you can switch between them with ease. Each battery lasts for around 9 minutes (with no turbo mode) giving you a potential total of 18 minutes.

The charging period is actually quite good, even for a handheld cordless vacuum. You only need to wait 2.5 hours for a full charge, but you can also take it off sooner if you need an emergency cleanup on a small spillage.

Bin Capacity

It does have a very small bin capacity at only 0.25L. If you want something larger, the Dyson V8 is probably a better model to go for in that regard; although it is also a bigger machine as a whole. The capacity might be little, but it is also easy to empty and slot back into the machine when you’re done. It’s a small handheld machine, so you can’t expect a massive size.

Pros:

  • Great suction
  • Easy to use and empty
  • Great for small spillages and quick cleaning
  • Good battery life
  • Swappable batteries for longer life
  • Good charge period
  • Worktop charge station
  • Works with homes with pets

Cons:

  • Can be quite noisy for a small machine
  • The price is a little high

Read the full review of the Shark WV200UK handheld vacuum cleaner

HoLife Rechargeable Handheld Vacuum

Cyclonic technology at a great price

If you are looking for something that is reliable and affordable, then this could be the vacuum cleaner for you.

Take a look at the reviews below and see if this is enough to get your home squeaky clean.

The GoodThis cordless vacuum cleaner has powerful cyclonic suction thanks to the 90W motor that has been installed.

As a result, it also provides up to 45-minutes of optimal cleaning power on a single charge, so nothing will get in your way. It has two power settings, ensuring that you can get your carpets perfectly clean without too much hassle.

Key Features

  • Corded/Cordless: Cordless
  • Weight: 1.3kg
  • Bin Capacity: 100ml
  • Charge Time: 3-4 hours
  • Run Time: 30 minutes
  • Turbo Runtime: N/A​

It has also been designed to quickly convert into a handheld model, allowing you to clean your stairs efficiently, as well as other hard to reach areas of the home.

It has a great filtration system that makes it great for those who suffer from allergies and asthma, and the headlights couples with the swivel stick mean that no corner of your home will go untouched.

The Not So GoodA number of customers feel like the runtime is quite short when compared to other brands of cordless vacuum cleaner, and that it is not the same as the advertised amount.

Our ViewWhile there are those who feel that this cordless vacuum is lacking in the charge department, it does come at an incredibly low price that can fit into just about any budget.

With powerful suction and cyclonic technology, your home will be left looking (and feeling) clean by the time you are done. Plus, it allows you to clean even the hardest to reach areas of your home. A great model at an excellent price.

​Read a full review of the Holife handheld vacuum here.

FAQ’s

Q: On The Holife Handheald Model do you need to hold the switch down to use this hoover or can you just switch it on/off?

A:No you can just simply switch it on and off so it is easier to use for longer periods of times.

Q: It seems that Amazon are suggesting to start by buying bag filters for this Holife model … isn’t this bagless?

A:It is bagless but contains a small washable filter which is what amazon are suggesting to buy. Although you are supplied with two spare to start with.

Have a questions? Ask in the comments below

Gtech Multi Handheld

Small in size but not in power – Matches the feel of the famous Upright

This handheld vacuum is incredibly lightweight and incorporates all the power and technology of an upright vacuum into something smaller and far more portable.

It is completely cordless for an easier, faster, clean. The powerful motor in this vacuum will have your furniture, stairs, and car upholstery professionally clean in no time at all.

It’s flexible and easy to manoeuvre, so all of the nooks and crannies in your home can benefit from a good clean.

Even the ceiling can be reached, and with an excellent battery life you can definitely get the job done.

Key Features

  • Corded/Cordless: Cordless
  • Weight: 1.5kg
  • Bin Capacity: 0.4L
  • Charge Time: 4 hours
  • Run Time: 20 minutes
  • Turbo Runtime: N/A

It has a great range of attachments for everything from those that help to clean carpets to brushes that will make short work of furniture and car upholstery. The best part? It’s all stored away in the body of the vacuum.

Pros

  • Lightweight
  • Incredibly Powerful
  • Gets close to walls as well as nooks/crannies
  • Easy to use
  • Comes with a range of attachements
  • Long battery life
  • Ideal for all surfaces
  • Two-year guarantee

Cons

  • None Really – A few complaints on suction power

Overall

This cordless handheld vacuum is great for cleaning your home quickly and efficiently. It has a range of fantastic attachments for you to use in order to get your house to the best level of clean it can be.

With a great battery life and a two-year guarantee, this is the perfect handheld vacuum for those that like a regular clean with all the power of an upright vacuum in a smaller device. Without doubt the best deal online for this model is direct from Gtech

Read a full review of the Gtech Multi here

Black+Decker 10.8 V Lithium-Ion Dustbuster

Best Budget Handheld Vacuum on the Market

Probably one of the best budget handheld vacuum cleaners on the market, this dust buster from Black and Decker might be just what your home needs when you’re looking for a quick spruce up. Have a look and see for yourself.

.

Key Features

  • Corded/Cordless: Cordless
  • Weight: 1.3kg
  • Bin Capacity: 0.25L
  • Charge Time: 2.5 hours
  • Run Time: 9 minutes (18 with twin battery)
  • Turbo Runtime: N/A​

The Good
Lightweight and cordless, this little dust buster makes the perfect companion for those who need to undertake a quick and efficient cleaning task before guests arrive or just to touch up the house.

It has a base charger for easy and convenient charging, allowing you to take it off and put it on charge with minimal thought and effort

It has a battery sensor, where LED lights will let you know how much charge is left and when it needs to be returned to its port.

The filter sensor also lets you know when the filter needs to be changed, so you won’t suddenly find your allergies triggered by dust and other microbes. With cyclonic suction, you can expect quite a bit of power from this little machine.

The Not So GoodIt is very loud, and the noise is quite high pitched. You also have to turn on the high-power mode in order to switch it off, which adds hassle to your cleaning routine.

Our View​This dust buster is lightweight, cordless, and easy to use, despite the little niggle when it comes to turning it off. While it can be quite noisy, it still does a great job of picking up dust and debris – which is perfect for a last minute once over or just keeping on top of things in your home.

With a battery and filter sensor, you will always know what your dust buster needs in order to fully function.

FAQ’s

Q: How many volts is this Black and Decker Dustbuster model?

A: The dust buster is 10.8 volts dc from an internal lithium battery. The charger provides 14vdc at 400ma to the dust buster via the base.

Q: Can you buy replacement filters for the Black and Decker Dustbuster model?

A: No need to the filters are washable so this means you will never have to replace them.

Have a questions? Ask in the comments below

Dyson V8 Absolute Cordless Vacuum

Powerful Handheld perfect for those with Allergies and Asthma

This superb stick vacuum can transform into a handheld model with great ease. Made by a reliable and trusted brand, Dyson is a great company, and they produce some of the most popular vacuum cleaner models on the market.

This particular model is bagless, so you don’t need to worry about the extra expense that comes with new bags.

It is also incredibly easy to empty, providing you with a mess-free experience. It has a great filtration system, perfect for those with asthma and allergies.

Key Features

  • Corded/Cordless: Cordless
  • Weight: 2.61kg
  • Bin Capacity: 0.35L
  • Charge Time: 5 hours
  • Run Time: 40 minutes
  • Turbo Runtime: N/A

It also uses cyclonic technology for a better clean and more powerful suction. This model is also cordless, so you get a full 40-minutes of cleaning before you need to put it on charge.

Pros

  • Powerful suction
  • Great for pets
  • Can be used as a stick or handheld
  • Good filter
  • Perfect for those with asthma or allergies
  • Cyclonic technology
  • Cordless
  • 40-minute run time
  • Easy to empty dust canister

Cons

  • It’s a lot heavier than expected
  • Higher price

Overall

Despite its high price, this model from Dyson will not disappoint. It can be used as a stick or a handheld vacuum, gliding through your home with ease.

It’s perfect for those who have a lot of pet hair to suck up, as well as those who suffer from asthma and allergies. The cyclonic technology is great for powerful suction, and the dust canister is incredibly easy to empty.

If you are looking for a good quality model that will get your home clean, this is the one to go for.

Read a full review of the Dyson V8 here

FAQ’s

Q: What’s the difference between the v8 animal and absolute

A:Dyson V8 Absolute – Made for hard floorsDyson V8 Animal – For homes with pets

Q: Does the V8 come with a tool kit?

A: No tool kit, just 2 rotating brushes, 1 small brush and 1 small extending tool. Dyson do free repairs during guarantee.

Black + Decker Lithium Compact Pivot Vacuum

Lightweight, Compact and Pivot Handheld Vacuum

This lightweight and compact handheld vacuum cleaner was designed to make your life easier.

It comes with a large, translucent, dust bowl that can be shaken out easily when it becomes full.

The filter can also be lifted out easily to be shaken out – all with no mess. It has an excellent design, folding in half so that it can stand on the charging base when not in use.

Key Features

  • Corded/Cordless: Cordless
  • Weight: 1.3kg
  • Bin Capacity: 0.25L
  • Charge Time: 2.5 hours
  • Run Time: 9 minutes (18 with twin battery)
  • Turbo Runtime: N/A​

The pivoting nozzle means that it can reach just about anywhere, from the highest shelf, to right under the fridge. It uses cyclonic technology and has incredibly powerful suction to pick up all the dirt and dust it can find.

Plus, it’s so quiet you will hardly notice that it’s switched on. It also comes with a great range of tools and accessories, allowing you to dust as well as get into all the nooks and crannies in your home.

Pros

  • Lightweight
  • Compact
  • ​Pivot nozzle
  • Removable filter
  • Easy to empty dust bowl
  • Charging stand
  • Noiseless
  • Comes with tools and accessories
  • Strong suction

Con​s

  • Higher price
  • Needs to be emptied frequently

Overall

While this handheld vacuum comes at a higher price than most, it offers an exceptional level of power and suction, providing you with a fast and efficient clean.

The pivoting nozzle is its most impressive feature, allowing you to reach just about any surface – no matter how high or low it might be. With some great additional features, as well as tools and accessories, it has everything a full-size vacuum would in a smaller package.

Have a questions? Ask in the comments below

Black+Decker Lithium Flexi

Unique Compact Flexi Handheld Vacuum to reach those Hard to get Places

Vacuuming compact places can definitely be challenging, especially if you have a large vacuum cleaner.

While many homeowners refuse to purchase two vacuums, it may be necessary in order to clean your home thoroughly.

The Black+Decker Lithium Flexi handheld vacuum cleaner has a very unique design, plus it is a hand vacuum that is equipped with a 1.5-meter flexible hose, so you can reach into those tight areas. It is truly great for the car!

Key Features

  • Corded/Cordless: Cordless
  • Weight: 2.28kg
  • Bin Capacity: 560ml
  • Charge Time: 4 hours
  • Run Time: 15 minutes
  • Turbo Runtime: N/A​

This vacuum is very unique, in that it is equipped with ECO technology, which allows the battery to charge quicker, plus the charging mechanism will shut off, when the battery reaches a full charge.

The dust collector is located very conveniently on the side of the vacuum and is very easy to manipulate just pop open the door and empty the content into the trash bin.

Pros

  • Very affordable
  • Compact, lightweight, and portable
  • User friendly
  • Equipped with an ergonomically designed handle
  • 1.5 Meter flexible hose, which wraps around the vacuum, when in storage
  • Triple filtration system, so no dust is left behind

Cons

  • Battery life is a little short, but it is capable of running about 15-20 minutes per charge

Overall, the Black+Decker Lithium Flexi Vacuum is designed to offer convenience and durability. In order to receive the fullest run time of each charge, be sure to allow the battery to charge completely, before each use.

Vax H85-GA-P18 Gator

Best long lasting battery Handheld Vacuum for Pets

Over the years, Vax has released an array of amazing handheld vacuums. The Vax H85-GA-P18 is undoubtedly one of their best. In fact, it could very well best the best rechargeable for pets!

The cordless design helps to ensure that it can be used much quicker and easier than corded models.

Key Features

  • Corded/Cordless: Cordless
  • Weight: 1.9kg
  • Bin Capacity: 0.3L
  • Charge Time: 12 hours
  • Run Time: 20 minutes
  • Turbo Runtime: 20 minutes

This handheld vacuum comes with built-in crevice tools, which give you the ability to clean up difficult messes and reach those normally tough to reach areas.The most impressive aspect of all may be the 18-volt battery, which delivers 20 minutes of runtime!

Those that have pets in their home will definitely be impressed with the vacuum’s powered turbo head. The head is capable of stripping hairs away from your carpet and upholstery with ease. The vacuum is capable of holding .3 litres of debris and weighs just 1.8kg. Additional pros and cons can be found below.

Pros

  • Not overly expensive and will not do a lot of damage to your wallet
  • Weighs just 1.8kg, so you won’t hurt yourself
  • 18-volts of power is an improvement over many others
  • 20-minute runtime is very impressive and better than most
  • Absolutely perfect for pet owners
  • Quick, convenient and efficient use
  • 2-year warranty, after registration

Cons

  • Exterior build could be improved
  • Fully charging the battery takes awhile

At the end of the day, the Vax H85-GA-P18 Gator is a great vacuum, with a few minute cons. Of course, these flaws are certainly not deal breakers. For the price tag, this vacuum is truly a steal and should be added to your arsenal very soon!

Vax H85-GA-B10 Gator

Durable and Lightweight Handheld for Family Homes

A handheld vacuum is a necessity, if you own a vehicle and have small children living in your home.

The VAX H85-GA-B10 is designed to offer complete durability and convenience. It is very lightweight and equipped with an ergonomically designed handle.

The crevice tools are built into the vacuum, so everything will be within a hand’s reach away, when you need to clean those tight areas.

Key Features

  • Corded/Cordless: Cordless
  • Weight: 1.3kg
  • Bin Capacity: 0.3L
  • Charge Time: 12 hours
  • Run Time: 15 minutes
  • Turbo Runtime: N/A​

The 10.8-volt battery is significantly powerful and offers a run time of 15 minutes on each charge.

The debris container is very easy to empty and only takes minutes to complete the process.

The filtering system is designed to capture the smallest debris, so nothing gets left behind, when you are vacuuming.

Pros

  • Extremely affordable
  • Lightweight and portable
  • Built-in crevice tools
  • Includes a 2-Year manufacturer’s warranty
  • Cordless design
  • Equipped with a 10.8-volt rechargeable battery

Cons

  • Battery life is a little limited

Overall, the VAX H85-GA-B10 Gar is designed to offer convenience and longevity. In order to get the highest run time out of the vacuum, be sure to allow the battery to charge fully, before each use.

To read the full guide on the best Vax Gator handheld review then read here.

Black+Decker Wet And Dry Dustbuster

Best Wet & Dry Handheld Vacuum

Many consumers are interested in finding a steal and nothing more. If you fit into this category, you should take the time to check out the Black+Decker Wet and Dry Dustbuster.

This is undoubtedly the best wet and dry handheld vacuum, yet it will not break the bank. It delivers an immensely amount of convenience, since the consumer can simply grab the vacuum and use it right away.

The 4.8 volts of power should be more than sufficient for the majority of household cleanups.

Key Features

  • Corded/Cordless: Cordless
  • Weight: 1.16kg
  • Bin Capacity: 0.175L
  • Charge Time: 4 hours
  • Run Time: 12 minutes
  • Turbo Runtime: N/A​

Whether you’re cleaning up spills or dry debris, you will have no difficulties with the Dustbuster. It is incredibly versatile and is capable of cleaning up both seamlessly.

For added convenience, you will be able to clean out the bowl and filter, before replacing them.

The one-touch bowl removal makes this immensely easy. To keep everything organized and out of the way, the charger can be mounted on your mall, if desired. The vacuum delivers 12 minutes of runtime, which is very respectable. More pros and cons can be found below.

Pros

  • One of the most affordable on the market
  • Weighs just 1.2kg for easier use
  • 4.8 volts of power should be more than enough for most household tasks
  • Offers 12 minutes of runtime
  • Washable filter makes use efficient and cost effective
  • Charging station can be wall mounted for easy organization
  • Great for wet and dry cleanups

Cons

  • Could be a little more powerful
  • Clogs up a little too easy

Truthfully, it is hard to complain about the Black+Decker Wet and Dry Dustbuster. The vacuum is very affordable and comes with an impressive battery. If you are looking for a steal, you should definitely check out this vacuum

To Conclude

Whether it’s the size, design, power or price, your choice of handheld vacuum cleaners really depends on you. While we can provide you with our recommendations and expert advice and we must say that the models in this best list are all great options for various reasons, your needs and requirements will still dictate what type of vacuum you need to get.

Our picks at Smart Vacuums for the best handheld vacuum would be the Shark WV200UK if you have the budget or the HoLife Rechargeable Handheld if budget dictates.

Should you need further advice or if you have any other details to add, please do not hesitate to leave a comment below. We’ll try our best to get back to you as soon as possible. Please do check this site regularly for updates.

Best Cordless Handheld Vacuum

The best thing about the Top Rated Cordless Handheld Vacuum is that it very well may be taken anyplace without grappling with the string. It doesn’t get caught, and you don’t need to unplug it once you have arrived at a constrained separation. You can without much of a stretch to use them in your vehicle when you have to, or you can get one particularly for your vehicle that stays there for any spills and chaotic heaps that may happen during travels.

A Handheld Cordless Vacuum Cleaner could likewise prove to be useful for shops. Strings on the floor are a peril to representatives and clients. By purchasing a cordless vacuum, you can sidestep potential for stumbling. In this post, we are going to take a gander at the best cordless handheld vacuum for pet hair and each individual’s need.

With the creation of the vacuum cleaner came improved humanized and local life. Be that as it may, probably the most punctual models required two arrangements of hands – one individual to work and the other to convey the overwhelming hardware. I figure we would all be able to concur we have progressed significantly in structuring our vacuum cleaners to be increasingly proficient and, well, lighter.

The Powerful Cordless Handheld Vacuum all the more explicitly. The adaptability of the best cordless handheld vacuum available makes it the perfect family unit, office, and even vehicular cleaning apparatus for everybody. Thus, we have created a list of the best products that are available online that too in a very affordable price range.

Top Cordless Handheld Vacuum

The cordless handheld vacuum cleaner uses advanced technology for hassle-free operation and ensures more effortless cleaning of the interior of your house and car. All the unwanted dirt, dust, pet hair and other allergens can be removed from your home with the use of vacuum cleaners. A spotless indoor space can be ensured by using the best Handheld Vacuum Cleaner. If you are worried about selecting the best cordless handheld vacuum cleaner, this article will give insights into the best cordless handheld vacuum cleaners available in the market. Check out cordless handheld vacuum reviews to choose the perfect one for your Home or Office.

The unique features of Best Cordless Handheld Wet/Dry vacuum make it the top-rated and the bestselling hand vacuum. The compactness and portability with easy to handle grip make it easier to handle while vacuuming. All these Cordless Handheld Vacuum Cleaners incorporates smart charging technology and provides a good runtime and strong suction while cleaning. The cyclonic action, higher charge retention, strong suction power etc. makes black decker the best Handheld vacuum cleaner. Cordless Vacuum Cleaner is less noisy compared to other all other vacuum cleaners available on the market. If you are searching for the Best Cordless handheld vacuum for home and car, then this is the right place for you.

Best Handheld Vacuum Cordless Review 2020 for Sale

  • BLACK+DECKER
  • CHV1410L
  • Price $$$
  • Product Dimensions: 17.2 x 5.5 x 7.8 inches
  • Item Weight: 2.6 pounds
  • Warranty: 2 Year
  • Type: Cordless
  • Voltage: 16V
  • Capacity: 20.6 ounces
  • Battery Type: Lithium ion
  • Battery Run Time: NP
  • Motorized Brush: No
  • READ REVIEW

Check Price

Popular

  • Homasy
  • HM207A
  • Price $$$
  • Product Dimensions: 17.3 x 7.7 x 6.1 inches
  • Weight: 3.26 pounds
  • Warranty: 5 years
  • Type: Cordless
  • Voltage: 14.8V
  • Capacity: 600ml
  • Battery Type: Lithium
  • Battery Run Time: 30 mins
  • Motorized Brush: No
  • READ REVIEW

Check Price

  • Tineco
  • Not Provided
  • Price $$$
  • Dimensions: 10.4 x 11.2 x 43.7 inches
  • Item Weight: 5.5 pounds
  • Warranty: 2 Year
  • Type: Cordless
  • Voltage: NP
  • Capacity: 0.6 ltrs
  • Battery Type: Li-Ion
  • Battery Run Time: 60 Mins
  • Motorized Brush: No
  • READ REVIEW

Check Price

Best Choice

  • Dyson
  • 231772-01
  • Price $$$
  • Product Dimensions: 12.4 x 5.2 x 8.1 inches
  • Weight: 3.77 pounds
  • Warranty: 2 year
  • Type: Cord Free
  • Voltage: NP
  • Capacity: NP
  • Battery Type: Lithium ion
  • Battery Run Time: 30 mins
  • Motorized Brush: No
  • READ REVIEW

Check Price

  • BLACK+DECKER
  • BDH2020FL
  • Price $$$
  • Product Dimensions: 14.9 x 10.7 x 6.5 inches
  • Item Weight: 3.2 pounds
  • Warranty: 2 Year
  • Type: Cordless
  • Voltage: 20V
  • Capacity: NP
  • Battery Type: Lithium ion
  • Battery Run Time: NP
  • Motorized Brush: No
  • READ REVIEW

Check Price

New

BLACK+DECKER CHV1410L 16V Cordless Lithium Hand Vacuum

The Black Decker vacuum cleaner weighs only 3lbs and has only less strain for the hands, making it easy to handle. The crevice tool allows you to reach tight spots and clean properly. The brush attachment is provided to clean the floor surfaces. The filter consists of outer plastic mesh and an inner cloth filter.

Outer plastic mesh traps larger debris like pet hairs, and the inner cloth filter traps the finer particles. The dirt cup can be removed by pressing the two release levers on both sides and can be emptied into a trash bin. The cyclonic action technology keeps the filter free of debris, allowing us to clean the filter easily.

Check Price

Go

  • Smart Charge Technology
  • Easy to empty
  • Powerful Suction
  • Quality

The lithium-ion battery of this device has better charge retention capacity compared to NiCd battery. The lithium-ion battery can hold charge upto 18 months. The Hand Vac uses smart charge technology and takes less than 4 hours to charge fully.

The higher suction of 15.2AW provides enough suction power to pick up the toughest debris. The strong suction can pick up small to medium-sized debris. The nozzle inlet is large enough to trap medium-sized particles such as grains, pet droppings etc. Even though the motorized brush is absent, the suction is strong enough to clean the upholstery.

OVERALL RATING

0%

Positive

  • Smart charge technology
  • Good Charge retention
  • Longer runtime
  • Faster recharging time
  • Cyclonic action
  • Easy to clean the filter
  • 2 year warranty

Negative

  • Small dust container
  • In built battery
  • Noisy

9.9

Lightweight

9.8

Suction Power

9.9

Portability

9.8

Deep Cleaning

Check Price

Go

Read Full Review

Go

Homasy Lightweight Handheld Cordless Vacuum HM207A

Highlighting an up-to-date structure and amazing suction, Homasy Lightweight Handheld Cordless Vacuum HM207A is an adaptable aide that rapidly handles chaos and dinginess at home and in vehicle. This Best Handheld Cordless Vacuum spares you time and endeavours. Keep yourself always ready for Clean-up Quick charge innovation that productively abbreviates charging time.

Superior Lithium battery with 2200 mAh limit stretches out stirring time up to 30 minutes on a full charge. The battery has no memory impact, which means you won’t need to deplete it before you charge it completely. With its calm operation, this Top Rated Cordless Handheld Vacuum brings down its clamour to 78 dB while working, which is calmer than most handheld compact vacuum and keeps from exasperating your pets.

Check Price

Go

  • After sale service
  • Strong Suction
  • Deep Cleaning
  • Portable
  • 100 Watt
  • Long Cleaning Time
  • High Capacity Lithium Batteries

The Homasy Lightweight Handheld Cordless Vacuum HM207A comes with 3 versatile attachments such as the elastic container connection is reasonable for tidying up to 100 ml of fluids for each utilization, like spilled milk, fluids, etc. The brush connection can be utilized for cleaning dust and dirt pellets, floor coverings, picture edges, lampshades, and consoles.

The fissure instrument is ideal for cleaning hard to reach regions. Also, the best part of this machine is its design and the HEPA filters that come along with it. The filters are very much capable of cleaning out any germs or dirt that you may have in your home.

OVERALL RATING

0%

Positive

  • Comes with a warranty of 3 years
  • Very portable and easy to use
  • Can last for a long time in a single charge
  • Does not consume too much battery power

Negative

  • According to some customers, the dust cup capacity is not great
  • The filter may get clogged at times

9.8

Lightweight

9.7

Suction Power

9.8

Portability

9.8

Deep Cleaning

Check Price

Go

Read Full Review

Go

Tineco High Power Cordless Vacuum A11

With regards to fantastic stick vacuums, Tineco ought to be a brand that flies into the brain. In spite of being 25% lighter than the A10, the A11 engine is practically 33% occasions all the more dominant. It’s an irregularity that a vacuum cleaner pressing a beefier engine will likewise be essentially lighter in weight.

The 450W engine of this Powerful Cordless Handheld Vacuum arrives at a pinnacle of 120 air watts on MAX mode. Fundamentally, no particles in your rug can stand an opportunity against a definitive suction intensity of the Tineco A11. When running MAX mode, this Best Rated Handheld Cordless Vacuum will deliver a maximum of just around 120 decibels. On REGULAR mode, its commotion level stretches around 60 decibels.

Check Price

Go

  • Long Lasting
  • 60 Minutes Runtime
  • Extreme Suction
  • 120 Watt
  • High Performance
  • Two LED Power Brushes
  • Professional Treatment
  • Dual Charging Powerhouse
  • 4 Stage Filtration

One of the most eminent highlights of this cordless vacuum is its 4-organize filtration framework. Any particles and stray hair that get suctioned by the vacuum head get no opportunity of departure. The last stage in this filtration framework pushes air through a HEPA channel to lock onto any tiny flotsam and germ – bigger than 0.3 µ, that the initial three phases can’t identify.

The channels, vacuum head, and brushes are uncommonly intended to enable clients to cull and dispose of any hairballs that could influence the vacuum’s suction control. The Tineco A11 utilizes an inventive channel cleaner connection. Rather than running the channel through water, you need to isolate it and attach it in the spout connection given.

OVERALL RATING

0%

Positive

  • It can charge two batteries at the same time
  • Suitable for cleaning carpets as well as hard floor
  • Advanced 4 stage filtration system
  • Comes with 7 accessories

Negative

  • The battery life is not good at all
  • The suction power is also not up to the mark

9.7

Lightweight

9.6

Suction Power

9.7

Portability

9.7

Deep Cleaning

Check Price

Go

Read Full Review

Go

Dyson V7 Car+Boat Cord-Free Handheld Vacuum Cleaner

This Dyson digital motor V7 offers a perfect cleaning option to remove all the pet hairs from all surfaces. As it Dyson handvac is lightweight and portable so you can easily use it. The powerful lithium-ion battery is strong enough to provide continuous suction upto 30 minutes. The 15 cyclones work simultaneously to capture all the dirt and debris, including sub-micron particles.

Check Price

Go

  • Mini Motorized tool
  • Easy to use
  • Suction Power

Crevice tool, together with mini motorized tool ensures that all the pet hairs and other messes are cleaned even from the hard to reach areas. The dirt from the vacuum cleaner can be quickly emptied with hygienic dirt ejector tool. All these features make Dyson v7 Hand Vac as the best choice for pet hair vacuuming.

OVERALL RATING

0%

Positive

  • Compact and portable
  • Cordless
  • Longer runtime
  • Stronger suction power
  • Quicker cleaning
  • Handfree dirt emptying
  • 2 year warranty

Negative

  • Costly
  • Not suitable for vacuuming wet surfaces

9.5

Lightweight

9.4

Suction Power

9.5

Portability

9.4

Deep Cleaning

Check Price

Go

Read Full Review

Go

BLACK+DECKER BDH2020FL 20V Max Lithium Flex Vac with Pet Hair Brush – Cordless

The black decker cordless hand vacuum is equipped with high performance motor with a strong suction power of 24AW to clean up all the everyday messes from your house quickly. The hand vacuum consists of lithium-ion battery with longer battery life and longer runtime and is one of the best cordless hand vacuum for pet hair, dirt and all other dry messes. The model is compact and portable and weighs only 3.2 pounds.

Check Price

Go

  • 3 stage filtration system
  • Easy to empty
  • Washable Plastic Pre Filter
  • Suction Power

The motorized brush can trap the embedded pet hair and de-fur the furniture easily. It has a pet hair brush that can quickly clean all the deeply trapped pet hairs from the surfaces. The Cyclonic action provides strong suction and keeps the filter clean. The vacuum cleaner consists of an easy to empty washable dirt bowl. The narrow edges can be cleaned easily with the crevice tool.

OVERALL RATING

0%

Positive

  • Lightweight and compact
  • Strong suction power
  • Longer battery life
  • Motorized brush for deep cleaning
  • Cyclonic action
  • Washable dirt bowl
  • 2 year warranty

Negative

  • Longer rechargeable time for battery
  • Noisy

9.4

Lightweight

9.2

Suction Power

9.4

Portability

9.3

Deep Cleaning

Check Price

Go

Read Full Review

Go

  • MOOSOO
  • K17
  • Price $$$
  • Product Dimensions: 49.2 x 10.8 x 9.4 inches
  • Weight: 2.84 pounds
  • Warranty: 24 months
  • Type: Cordless
  • Voltage: NP
  • Capacity: NP
  • Battery Type: NP
  • Battery Run Time: NP
  • Motorized Brush: Yes
  • READ REVIEW

Check Price

Popular

  • SOWTECH
  • HM226-1
  • Price $$$
  • Product Dimensions: 15.8 x 5.9 x 4.7 inches
  • Weight: 3.33 pounds
  • Warranty: NP
  • Type: Cordless
  • Voltage: NP
  • Capacity: NP
  • Battery Type: Lithium ion
  • Battery Time: 40 mins
  • Motorized Brush: No
  • READ REVIEW

Check Price

  • Dirt Devil
  • BD30025B
  • Price $$$
  • Product Dimensions: 14.5 x 4 x 6 inches
  • Item Weight: 2.2 pounds
  • Warranty: Limited
  • Type: Cordless
  • Voltage: 16V
  • Capacity: NP
  • Battery Type: Lithium ion
  • Battery Run Time: NP
  • Motorized Brush: No
  • READ REVIEW

Check Price

Best Choice

  • Hoover
  • BH52160PC
  • Price $$$
  • Product Dimensions: 17.5 x 4.2 x 4.8 inches
  • Item Weight: 2.1 pounds
  • Warranty: 1 Year
  • Type: Cordless
  • Voltage: 20V
  • Capacity: 0.7 Liters
  • Battery Type: Lithium ion
  • Battery Run Time: NP
  • Motorized Brush: No
  • READ REVIEW

Check Price

  • Shark
  • LV801
  • Price $$$
  • Product Dimensions: 6.3 x 4.8 x 15.5 inches
  • Weight: 2.48 pounds
  • Warranty: 2 Years
  • Type: Cordless
  • Voltage: NP
  • Capacity: NP
  • Battery Type: Lithium ion
  • Battery Run Time: NP
  • Motorized Brush: Yes
  • READ REVIEW

Check Price

New

MOOSOO K17 Ultra Quiet Handheld Cordless Vacuum Cleaner

The MOOSOO K17 Ultra Quiet Handheld Cordless Vacuum Cleaner ranks the last in our product list, but it surely is not the least of all. The reason that we are calling it not the least is because of its powerful brushless motor. Yes, you heard me, right! This Powerful Cordless Handheld Vacuum does not make any noise at all because of its brushless technology.

The motor is so quiet that you won’t even feel it running in your home. Hence, if you have a baby at your home, that wakes up to small noises, or a pet that has sensitive ears, and is prone to get startled by noise; you can easily use this handheld cordless vacuum cleaner, as it will save you a lot of pain.

Check Price

Go

  • 2 free extra filters
  • Brushless Motor Technology
  • 4 Times Longer
  • Max Mode
  • 2 Power Mode
  • 4 Stage Filter
  • HEPA filter
  • Lightweight
  • Versatile
  • Cost Effective

The filtration system may not come in 5 stages like the previous products, but it comes with 4 stage that provides decent enough filtration process. It is good enough to clear the room out of any debris and dust along with the germs present in it. To add to the benefits, the filtration is supported by HEPA filters, and in case you are not aware- HEPA filters are capable of cleaning 99.9 % germs present in the room.

If you have been having an issue with the pain in your back due to heavy lifting of goods, or old vacuum cleaners, then say bye to pain- as this MOOSOO K17 Ultra Quiet Handheld Cordless Vacuum Cleaner is very lightweight and portable. You can easily carry it around the house, cleaning your room floors, upholstery, tiles, carpet and whatnot.

OVERALL RATING

0%

Positive

  • Comes with a brushless motor, hence no noise
  • Very lightweight and convenient to use
  • Comes with HEPA filter channels
  • Comes with a swivel steering, making it easy to clean

Negative

  • Not suitable for cleaning dry pet food
  • Weak suction for carpets

9.2

Lightweight

9.1

Suction Power

9.2

Portability

9.0

Deep Cleaning

Check Price

Go

Read Full Review

Go

Sowtech Rechargeable Vacuum Cleaner

The Sowtech Rechargeable Vacuum Cleaner includes a lithium-particle battery that enables you to utilize it at whatever point you have, to deal with a speedy spill in your vehicle or anyplace in your home without running a power link. With six augmentations, this SOWTECH Handheld Cordless Vacuum Cleaner is convenient for tidying up any territories in your home and for gathering pet hair, residue, and pieces. This vacuum is ultra-minimal, cordless and versatile.

Check Price

Go

  • Pro-Cyclone System
  • 5th Stage Filtration
  • Persistent Operation
  • 6 Attachments
  • Lightweight
  • Cordless
  • Life long Use
  • Stainless Steel Filter

This implies you can deal with pretty much all cleaning tasks in your home without hauling a substantial vacuum cleaner behind, in front or next to you. The unit’s cyclonic activity helps turn soil away from the channel, helping the unit accomplish maximal execution.

The unit’s filtration framework keeps residue and trash from getting away into your indoor region. This best Handheld Cordless Vacuum for Pet hair accompanies two expansions and connections, which incorporate one story brush, crevice apparatus for cleaning those difficult to arrive at zones like window edges and stairs, square brush, and a sleeping cushion device.

Also, you get the chance to set aside cash utilizing this vacuum. Its filter channel is launderable, which means you can keep on reusing it. That way, you won’t have to burn through cash on purchasing substitution channels constantly. You can likewise clean upholstery and sleeping cushions with the bedding apparatus, and there is a square brush you can tidy furniture with.

OVERALL RATING

0%

Positive

  • Very compatible with studio apartments
  • Does not make too much noise like other vacuum cleaners
  • Comes with 5 stage filtration system
  • Very lightweight and easy to use

Negative

  • Does not provide suction power at the same rate with time
  • May rip apart after multiple use

9.0

Lightweight

8.9

Suction Power

9.0

Portability

8.9

Deep Cleaning

Check Price

Go

Read Full Review

Go

Dirt Devil Plus 16V Quick Flip Pro Cordless 16 Volt Lithium Ion Bagless Handheld Vacuum Cleaner BD30025B

The Dirt devil plus quick flip corded hand vacuum cleaner incorporates a powerful 16V lithium ion battery with faster charging time. Tough messes like pebbles, sand etc. can be picked by the hand vacuum with its high power motor and is the best hand held vacuum for cleaning the interior of house and car.

Check Price

Go

  • 2X Faster Charging
  • Lightweight
  • Easy to clean
  • Cordless

Car seats and couch cushions can be cleaned easily with its unique Quick Flip crevice tool. The Quick Flip crevice tool flips down from the top and clicks onto the surface. All these features make dirt devil plus bestselling cordless handheld vacuum.

OVERALL RATING

0%

Positive

  • Quick Flip crevice tool enables the user to clean the corners and edges easily
  • The equipment is light weight and weighs only 2.2 pounds
  • Strong suction power
  • 16V lithium ion battery with power indicator
  • Powerful turbo tool
  • Easy to empty dirt cup

Negative

  • Clogging issues with the filter
  • Noisy

8.8

Lightweight

8.7

Suction Power

8.8

Portability

8.7

Deep Cleaning

Check Price

Go

Read Full Review

Go

Hoover Air Cordless 20V Lithium Ion Bagless Hand Vacuum Cleaner

The hoover air cordless incorporates 20V lithium ion battery with fade-free battery technology which ensures fade free battery power throughout the lifetime of the battery. It is portable and lightweight with a weight of 2.1 pounds.

Check Price

Go

  • Lightweight design
  • Fade-Free Battery Technology
  • Advanced Versatility
  • Reusable Easy Rinse Filter

The powerful turbo tool ensures easy quick pick up of pet hairs, ashes, paper pieces and other dry messes from furniture and stairs. The vacuum cleaner consists of a reusable, easy rinse filter which can be easily washed for long-lasting use. Crevice tool provides efficient cleaning of narrow spaces and corners of the house.

OVERALL RATING

0%

Positive

  • Light weight and portable
  • Interchangeable lithium life battery with fade free operation
  • Reusable easy rinse filter
  • Powerful turbo tool
  • Strong suction

Negative

  • Long battery recharging time
  • Noisy

8.6

Lightweight

8.5

Suction Power

8.6

Portability

8.5

Deep Cleaning

Check Price

Go

Read Full Review

Go

Shark Pet-Perfect Cordless Bagless Portable Hand Vacuum

Shark pet perfect cordless hand vac is compact, lightweight and portable with a weight of just 2.48 pounds. The rubberized grip makes it comfortable for you to handle while vacuuming. The lithium-ion battery ensures long run time and battery life.

Check Price

Go

  • Twister suction technology
  • Lightweight
  • Powerful Suction
  • Easy to use

The detachable motorized brush traps all the dirt and debris from furniture and upholsteries. The twister cyclone technology provides constant strong suction while vacuuming. The handvac consists of easy to empty dirt container for easier cleaning.

OVERALL RATING

0%

Positive

  • Lightweight and portable
  • Rechargeable battery
  • Long run time
  • Twister cyclone technology
  • Easy to empty dust cup
  • Reusable filter

Negative

  • Long charging time
  • Noisy

8.5

Lightweight

8.4

Suction Power

8.3

Portability

8.5

Deep Cleaning

Check Price

Go

Read Full Review

Go

Why Should I Buy A Cordless Vacuum?

Less bulky

The prime most point to be noted about the cordless is that the cordless vacuum cleaners are easy to use because of their less bulkiness. Usually, the cordless vacuums are specifically designed to have less weight, unlike the corded vacuum cleaners. They are compact and easy to move over a wide space without any obstruction. While cleaning the room or your office, you come to many difficulties to reach in various corners. With the ease to carry the vacuum and use, it enables you to clean the floor, carpets and other at your pace. You can easily carry it to all around different places to clean the floor. Unlike corded, you can move it as per your wish. It is a crucial feature of Top Rated Cordless Handheld Vacuum.

Cleaning scope

With no restriction of the wire to be a plugin, the life has been better with the cordless vacuum. The user has the provision for moving more freely while cleaning. You can move from one room to another without switching it off. You can continuously move as you are cleaning one by one room at your home. It is best when you have to clean up the pet hairs from all around the house.

The strands of the pet go all around the house, which makes it difficult to collect all and keep your environment clean. The best handheld cordless vacuum can clean up the pet hairs efficiently. The cordless vacuums are not only restricted to the indoors where you have to find a place to plug in the wires of the vacuum cleaners. You can use it out also without worrying about the power supply.

Power

As the voltage of the house might get low or high, this may result in the functioning in the performance. As per the voltage, your corded vacuum will function accordingly. If your corded vacuum receives low voltage, it might not work efficiently. But the cordless vacuum has a dc power supply or a battery inbuilt in it which provides the constant high voltage to the handheld vacuum cleaner.

It makes the vacuum cleaner work more efficiently. You can observe the significant change when you compare the power of the corded vacuum cleaners and the cordless vacuum cleaners. You can also use the vacuum cleaner when your power is off. As it has no cords, you can use it quickly and does not require much of the unpacking or packing after use.

How To Clean Cordless Handheld Vacuum

You should always keep your cordless handheld vacuum cleaner clean and tidy. Taking proper care of the vacuum cleaner is an essential thing because it directly affects the life and the maintenance required for the product. The cordless vacuum cleaners should be clean regularly. It would be vain if your vacuum cleaner is cleaning the floor from one end and spreading on the other end.

The dust cup or the bag is the part which gets ignored. You keep on cleaning the floor or your carpet but forget to clean the dirt cups. Disregard for a few cleaning cycles before exhausting it which might be unsafe towards the general working of the vacuum. Normally you should be cleaning the dirt cups every time you use the cordless handheld vacuum cleaner. The cups of the best handheld cordless vacuum cleaners should be cleaned up twice in a month.

The filters should also be considered when you clean the vacuum cleaners. The filters are the factors which affect the performance of the vacuum. Usually, there are two filters present in the vacuum cleaner, a post-filter and a pre-filter. You should always keep a note that the switch of the vacuum is turned off while cleaning the filters. Keeping the power on while cleaning the filters will cause any short-circuiting. The pre-filter should be cleaned once in a month if you use your vacuum rarely. But if you use your vacuum quite often, you should clean the pre-filter once every week. The post-filter does not get dirty so quickly.

You can clean the post-filter once in every three months if you use your cordless handheld vacuum cleaner rarely. But once in a month if you are a regular user of vacuum cleaner for your daily purpose. You can clean the filters just by tapping the dirt over the dustbin which is collected on the surface of the filter. You can clean both the filters in the same manner. For rinsing the filters, you can use the home tap. Running water is the best for rinsing the filters. Keep them away to dry for 24 hours.

Cordless Or Cord Which Pet Hand Vac Is Best

Corded vacuums are connected to the mains control so they, for the most part, have more grounded suction power and give you better outcomes, especially on floor coverings. Corded vacuum cleaners have a higher suction control as they are connected to the mains unit. This is the motivation behind why corded vacuum cleaners give better outcomes, particularly on the off chance that you are cleaning floor coverings. Since the pet wanders here and there, you might see the hair are littered all over the house, which makes it challenging to collect. The cordless is quite helpful in managing the hairs more efficiently in one go. You do not have to worry about plugging and carrying the cord all over cleaning the place. The corded vacuum can also make a mess of their own. The cords get dirty and make a mess which we usually ignore to clean up. This dirt to the cord will spread to the places which you have cleaned with the same vacuum cleaner.

Cordless vacuum cleaners are lighter than most customary upstanding vacuum cleaners, gauging a normal of 3kg contrasted and 7kg for a standard vacuum. Besides cleaning power, you’ll additionally need to make certain a cordless vacuum cleaner will keep going long enough for you to complete the cleaning. Corded vacuums are heavier and should be connected, so they’re somewhat progressively cumbersome. You need to keep the link off the beaten path and fitting into various power focuses as you change rooms. For the above, we can conclude that the best handheld cordless vacuum cleaners are the better option for pets.

Warranty and Performance

Check for the warranty and technical support availability before purchasing the vacuum cleaner.

Price

Investing more money in the vacuum cleaners is not recommended. You should have a certain budget on which you should stick to when you buy the vacuum cleaner. You will find many products on the market with quite expensive rates. Choose the right vacuum cleaner wise by considering all the aspect. The best handheld cordless vacuum cleaner should have a budget-friendly cost.

Weight

The more lightweight of your vacuum cleaner has, the better it is to handle. Always have a look at the specifications of the vacuum which you are going to buy. The lightweight water vacuum is easier to use while cleaning for a long time. It allows the user to move freely from one place to another while cleaning. The best handheld cordless vacuum cleaner should be lightweight.

Versatile

The best handheld cordless vacuum should be versatile. It should be able to collect all types of garbage or litter on the floor. It should not be specific for a basement or a carpet. It should be able to clean all the types of floors and things. It should clean the sofas and can be able to go in the corners where the user is not able to reach.

Conclusion

Regardless of whether it is for cleaning vehicle seats, covered floors, or upholstery, among others, Top Rated Handheld Vacuum can loan some assistance. They are not as amazing as their corded partners; however, for most applications, they complete an unusual activity. Essentially, a cordless vacuum is actually what the name suggests. It would appear as a significant stick or shaft with a cordless plan. There are no untidy wires or links you need to manage, enabling you to move effectively.

They are battery-fueled, as a rule with a lithium-particle battery. The unique component of Handheld Cordless Vacuum Cleaner is nonappearance of a power rope. The machine works on account of a battery that must be recharged occasionally. It is all things considered lighter than a customary vacuum cleaner and is significantly more viable and reasonable because it isn’t important to drag awkward links all through a house. Thus, we have shared the best products along with a self-explanatory buying guide that will walk you through all the necessary steps and needs.

Best Hand held vacuum cleaners are perfect for those quick clean up jobs. Handy to have around for cleaning the car, caravan/motor-home, stairs or just for spills.

People always suggest handheld vacuum when it comes to portable cleaning and lightweight vacuums.

But handheld vacuums are meant to be powerful enough to clean the areas where other vacuum types like upright, canister or robotic vacuums can not reach.

When reviewing models on the market think carefully about what you intend to use the vacuum for.

Do you have a list of features already that you are looking for?

This article will guide you through the key features of compact and portable hand held vacuum cleaners to assist you with choosing the best model for your needs.

Why You Should Buy a Handheld Vacuum?

If you ever used a vacuum any full-size or upright , then you can easily understand why you need handheld vacuum cleaner.

There is no doubt that upright vacuum cleaners are the best kind of vacuums, but they can’t clean the areas where handheld vacuums. Also handheld vacs can not be replaced with the full-sized vacuums.

Upright vacuums are generally made to clean the floors, but to clean the car, stairs, curtains, furniture and tight corners etc. you will always need handheld vacuum.

So to clean these kind of spots and areas you will always relay on the handheld vacuums. Because they can reach the areas easily and you can clean the corners, ceiling, furniture and cars etc. easily.

Also if you have pet in your house then handheld will be the best choice to clean those pet hairs without messing it up.

Hand held vacuums are lightweight, portable and can be store easily, you can keep the vacuum almost anywhere.

People love the cordless handheld vacuums over corded ones, but it’s totally up to you which one you prefer.

So in short handheld vacuums are the best choice for portable cleaning and to clean the dirt,fur,hair and other debris from hard to reach areas.

Features To Check Before Purchasing?

It is always wise to make a list of features you need before buying anything. It helps you to buy the best thing available at the best price.

Because sometimes in hurry you end up spending money on useless thing and then you again need to spend the money on another product to fulfill the requirements.

So make a list of features you need and also we are sharing the common ones.

Check the below:-

Features

  • Comfort (weight and grip)
  • Cord or battery (power, charge and run-time)
  • Suitability for purpose (attachments, flooring, wet/dry)
  • Canister or bags
  • Filters (HEPA, washable or disposable)
  • Price
  • 2 in 1 models

Comfort

Best Hand held vacuums can weigh anything from 3lb to 6.5lb with 5lb being an average weight.

The weight is less of an issue with a cordless model as the battery is more likely to run out before your hand get tired but you are able to carry it easily in one hand.

Have a good look at the design to see if the grip or handle is ergonomic and likely to be comfortable.

Perhaps even visit a store to pick a few up to see how comfortable they are before searching out the best deal for that model online.

Corded or Cordless

A Best hand held vacuum with a cord will not suffer the issues of low suction, loss of power as battery drains with a time limit on your clean up.

However, with a cord you lack true portability so you can choose one with a long cord, at least 20 feet.

You can get car (auto) vacs that run on 12 volt charger and those cords are usually long enough for reaching around the car.

Battery power seems to vary from 7 to 20+ volts with 16 to 18 volts being powerful enough for most jobs without getting in to the more expensive models.

For a no fade in power or loss of suctions check for a lithium battery over the older NiCD or NiCad batteries.

Batteries can take between 3 and 20 hours to charge. Make sure you follow manufacturer’s instructions for initial charges and recharging to maximize the life of the battery.

A fully charged battery can last from 10 to 20 minutes so really only suitable for quick clean ups or small apartment living.

Suitability for Purpose

Some models of the Best hand held vacuum cleaners are basic dust-busters with no attachments, brushes or hoses and simply vacuum, dust and spills.

A more expensive model will likely be loaded with extras: tools for different areas e.g. crevice tool and can have the ability to cope with different surfaces (hard floors and carpet). Wet clean ups are even possible with some models.

If you need a model to cope with removing pet hair, you may find a corded vacuum. As corded one will have the more powerful suction needed to run roller brushes than a battery run model.

Some models have a hose attachment giving extended access to areas.

Canister or Bags

Majority of the best hand held vacuum cleaners are in fact bagless or canister vacuums allowing for easy disposal of waste direct to the trash.

Some have to be removed from the main unit for emptying compared with the ease of pressing a button to open the base to empty.

Filters

As Best hand held vacuums are usually used for quick clean up jobs filters; especially HEPA filters (anti-allergen) are not standard. They are available but not common.

Filters can usually be hand washed but some require replacements so factor those costs in when choosing your new vacuum.

Price

Cheaper models tend to be the car vacs with low voltage at around $20 to $40.

Mid-range models around $50 to $70 are usually good value with quick charge times, reliable suction and maybe some added tools or a HEPA filter.

A top of the range best hand held vacuum cleaners will set you back over $200 but will have great power, an extensive range of tools, be lightweight, comfortable and likely have a good use to charge ratio.

2 in 1 Models

A 2 in 1 model is basically a standard stick with removable hand held vacuum. The hand held stores on the main unit and contains the waste container and the battery.

Whilst in stick or upright mode you can vacuum larger areas including floors as per usual.

Remove the hand held attachment to reach non-floor areas or for quick clean ups without having to unplug the main unit.

A 2 in 1 unit costs more than regular hand held vacuum cleaners but is quite versatile.

Top tip: make sure the unit stands up when not in use i.e. unaided so it doesn’t fall over when you remove the detachable hand held dust-buster.

Reviews

Another thing you can do before buying is check the reviews of the customers, who already purchased the same vacuum.They will tell you the good and the bad.

Reviews give you an idea about how great the vacuum really is and will highlight any problems.

Amazon have a great question and answer feature where you can ask questions of other buyers before purchasing.

Sometimes you will even find answers from a supplier or the manufacturer.

All questions and reviews are saved with reviews having star ratings.

When searching for new hand held vacuum cleaners on Amazon you can sort by price, star rating and newest arrivals. This is a great feature so you can track which models are popular.

When looking at Best hand held vacuum cleaners and making buying decisions you have much to consider.

There are so many brands and models to choose from. Make a list of the features important to you and research with those key features in mind.

Maybe portability is key so don’t look at models that require plugging in.

What is your intended use for the vacuum?

If it’s just for the car or RV then you may not need a big fancy model with hoses and attachments galore but a simple, compact and efficient vacuum that doesn’t take up a lot of room or require extensive charge times.

Weigh up all the pros and cons of each model on your shortlist before making your decision.

Best Handheld Vacuum Cleaners

Handheld vacuum cleaners are a great option when it comes to cleaning. They come in handy when cleaning tough and hard to reach places.

In fact, you will find that you still need a hand vac, even if you already own an upright one.

Cordless handheld vacuums can be carried from place to place making cleaning even easier.

The cordless type is powered by a rechargeable battery. It can be difficult to choose the best handheld vacuum cleaners.

The following review will make it easier to choose the best hand vacuum :–

#1 Dyson V7 Trigger – Best Cordless Handheld Vacuum

When it comes to handheld vacuum most of the people suggest Dyson V7 as it comes with powerful suction and cyclonic technology.

It comes with unique design and you will feel very comfortable while using this hand vacuum.

It comes with tools which are mini motorized tool, combination tool, crevice tool.

With the help of Mini Motorized Tool you can remove the pet hair and ground-in dirt. The Combination Tool is made for gentle dusting in the home and car.

The Crevice Tool helps you to reach the awkward gaps and crevices. So with these tools you can expect the better cleaning.

According to the Dyson, V7 trigger vacuum provides 30 minutes of fade-free suction. Which is not a bad run-time for a handheld vacuum, it’s enough for portable cleaning.

In Dyson V7 Trigger, 15 cyclones work together to capture fine dust and microscopic particles as small as 0.5 microns.

With it’s Hygienic dirt ejector you can make sure you don’t have to use your hands to remove the dirt and debris from the dirt bin.

Dyson V7 do provides powerful suction and it’s weight is only 3.8 pounds, which means it’s a lightweight handheld vacuum.

It will not hurt your hand while cleaning and with one hand you can clean easily. You can get mess free cleaning with V7 Trigger.

This vacuum is the best combination of size and power. With it’s powerful suction you can easily clean the pet hairs.

Pros

 • Small, Lightweight and Strong
 • Powerful suction
 • Hygienic dirt ejector
 • Useful tools
 • 2 Years Warranty

Cons

 • Battery takes time to get fully charged
 • Battery doesn’t last long on high speed suction

#2 Shark ION W1 – Best Lightweight Handheld Vacuum

Shark is one of the best vacuum making company and so many people are using Shark vacuums.

Shark ION W1 is best lightweight handheld vacuum and it comes with ultra compact beautiful design in black color.

It comes with brushless motor and powerful suction which is more than your expectation from a handheld vacuum.

This ultra-lightweight and balanced hand vacuum at just 1.4 lbs provides superb maneuverability and easy cleaning. You won’t lose those pet hair and other debris with this vacuum.

Shark ION W1 comes with Detachable Dust Cup and with single touch you can empty that dust cup, without getting your hands dirty.

ION W1 can pick the dirt from car seats, stairs, curtain, ceiling, furniture and almost everywhere.

With it’s Duster Crevice Tool you can clean the tight spaces in cars, corners, and crevices. To clean the upholstery, carpets, and pet hair you can use it’s Multi-Surface Tool.

It comes with Lithium-Ion Battery which get charged in 2.5 hours. It comes with ION Charging Dock, which provides quick access, fast charging, and onboard accessory storage.

It lasts for near around 10 minutes after getting fully charged. But in that time it provides powerful suction.

Pros

 • Ultra compact design
 • Powerful suction
 • Charging station for fast charging and easy storage
 • Picks pet hair and all other debirs
 • Lightweight
 • Budget friendly

Cons

 • Battery life is not enough (only 10 minutes)
 • Dust cup is small

#3 BLACK+DECKER CHV1410L – 16V Lithium Hand Vacuum

It comes with Lithium Ion which is known for long battery life and outstanding performance.

It provides Suction Power (15.2 AW) and it’s lightweight vacuum which uses up to 50% less energy because of it’s Smart Charge Technology.

Also it’s Cyclonic action helps to keep the filter clean and power strong.

It comes with Dirt Bowl which can be empty easy and also you can wash that Dirt Bowl.

The technology spins dust and debris away from the filter, keeping the suction power, and the filters clean.

The bagless dirt bowl also makes it easier to see the amount of dirt collected by the vacuum.

Accessories which are extending nozzle, rotating nozzle, and flip-up brush work optimally.

Also it comes with 2 years of warranty. Battery provides 15 minutes of cleaning time and get fully charged in 4 hours.

Pros

 • Wonderful suction
 • Easy to clean
 • Easy to swap out filters
 • Super budget friendly

Cons

 • Loud
 • Battery dies after 2-3 years

#4 Black+Decker BDH2020FLFH – 20V Cordless Handheld Vacuum

The vac has a very compact design and is by many standards versatile, making it one of the Best HandHeld Vacuum Cleaners.

It comes with handy accessories: a 4-foot extendable hose, a pet brush, and a new stick attachment with a pivoting floor head.

The optional stick attachment makes the vac multi-functional. It is very easy to clean a variety of surfaces.

You can easily clean the floor or ceiling, the car, upholstery and hard to reach surfaces. The pet brush makes it easy to clean pet hair.

The lithium ion battery ensures long battery life. The dustbowl is removable and washable. The filters are also easy to clean. The charging base comes with tool storage.

The cyclonic action technology maintains suction by spinning dirt away from the filter. The 3 stage filtration ensures that only clean air is released from the exhaust.

With it’s easy to empty feature you won’t get the dirt on your hand while emptying the dust cup.

It comes with Lithium-Ion which get charged in near around 4 hours and it provides 20 minutes or cleaning time.

Pros

 • Lightweight
 • Easy to clean
 • Strong suction for efficient cleaning
 • Clean air

Cons

 • Battery time can be improved
 • Poor suction on stick

#5 Shark Rocket HV292 – Best Corded Handheld Vacuum for Carpet

Shark HV292 is best choice if you are going to clean the carpet.

It is Portable and ultra-lightweight and in weight it is less than 4 pounds in total.

So you are not going to hurt your hand while using it to clean the areas in your house.

It clean the carpets very well because of it’s TruePet Motorized Brush as it provides deep cleaning.

It is a corded handheld vacuum and comes with 15 foot cord so you don’t need to charge the vacuum again and again. You can keep cleaning until your are done.

This vacuum never loss suction and it’s Mini Motorized Brush extracts pet hair, dirt, dust, and allergens from upholstery.

Shark Rocket HV292 can be used to clean floors, stairs and car interiors. It comes with washable filters and these filters are reusable.

It’s very easy to empty the dust cup, just hold the dust cup over the trash and press the bottom door release button on the front to empty.

Pros

 • Suction power is amazing
 • Works best on carpet
 • Easy to empty
 • Lightweight

Cons

 • Limited because of cord
 • No storage for cord

#6 BISSELL Pet Hair Eraser Handheld Vacuum – Cordless

BISSELL 2390A comes with Motorized Brush which emoves embedded dirt and pet hair very well.

With the help of it’s Upholstery Tool you can clean soft surfaces and furniture while the tool attracts pet hair.

Also it comes with Crevice Tool which can be used to clean the hard to reach areas. Also with that tool you can clean the seats in car or sofas.

It comes with 14V Lithium Ion Battery which provides Up to 17 minutes of cleaning. It get fully charged in near around 6 hours.

BISSELL Pet Hair Eraser Handheld vacuum provides Triple Level Filtration, so it improves the cleaning performance.

With it’s large dust cup you can clean more areas in one go and emptying that dust cup is very easy.

Pros

 • Easy to use
 • Good suction power
 • Easy to clean
 • Cleans pretty good
 • Tools are really helpful

Cons

 • Takes too much time to charge the battery

Conclusion

From our review above, cordless vacs are better when it comes to portability. Corded vacuums have tried to make up for this by having very long power cords, though.

Corded vacuums tend to have a stronger suction when compared to their cordless counterparts.

The Best Handheld Vacuum Cleaners have some basic features in common: strong suction, useful and functional accessories, great filtration systems, ease of use, and easy to clean filters and dust cups.

The other aspect of best hand vacuums is of course price. The most important thing to remember is that the vac that you choose must meet your specific needs.

The best handheld vacuum cleaners provide convenient cleaning for small spills, cars and above furniture. Here are our top recommendations for handheld vacs in the UK.

 • Power: 550W
 • Dust Capacity: 0.5 litres
 • Filter: Washable
 • Price: £
 • Powerful corded model that’s great for cars or stairs.
 • Power: 18V Battery
 • Dust Capacity: 0.44 litres
 • Filter: Washable
 • Price: £
 • Excellent suction and versatile pivot design. Our #1 handheld.
 • Power: 21.6V Battery
 • Dust Capacity: 0.54 litres
 • Filter: Standard
 • Price: £££
 • More suction power than almost any other handheld – but pricey.

Budget

 • Power: 4.8V Battery
 • Dust Capacity: 0.175 litres
 • Filter: Washable
 • Price: £
 • Can suck up both dry and liquid spills. Good budget model.
 • Power: 18V Battery
 • Dust Capacity: 0.3 litres
 • Filter: Standard
 • Price: £
 • 15 minute run-time and turbo tool for pet hair. Stylish model.

An upright or cylinder vacuum is essential for a deep clean, but for small patches of dirt and dust a handheld vacuum is far more convenient. These mini vacuums are usually cordless, highly mobile and are perfect for quick cleans. This section contains all our handheld vacuum reviews, along with information on how to choose the right model.

Before We Start…Are Handhelds Any Good?

Let’s start with the obvious question – are these vacuum cleaners actually worth buying? The short answer is yes (at least for the best models), but only as a complement to your main vacuum.

The majority of handheld cleaners are cordless, so they don’t need to be plugged into a power socket when in use. However, we’ve put them into a separate category from upright cordless models, as the two have very different purposes.

Handheld vacuum cleaners have a shorter battery life than upright cordless models. They are also much smaller and less bulky. This means they aren’t designed to replace your upright or cylinder. They aren’t good for cleaning large areas, don’t have much comparative suction power and run out of battery quickly.

Instead, they are designed for convenience. Portable vacuums are great if you want to quickly clean up spilt crisps, clean the inside of a car or just an area of carpet you missed with your upright. Many people love owning one as a complement to their main model.

One thing to keep in mind is that there is a big difference in suction power between the best handhelds and the worst vacuum cleaners. While a handheld’s suction power is never going to rival an upright, it’s still important to choose one that’s powerful enough to do a decent job on small dry spills.

A number of brands manufacture handheld vacuums. Vax and Black + Decker have two of the largest ranges, but AEG, Dyson and many others also produce excellent vacuums.

This page contains handheld vacuum cleaners reviews from a variety of brands, including those listed above. We’ve also added a buyer’s guide further down the page.

Which are our Top Handheld Vacuum Cleaner Reviews?

Best Cordless Handheld Vacuum Cleaner

Black + Decker Lithium Compact Pivot

One of our favourite hand held cleaners is the Black + Decker Lithium Compact Pivot 18V. It’s a stylish model with excellent suction, ECO charge technology and an easy-to-empty dust container – along with its unique pivoting design. While it’s one of the more expensive vacuum cleaners on this list, it’s worth the money if you need a handheld with more power than budget vacs.

What makes this such a capable model though?

The Lithium Compact Pivot is powered by what Black+Decker calls a “high performance” motor. While this description is somewhat vague, the model provides more suction power than many other cordless handhelds – especially if you buy the 18V version. The lithium-ion battery also provides fade-free suction and can be fully charged in just four hours.

One of the most interesting features is the pivot system. This allows you to easily clean in difficult to reach areas, such as above book shelves, stairs and under sofas. It’s also useful for getting under car seats – although it doesn’t have the power to rival the best car vacuums.

Even so, it provides relatively strong suction compared to many other handheld vacs. It does a decent job on both hard floors and carpets – although the lack of a turbo tool means we don’t recommend it for pet hair.

There are a few downsides. It’s surprisingly loud for a cordless vacuum, so it’s not the best choice if you’re planning to clean late at night or when children are asleep. The run-time is also relatively short, although at around 10 minutes it should be enough for most quick jobs.

If you’re interested in getting a powerful handheld then the Black + Decker Lithium Compact Pivot 18V provides a good balance between price and performance. The pivot system also makes it convenient to use around the home. Click here for our full review.

Note: There are several versions of the Black + Decker Lithium Compact Pivot with various voltages. This mini-review is of the 18V version.

Overview:

 • Price Range: £
 • Power: 18V Battery
 • Weight: 1.9kg
 • Dust Capacity: 0.44 litres
 • Filter Type: Washable

Key Features:

 • Excellent suction power
 • Pivot design for convenient cleaning
 • ECO charging system switches off when battery is charged

View Price

Best Corded Handheld Vacuum

Hoover Jovis+ SM550AC Corded Handheld

If you’re looking for a corded handheld vacuum cleaner for stairs or cars, then the Hoover Jovis+ could be the perfect choice. It’s not the most featured-packed model, but is durable, bagless and relatively powerful. We also think it provides excellent value.

The Jovis is a corded handheld with a 550W motor and motorised pet brush head. It has a six metre cord, allowing you to clean most staircases without swapping socket, and a quick emptying system. The 0.5 litre dust capacity is also surprisingly spacious for such a small and lightweight vac.

Who should buy the Jovis over other options though? If you need a handheld vacuum for long cleaning jobs, the corded design means you don’t need to worry about the battery running out. It’s also great for stairs and is surprisingly powerful considering the low price.

The Hoover also excels at car cleaning – although the six metre cord may not be long enough without an extension lead.

The downside to being a corded vac is that it has less portability than other handheld vacuums. It’s also only has a basic washable filter, so it’s not the best handheld for allergy sufferers, and is relatively loud. Additionally, we wish it had a hose attachment, as this increases a handheld’s versatility.

Overall, we think the Hoover Jovis+ provides great value for money. Of course, it’s never going to match vacuums costing three times the price. But if you’re tired of lugging your upright up and down each step, then this is a much better solution for cleaning stairs. The unlimited run-time also makes it an excellent choice as a handheld car vacuum (assuming the cord length isn’t a problem).

Overview:

 • Price Range: £
 • Power: 550W
 • Weight: 1.54kg
 • Filter Type: Washable

Key Features:

 • Corded model for unlimited cleaning
 • 6 metre power cord
 • Turbo brush for removing more dirt and dust

View Price

Best Handheld Vacuum for Pet Hair

Vax H85-GA-P18 Gator Pet

The first Vax on this list is the impressive H85-GA-P18. It’s a stylish rechargeable model that’s designed to clean pet hair – although it’s also suitable for everyday spot and spill cleaning.

At its core, the Gator Pet is a cordless handheld model that provides decent performance on both hard floors and carpets. It’s very lightweight and can last up to 20-minutes on a single charge – although in reality you probably won’t get much more than 15-minutes. This is still enough for most spot cleaning tasks though.

While the suction power is nothing to boast about, there aren’t many models that can match the Gator Pet’s cleaning performance in this price range. It struggles with big debris, but for smaller particles the machine does a commendable job.

It’s also great at cleaning pet hair, which is an area most handhelds struggle.

To achieve this, the Vax comes with a TurboTool that attaches to the end of the “Gator” head. This is great for getting deeper into car seats, sofas, pet bedding and cushions to remove more hair without needing a full-size vacuum. While it’s never going to replace a full-size cleaner, the TurboTool can help keep pet hair under control between full cleaning sessions.

Other features include a lightweight design, built-in crevice tool and a 0.3 litre capacity. It’s slightly heavier than the other Vax on this list, but that’s due to the TurboTool. It also has an easy-to-empty design via the “Gator” mouth.

As always, there are some downsides to this model. The small capacity means you’ll need to empty it often, although this is an issue with most handheld models. Clumps of hair and dust can also get stuck in the canister when you empty it.

Considering the relatively low price of the Vax H85-GA-P18, we think it provides excellent value for money if you’re looking for the best handheld pet vacuum. The TurboTool does a great job of getting pet hair out of fabric, while the crevice tool is useful for getting into tricky-to-clean areas.

Overview:

 • Price Range: £
 • Power: 18V Battery
 • Weight: 1.8kg
 • Dust Capacity: 0.3 litres
 • Filter Type: Washable

Key Features:

 • TurboTool for cleaning pet hair
 • 20 minute run-time
 • Built-in crevice tool

View Price

Most Powerful Handheld

Dyson V7 Trigger

If you want a handheld vacuum with the power to tackle almost any task, the Dyson V7 Trigger is our top pick. It provides outstanding performance and can rival many corded models for cleaning performance.

What’s the difference between the V7 and other handhelds though?

The Trigger is built with the same motor and design as the company’s excellent V7 range of cordless stick vacuums. It doesn’t come with the rigid tube or floorhead though, so it’s effectively a Dyson V7 cordless but in permanent handheld mode.

Considering the V7 range is one of our top recommendations for a cordless vacuum cleaner, this isn’t a bad thing. The V7 motor provides arguably the most powerful suction of any handheld, so it’s great for difficult cleaning jobs. There’s also a mini motorised tool, which excels at removing pet hair from carpets and upholstery.

The Trigger is powered by a 21.6V battery. This provides “fade-free” suction, so the Dyson can clean effectively for its entire 30 minute run-time. There’s also a boost mode for extra suction power – although this reduces the run-time.

With such an impressive range of features, why haven’t we chosen this as the best all-round handheld vacuum? The simple reason is the price. Most people are looking to spend less than £100 on a handheld vacuum cleaner, but the V7 Trigger costs considerably more.

In terms of performance and features, however, this is an outstanding model and probably the best on the market. It’s also great for pet hair. If you don’t mind spending extra, you won’t be disappointed by the V7 Trigger.

Overview:

 • Price Range: £££
 • Power: 21.6V Battery
 • Weight: 1.4kg
 • Dust Capacity: 0.54 litres
 • Filter Type: Washable

Key Features:

 • Mini motorised tool for pet hair
 • 30 minute fade-free run-time
 • Excellent suction power

View Price

Best Wet and Dry Handheld Vacuum

Black + Decker 7.2V Lithium-Ion Wet and Dry Dustbuster (WDB215WA-GB)

If you’re looking for a mini vacuum cleaner that can handle liquid spills, the Black + Decker Lithium is our #1 recommendation. It’s a relatively powerful cleaner with a lithium-ion battery, quick-release dust container and wet and dry technology.

The Black+Decker handvac range has been designed to provide quick and convenient cleaning. The eight minute run-time is short, so it’s only suitable for quick cleanups, but it does a decent job of both wet and dry spills. Unlike other vacuums, it’s also great for humid rooms, such as kitchens or bathrooms.

Other features include a washable filter and a mountable wall charging station. It also comes with a crevice tool, squeegee and a soft brush. Like other models in the Dustbuster range, it has a relatively wide mouth.

There are some drawbacks to this model though. Despite only lasting 8-minutes between charges, it takes 10-hours to fully charge. That’s a long time if you need it for a quick clean! While great at cleaning hard surfaces, it can struggle with carpets and pet hair, as there’s no motorised brush. You also need to hold down the button when cleaning, which may be a problem for people with painful joints.

Even so, the Black + Decker Lithium-Ion is one of the best choices if you’re looking for a wet and dry vacuum to handle small spills. Like most of the other vacuum cleaners on this list, it’s never going to replace a full cleaner in terms of suction power. But it’s still reasonably powerful and convenient to have in the home.

Note: This model replaces the now discontinued AEG Rapido.

Overview:

 • Price Range: £
 • Power: 7.2V battery
 • Weight: 1kg
 • Dust Capacity: 0.37 litres
 • Filter Type: Washable

Key Features:

 • Wet and dry technology
 • Comes with a crevice tool
 • Lithium-ion rechargeable battery

View Price

Other Recommended Cleaners

Black + Decker Wet and Dry Dustbuster

The Black + Decker Wet and Dry Dustbuster, as the name suggests, can handle both dry dust and liquids. It’s also one of the top handheld cleaners if you’re on a budget, although the capacity is small at just 0.175 litres.

Black + Decker has designed this model to be good for all-round cleaning tasks. It’s a cordless model, with a bagless container and charging base. The machine also comes with a removable dirt bowl, so you can empty it without getting your hands dirty.

Considering its low price, this handheld vacuum cleaner is never going to rival the most powerful models for raw cleaning performance. Even so, it has enough suction for basic tasks – as long as you regularly clean the sponge filter. It also provides great value for money.

There are some drawbacks though. The lack of suction power can be an issue when trying to suck up larger debris or pet hair – so make sure you have realistic expectations. This is a cheap handheld vacuum cleaner that’s not designed to compete directly with pricier models. It also doesn’t have the longest battery life.

Even so, if you need a small handheld vacuum that’s still capable of doing a decent job on most surfaces, the Black + Decker is a good choice. Considering the low price and ability to tackle wet and dry spills, it provides good value for money. It also has a simple design and is easy to empty, which is important in a bagless vacuum. Here’s our full review for this vacuum.

Overview:

 • Price Range: £
 • Power: 4.8V Battery
 • Weight: 1.22kg
 • Dust Capacity: 0.175 litres
 • Filter Type: Washable

Key Features:

 • Wet and dry cordless
 • Transparent body so you can see when it needs to be emptied
 • Washable filter

View Price

Vax H85-GA-B10 Gator Cordless

If you don’t have pets, the Vax H85-GA-B10 is a cheaper alternative to the H85-GA-P18 above. It doesn’t include the turbo tool, but is great for cleaning carpets and hard floors without spending a fortune.

Let’s start with the basics though. The Vax H85-GA-B10 Gator cordless vacuum cleaner is a stylish model built by one of the giants of the vacuum industry. It’s powered by a 10.8V battery with a runtime of 15 minutes, which should be enough for most cleaning tasks.

Other features include a lightweight design, built-in crevice tool, easy-empty system and a two year warranty from Vax.

How does the Vax perform though? It’s great for quick cleaning jobs and as a backup to your main vacuum. It’s not the most powerful handheld on the market, but for small clean ups it’s a handy gadget to have in your home – especially considering the price.

We think the Vax H85-GA-B10 Gator is a decent model if you don’t want to splash out on the Black+Decker Pivot or Dyson V7. There are more powerful vacuums available, and these might be necessary for pet hair or other difficult tasks. Even so, with a relatively low price it’s hard to argue the Vax H85-GA-B10 Gator doesn’t provide excellent value. Click here for our full review.

Overview:

 • Price Range: £
 • Power: 10.8V Battery
 • Weight: 1.2kg
 • Dust Capacity: 0.3 litres
 • Filter Type: Standard

Key Features:

 • Simple machine with a stylish design
 • Powered by a 10.8V battery
 • 15 minute run time on a single charge
 • Built-in crevice tool

View Price

Black + Decker PD1820L Flexi Vac

The Black+Decker PD1420LP is a great all-rounder that’s also one of the best car vacuums – so it’s no surprise the more powerful 18V version is also an excellent choice. The standout feature is the flexible 1.5 metre hose, which provides greater versatility than a typical portable vacuum. The hose can be fixed in place when not needed (see picture).

Other features include decent suction power, which is great for cleaning small spills, and a triple filtration system. Black + Decker has also included a docking station with the machine.

The cleaner lasts approximately 15 minutes on a full charge, which is a relatively short run-time. While this should be enough time for quick clean-ups or getting rid of dust and dirt from your car, it’s not suitable for extended cleaning sessions.

Even so, the Black + Decker PD1820L is an excellent choice if you need the versatility of a hose without buying a full-size cleaner. The combination of flexible hose, fast-charging technology and crevice tool make it difficult to beat in this regard. It’s also one of the best options for cars.

Overview:

 • Price Range: £
 • Power: 18V battery
 • Weight: 1.47kg
 • Dust Capacity: 0.56 litres
 • Filter Type: Standard

Key Features:

 • ECO smart technology for fast charging
 • 1.5 metre hose
 • Up to 15 minute run-time

View Price

How to Choose a Handheld Model

As we mentioned in the introduction, there is a huge variation in quality, suction power and features between vacuum cleaners in this category. The rest of this article is designed to arm you with the knowledge you need to choose the best handheld vacuum cleaner for your home.

Your Requirements

As we always say at SpotlessVacuum.co.uk, there is no such thing as the best handheld for every situation. There are excellent vacuum cleaners out there, but the most important thing is to get one that suits your requirements.

Here are some factors to consider before you start looking:

 • Do you have pets? Will you be using it for pet hair? If so, a more expensive model that specialises in vacuuming dog or cat hair might be the best option.
 • Will you be using the vacuum to clean your car? If so, make sure you choose a cordless model (most models are cordless, although there are corded handheld vacuums too – more on that later).
 • Will you be using it for extended cleaning sessions? If yes, a longer battery life is essential.

This is just a sample of what you need to think about. But it should hopefully get you thinking about the right types of questions.

Price

The typical handheld ranges from around £15, for the most basic models, up to over £200 for advanced models with strong suction and additional features.

Don’t be tricked into thinking higher priced vacuum cleaners are always the best though. This is not necessarily the case – price is not always a good indicator of quality.

So what’s the difference between cheap and expensive in this category? The cheapest models usually have a simple design and often don’t come with many attachments, which can make them less versatile. The lack of a crevice tool, for example, can make it difficult to get into nooks and crannies.

On the other hand, the most expensive models often come with motorised tools such as turbo brushes. These are designed to make cleaning faster and more efficient, although not all tools function as effectively as users would like.

Dust Capacity

Handheld cleaners typically have a small capacity, but the amount varies between devices. Larger dust capacities allow you to vacuum for longer without needing to empty the container. Smaller capacities are usually associated with less bulky designs.

Whether this is an issue for you or not depends on how much you are likely to use the vacuum. Whether the model is easy to empty can also make a difference, as the best vacs should be hygienic and quick to empty. As a general rule, the average handheld has a capacity of around half a litre.

Battery Life

Again, the battery life varies greatly depending on the model. We think battery life is one of the most important considerations, because a handheld that only lasts a few minutes is more likely to be left in your cupboard than actually used.

The shortest battery life vacuums last around five minutes on a full charge. This might be fine for very quick cleaning, but it can be frustrating to need to recharge the vacuum after just a few minutes.

At the other end of the spectrum, the longest battery life we’ve seen for a handheld is around 30 minutes. This is much more convenient and means you can clean multiple areas before needing to recharge.

Additionally, it’s important to find out how long the machine takes to charge. There’s nothing worse than a battery life of five minutes…with a model that takes half a day to charge.

Suction Power and Cleaning Ability

Suction power can vary a lot between even the best models. Cordless vacuums also tend to have lower suction power than corded vacuums, as greater power leads to a reduced run time.

The best way to judge suction power is to read buyer reviews, as manufacturers don’t make it easy to judge the performance of a vacuum from its specification.

Another consideration is whether the model can handle wet spills as well as dry. Wet and dry handheld cleaners are much more versatile, and are great for cleaning up spilt drinks. However, a wet and dry model must have strong suction, as liquid is more difficult to pick up than dirt and dust. Again, buyer reviews can help you decide whether the vacuum is truly capable of picking up liquids.

You may also want to consider a model with a hose. Stretch hoses can be useful for getting to places that a standard cleaner can’t, but they also increase the overall weight of the machine. Long reach hoses also increase the price.

Accessories

The cheapest handheld vacuums usually don’t come with accessories, but more expensive models may come with additional tools. These can include crevice tools or soft brushes, and can increase the versatility of a cleaner. Specialised pet hair handheld vacuums often have a turbo tool for getting hair up from sofas and other furniture too.

As always, think about where you want to use the appliance. This will give you a good idea as to which tools are essential for your needs.

Cordless or Corded?

The AEG in the picture above is a corded vacuum, which makes it less convenient than a cordless but with greater suction.

Most people assume all handheld vacs are cordless – but this isn’t the case. While cordless vacuums have a number of advantages, it’s still worth considering whether a corded model might be a better option. Here’s a breakdown of each type.

Cordless Handheld Vacuum Cleaners

 • Handheld cordless vacuums are powered by batteries, so they don’t need a plug socket when in use.
 • This makes them more convenient and great for cleaning cars.
 • The lack of a cord, however, limits their runtime before needing to be recharged.
 • Some vacuums don’t have a replaceable battery if it fails.
 • The best cordless handheld vacuum largely depends on your budget, but the Black + Decker Lithium Compact Pivot is a good place to start (see review above).

Corded Handheld Vacuum Cleaners

 • Corded models are powered by the mains supply.
 • This means they need access to a plug socket when in use.
 • Corded vacuums are less convenient when cleaning cars or away from plug sockets.
 • They are often more powerful, however, as they don’t need to rely on a battery.
 • We think the best corded handheld vacuum is probably the Hoover Jovis+. It’s a powerful model that’s great for stairs and cars.

Do You Want a 2-in-1 Model?

Some vacuums, especially in the cordless range, are 2-in-1 models. This means they function as both upright and handhelds depending on which mode they are used in.

The advantages of 2-in-1 vacuums are obvious: more choice when it comes to cleaning and greater versatility. The downside is that they are usually less convenient to use than a true handheld, and also tend to cost more money.

To help you decide whether a 2-in-1 is right for your home, here’s a video showing how the Morphy Richards 732000 works. This model primarily functions as an upright, but includes a detachable handheld:

Other Considerations

 • Weight.Handheld models are designed for convenience and ease of use, so weight is something to consider. Most cleaners in this category are relatively lightweight, with some weighing less than 1kg. Others can weigh over 2kg, which might not sound like a lot, but can make a difference – especially when cleaning high areas.
 • Battery Level Indicator.While not essential, it can be useful to see when the vacuum is fully charged.
 • Guarantee or Warranty.The longer the warranty the better (in most cases).

Summary

Handheld vacuums are great for cleaning small messes. They can’t replace a full cleaner, but the best models are useful for those annoying tasks that are too small to be worth getting out your primary machine.

The most important thing is to have realistic expectations. Cheaper handheld cleaners, while still useful if you buy a high quality model, are unlikely to have strong suction power or long battery life. So make sure you read hand held vacuum cleaners reviews from experts and customers before you buy.

We hope this article has helped you choose the best handheld vacuum cleaner for your needs. If you have any questions, just let us know in the comments section below.

A-Z of In-Depth Handheld Vacuum Reviews

AEG AG71a RapidClean Stair and Car Handheld Vacuum Review

 • Black+Decker DustBuster 14.4V PD1420LP Flexi Review
 • Black+Decker Lithium 18V Compact Pivot Handheld Vacuum Review
 • Black+Decker Wet and Dry Dustbuster 4.8V Review
 • Dyson V6 Car & Boat Review – The Most Powerful Handheld Vacuum?
 • Shark Handheld Vacuum Review (WV200UK) – How Does it Compare to Other Cordless Handhelds?
 • Vax H85-GA-B10 Gator Cordless Handheld Vacuum Review
 • Vax H86-GA-B Gator Handheld Vacuum Review

 

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply